• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Bioline

Bioline är ett familjeägt italienskt hudvårdsmärke som har funnits sedan 1979. Grunden för Bioline är kvalitet, forskning och professionalism. Med vetenskaplig forskning har sortimentet vuxit fram för att ge bästa möjliga upplevelse och resultat för huden. Den ständiga strävan efter toppkvalitet på sina produkter kommer från en italiensk familjs passion för hudvård i kombination med en erfaren italiensk produktionskedja. Bioline kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Varje produkt är unik och har en hög koncentration med aktiva ingredienser som gör skillnad. Bioline levererar produkter med kunskap, känsla och kärlek för huden. 

 

 

Serier
Bakgrund
FAQ
Att Tänka På

Bioline har ett flertal serier för att förtydliga syftet med respektive produkt och vad för resultat som kan uppnås. Det finns produkter för alla olika hudtyper och hudtillstånd, och att kombinera mellan serierna går utmärkt.

De-Ox

De-Ox är en serie som är fullproppad med antioxidanter och vitaminer som förbättrar hudens yttre skydd. Tack vare c-vitamin fås även en fin lyster och jämnhet i hudtonen. Fria radikaler motverkas och denna serie passar för alla hudtyper. Fokusera gärna på denna serie om du upplever dig ha en trött och glåmig hud i behov av ny lyster och fräschör.

Primaluce

Primaluce är en serie som passar extra bra för dig med akne, rynkor, ärr eller pigmentfläckar. Produkterna innehåller AHA- och PHA- syror som exfolierar huden effektivt och ger huden fasthet och mindre synliga rynkor. Kan med fördel kombineras med övriga serier för en lätt exfolierande effekt.

AGE

är resultatet av intensivt och innovativt forskningsarbete. De återskapar den naturliga fysiologiska mekanismen och hjälper till att reparera huden. Har en hudtonsutjämnande effekt och minskar linjer. Optimal för en åldrad och mogen hud.

DE-SENSE Instant Relief

Här är en serie som stärker hudbarriären och ger ökad komfort till huden. Den här serien passar dig som har hyperkänslig, reaktiv och irriterad hud. Minskar effektivt rodnader och överkänslighet i huden.

Sundefense

Sundefense är serien med Biolines fantastiska solskydd som innehåller en kombination av UVA- och UVB-filter.

Aqua+

Aqua+ är Biolines fuktserie som bidrar till att plumpa upp huden och fuktboosta den på djupet. I dessa produkter finns det extra fukt och innehåller hyaluronsyra som bildar ett nätverk med intensivt fuktgivande effekt.

Dolce+

Dolce+ är en serie som är utformad för en känslig och fuktfattig hud. Har en lugnande och stärkande effekt.

Pura+

Pura+ är en balanserande och talgreglerande serie som passar för en blandad eller fet hud. Även bra vid akne eller hud med pormaskar.

Vita+

Vita+ är en revitaliserande serie som ger huden näring och ökar hudens spänst och elasticitet. En serie som kan vara bra vid första ålderstecknen eller har dåligt med lyster.

Lifting Code

Lifting Code är en väldigt återfuktande serie som även passar en hud i behov av uppstramning. Passar alla hudtyper i behov av näring och önskan att minska linjer.

Body Concept

Body Concept är kroppsserien med produkter som tar hand om huden på kroppen. Produkterna jobbar återfuktande eller resultatinriktat beroende på önskemål om resultat.

Daily Ritual

En Serie med produkter för daglig användning - så som makeup-borttagning, krämer eller peelingar.

Therra Fusion

There Fusion är serien för dig som vill fokusera på miljö, hållbarhet men ändå ha effektiva hudvårdsprodukter. Serien innehåller genomgående superfoods, pre & postbiotika och skyddar från blått ljus. Perfekt för dig som vill jobba anti-age med miljömedvetna produkter!

Young

Young är Biolines serie för ung hud. I denna serie finns det fyra cremer för torr hud, känslig hud, aknebenägen/ fet hud och en mild, återfuktande creme för alla.

