• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

BIOpH+

BIOpH+ filosofi är att hjälpa huden och ge den de bästa förutsättningarna för att reparera sig själv. Grunden i produkterna är en svensk patenterad innovation som förbättrar och stärker en skadad hud. BIOpH+ tror på att ta bort det som inte ska vara på huden och skapa en miljö som gör att den kan läka. Varumärket är medicintekniskt vilket gör att krav på resultat och säkerhet är väldigt höga. Alla produkter är testade i omfattade studier på sjukhus för att säkerställa dess goda effekt, utan negativa bieffekter på huden. BIOpH strävar efter att bidra till samhällets kamp mot antibiotikaresistens och vill ge huden en chans att hjälpa sig själv innan medicin tillsätts för olika hudsjukdomar och hudåkommor.
Let your Skin Be Competent!

Filosofi
Varför BIOpH+?
FAQ
Att Tänka På

BIOpH+ vill att huden ska få göra det den är bäst på - reparera och ta hand om sig själv. Helt enkelt: Let your Skin Be Competent!

BIOpH strävar efter att bidra till samhällets kamp mot antibiotikaresistens. De vill låta huden nyttja sin egna kompetens och istället för att tillsätta mer produkter på huden vill de med sin unika patenterade innovation hjälpa till att avlägsna det som ej bör vara på huden, för att skapa en så optimal miljö som möjligt för huden att göra sitt jobb. Många infektioner som vi behandlar med antibiotika börjar på huden, och BIOpH+ menar att genom att stoppa dessa innan de går för långt, gör att antibiotikaanvändning kan minskas och minska användning av andra mediciner som medför biverkningar.

Alla produkter från BIOpH+ är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att allt som finns kvar när de gjort jobbet på vår hud är enbart vatten och syre. Detta gör att fler kan använda dessa produkter utan risk för allergier, farliga restprodukter eller dofter. Alla produkter utvecklas och tillverkas i Sverige, och tack vare att de flesta produkter är i pulverform och aktiveras hemma med vatten, så undviks konserveringsmedel och onödiga transporter av vätska.
De kompletterande hudvårdsprodukterna, som rengöring och fuktgivare, är utvecklade med ett fåtal ingredienser av hög kvalitet och bevisad effekt. Produkterna är rena och enkla utan onödiga tillsatser eller konserveringsmedel.

Läs mer

BIOpH+ är ett medicintekniskt företag som har applicerat innovationen på ett antal rodukter för hudskador såsom hälsprickor, psoriasis, men också inom hudvård för aknebenägen och mogen hud. Just att produkterna är medicintekniska och inte ren hudvård gör att kraven för resultat, effektivitet och säkerhet är extra höga. Medicintekniska produkter testas i kliniska studier på sjukhus. Produkterna är rena och enkla utan onödiga tillsatser eller konserveringsmedel.  

Hur Fungerar det unika granulatet?
För att förklara det enkelt sker Det en slags syreexplotion när pulvret i produkten (granulatet) kommer i kontakt med vatten. Detta gör en miljö där svampsporer, bakterier och virus inte trivs. Detta gör att utan att tillsätta starka medel och tillsatser så kan dessa bakterier och virus försvinna och förbättra hudens förmåga att läka.

Läs mer

Är det parfymer i produkterna från BIOpH+?

Inga produkter från BIOpH+ innehåller parfymer.

Vart tillverkas produkterna från BIOpH+?

Produkterna tillverkas och utvecklas i Sverige. Själva tillverkningen sker i Gävle och Skellefteå.

Passar produkterna från BIOpH+ en känslig hud?

Alla kan använda produkterna från BIOpH+. De är speciellt avsedda för en hud med skadad hud och barriär som är nedsatt.

Varför ska man ta hand om fötterna?

Fötterna är viktiga att ta hand om för att de ska bära oss hela livet. Dessa produkter passar dig som redan har problem med fötterna, eller för dig som helt enkelt gillar att ha fina fötter.

Påverkar BIOpH+ miljön negativt?

Produkterna påverkar inte miljön negativt då produkterna är biologiskt nedbrytbara.

Finns det kliniska bevis för att BIOpH+ fungerar?

Det finns ett flertal studier på bland annat fotsvamp och förhårdnader som visar att produkterna verkligen hjälper. Det är viktigt att vara konsekvent och följa anvisningarna på produkterna för bästa effekt.

Hur fungerar BIOpH+?

Det är granulat (små små korn) som i kombination med vatten gör en extremt syrefull lösning. Denna lösning är ogynnsam för en mängd olika sporer och bakterier som vi helt enkelt inte vill ha på huden. Med denna lösning tas allt det bort så att huden kan få göra det den är bäst på.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV BIOPH+

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

FRAKT AV DINA PRODUKTER

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen. Vi har även leverans via Instabox.

LEVERANSTID AV DINA PRODUKTER

Dina BIOpH+-produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR AV DINA PRODUKTER

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick, Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

RÅDGIVNING INNAN KÖP AV PRODUKTER

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss gärna på [email protected] så hjälper vi dig

Läs mer

Rengöring

24h / Dagcreme / Nattcreme

Specialprodukter

Kroppsprodukter

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla