FRI FRAKT | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE |  4,9 I BETYG PÅ TRUSTPILOT 

Cicamed

Cicamed

Ekologiskt

Användning

Hudproblem

Att Tänka på

Cicamed är en ny generation naturlig hudvård med fokus på synliga resultat. Cicamed kombinerar organiska och naturliga ingredienser med noggrant utvalda naturingredienser för att uppnå bästa möjliga resultat.
En ny generation av naturlig hudvård handlar inte om avmarkera ingredienser, det handlar om att göra de bästa valen.
Cicamed produkter utvecklas av en expertgrupp bestående av svenska plastikkirurger, kemister och hudterapeuter. Alla produkter i serien innehåller minst 95% naturliga och ekologiska ingredienser och samtliga produkter tillverkas i Sverige. Premiär på SethandSally April 2017


Cicamed Organic Science kombinerar det bästa från naturen med vetenskap. Produkter är omsorgsfullt formulerade med rena och naturliga ingredienser för omedelbara och långsiktiga resultat. De är stolta över deras ingredienser och har inget behov av att dölja dem. Organiska oljor Ekologiska oljor är rika på vitaminer, fettsyror och mineraler som skyddar huden, stärker hudbarriären och förhindra torr hud. Syntetiska mineraloljor är icke-förnybara resurser och inte innehåller aktiva substanser. Mineraloljor bildar ett skikt på ytan som ger tillfällig förbättring, medan naturliga oljor ger både omedelbar och långsiktiga resultat. Antioxidanter UV-strålning, miljöföroreningar och naturliga kroppsprocesser kan orsaka bildandet av fria radikaler. Fria radikaler är mycket reaktiva och skadliga för huden, vilket orsakar cellskador och för tidigt åldrande av huden. Antioxidanter skyddar huden. Cicamed kombinerar vatten och fettlösliga antioxidanter för ett effektivt skydd av huden. Konservering Konservering skyddar produkten mot bakterier, jäst, svampar och mögel. Cicamed Organic Science formuleras med natur- identiska konserveringsmedel som är väl kända med en lång historia av användning och är godkända för naturkosmetik. Cicamed har identifierat de avgörande faktorer som orsakar för tidigt åldrande. Genom att förstärka och komplettera hudens naturliga försvar mot dessa faktorer har vi lyckats ta fram en ekologisk serie hudvårdsprodukter som verkligen fungerar. Produkterna efterliknar hudens naturliga sammansättning av vitaminer, mineraler, fetter och fuktbindare. Fria radikaler bildas då solens UV-strålning träffar huden, vid rökning, när kroppen bryter ner vissa ämnen samt uppkommer från luftföroreningar. De är extremt reaktiva molekyler som skapar kaos i kroppen och kan leda till skador på vårt DNA. Cellers normala funktioner, såsom produktion av kollagen och elastiska fibrer, förstörs. I dessa fall blir konsekvenserna uppkomst av rynkor, solskador och för tidigt åldrande av huden.

Läs mer

Cicamed Hudvårdsrutin

Huden skyddar oss mot skador, infektioner och uttorkning. Cicamed Organic Science är formulerad med naturliga ingredienser som stärker och kompletterar hudens naturliga skydd. Så här rekommenderar Cicamed att man använder deras produkter för ett naturligt skydd

Daglig Hudvårdsrutin

1. Rengör

Massera försiktigt Cicamed rengöringsmedel i fuktig hud och skölj med ljummet vatten.

2.Återfukta

Ansiktsvatten kan förbättra den fuktgivande effekten av dina befintliga hudvårdsprodukter. Håll flaskan cirka 15-20cm från ansiktet.

3.Serum

Applicera serum C eller kollagen boost mask mot ansikte, hals och dekolletage.

4.Ögon

Klappa in ögoncremen

5.Creme

Slutligen Applicera Dagcremen. - Återfukta med ansiktsspay under dagen för att behålla fukten. Skrubba huden 1-3 gånger i veckan. Mekanisk peeling stimulerar huden och tar bort orenheter. Massera försiktigt och skölj med ljummet vatten.

Läs mer

Behandla

Förutom att skydda huden så fokuserar Cicamed på att behandla hudproblem som Acne , ärr och håravfall.

Acne

Akne är en hudåkomma som många har egen erfarenhet av, även om det är i olika svårighetsgrader. Nio av tio tonåringar lider troligen av akne periodvis. Akne uppstår när hudens talgkörtlar producerar för mycket fett (talg). En viss mängd fett är bra och bidrar till att hålla huden smidig. Men produceras för mycket fett, samtidigt som huden har svårigheter med att stöta bort gamla döda hudceller, uppstår en propp som kallas pormask. När talginnehållet kommer i kontakt med syret i luften oxideras detta och pormasken ser svart ut. Den blockerade talgkörteln bidrar till att aknebakterier växer till och en inflammation startar.

Läs Mer om Akne Här>>

Behandla Ärr

Cicamed Scar gel är ett behändigt och smärtfritt sätt att behandla dina ärr. Gelén kan appliceras överallt på huden, torkar snabbt till en osynlig film, och gör att läkta sår/ärr blir mindre framträdande. Har du ärr från acne är denna kräm utomordentlig att använda. Den är en silikonbaserad gel som är effektiv vid behandling av missprydande ärr. Silikonbeläggningar har visat sig ha en positiv effekt på hypertrofiska ärr samt keloider. Silikongel används flitigt av dermatologer och plastikkirurger världen över. Cicamed Scar gel mjukar upp, slätar ut samt bleker missfärgade ärr orsakade av acne, kirurgi, skador och brännskador. Salvan är ett effektivt och smärtfritt alternativ till andra tillgängliga metoder som laser och IPL, som kan vara smärtsamma vid ärrkorrigering. Gelén innehåller även e-vitamin vilket stimulerar blodcirkulation, påskyndas sårläkning och förhindrar ärrbildning.

Läs mer

Invänjning av Cicamed Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Cicamed

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Cicamed distribueras av Cicamed Sverige Du Hittar deras Hemsida Här >>

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 69:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Du Hittar deras Hemsida Här >>

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer

Vill du ha Nyheter & Erbjudanden på Cicameds produkter?