Läs mer

Bioline grundades 1979 i Trento av Clara Corradini. Hennes hudvårdsresa började när hon på 70-talet blev tillfrågat om att ta över en hudvårdsskola. I samband med detta valde hon även att lansera och skapa ett hudvårdsmärke som då var Bioline Jató. Hennes förmåga och ständigt strävande efter bättre har visat sig i varumärkets frammarsch och även produkternas formuleringar och resultat. Bioline användes i hennes skola i Italien innan den kom ut på marknaden världen över - vilket skedde runt år 1990.
Clara Corradini involverade även sin man Marco Corradini och även deras två söner Jacopo och Tomasso. Det är från sönerna som "Jató" kommer ifrån - en blandning av sönernas första bokstäver. Sedan start har Bioline utvecklat exklusiva formuleringar som kombinerar naturligt aktiva ingredienser med högt avancerade kosmetiska bioteknologier för omedelbara och långvariga resultat. Den ständiga strävan efter toppkvalitet i de kosmetiska linjerna och skräddarsydda behandlingar kommer från en familjen Corradinis passion för hudvård i kombination med professionalismen av en helt italiensk produktionskedja med långvarig erfarenhet.

Säkra och välbeprövade produkter


Före lansering genomgår alla produkter dubbla interna tester. Det allra första mäter sensorisk tolerans och produktupplevelse. Om produkten passerar till nästa test mäts den funktionella effektiviteten. Är de två första testerna godkända utförs kontroller av ett nationellt tredjepartsorgan som är certifierat på högsta nivå. Att använda de bästa laboratorierna och moderna strukturer i tillverkningen gör att Bioline kan garantera säkra produkter av allra högsta kvalitet.

Läs mer

Kan man använda Bioline under graviditet och amning?

Ja det finns alternativ som passar för en person som är gravid eller ammar. Det finns produkter i sortimentet som inte innehåller aktiva ingredienser eller syror som kan irritera. Fokusera gärna på produkter från Aqua+, eller Lifting Code som har fokus att ge huden mycket fukt. Undvik produkter från Primaluce , då majoriteten av produkterna där innehåller syror.

Är det parfymer i Biolines produkter?

Ja, det finns milda parfymämnen i flera av Biolines produkter.

Är Bioline Cruelty-free?

Bioline testar varken sina ingredienser eller produkter på djur.

Innehåller Bioline syror?

Det finns en serie som heter Primaluce som innehåller syror. De flesta andra produkter jobbar med andra aktiva ingredienser men utan att exfoliera huden. Kika gärna på respektive produkt för att säkerställa att de inte innehåller syror om det är en ingrediens som du vill undvika.

Passar Bioline en känslig hud?

Då det finns en mängd med serier för alla olika hudtyper och hudtillstånd, så finns det absolut produkter som passar för en känslig hud. Kika på Serien De-Sense vid hyperkänslig hud, eller Dolce+ för en hud som är känslig och lite reaktiv.

Kan man kombinera produkter från andra märken med Bioline?

Det bästa är att använda produkter från samma märke. Men har man koll på ingredienserna och ser till att det inte blandas allt för aktiva ingredienser, så kan det gå att kombinera med andra produkter. Dubbelkolla gärna med oss eller din lokala hudterapeut för rådgivning.

Vad står "Jató" för i Biolines namn?

Jató är en hyllning till grundaren Claras två söner. De heter Jacopo och Tomasso - Jató är deras två första bokstäver sammansatta i ett ord.

Vilka produkter från Bioline passar en hud med akne?

Det är väldigt individuellt och beror på hudtyp. Men generellt kan produkter från serien Primaluce vara bra, likväl produkter från serien Pura+ som är en serie som har hjälper till att balansera upp huden och reglera talgproduktionen.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV BIOLINE

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

RÅDGIVNING INNAN KÖP AV BIOLINEPRODUKTER

Är du osäker på valet av dina Bioline-produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss gärna på [email protected] så hjälper vi dig.

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Peeling

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Läppar

BB/CC Cream

Sol

Mask

Bioline Ungdom

Kroppsprodukter

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla