• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

COSRX

COSRX är ett hudvårdsmärke som grundar sig i koreansk kosmetisk forskning. Det är ett prisvinnande koreanskt hudvårdsmärke som erbjuder produkter med fokus på effektiva och transparenta ingredienser. Alla produkter är allergivänliga och fria från parabener. COSRX hudvård är effektiv och passar alla hudtyper och hjälper till att förbättra hudbarriären vilket är optimalt för en känslig hud. Produkterna är enkla, effektiva och hudvänliga. COSRX har produkter som innehåller naturliga och hållbara ingredienser som verkligen gör skillnad på huden. 

K-Beauty
Bakgrund
FAQ
Att Tänka På

COSRX produkter innehåller endast några få ingredienser. Den transparenta och korta ingredienslistan beror på att märket har valt att inkludera en stor mängd med högkoncentrerade ämnen i alla sina varor. Därför behövs det färre ingredienser än i många andra populära hudvårdsprodukter. AHA och BHA-syror, fettsyror och pilträdsextrakt är flera exempel på några av de effektiva ämnen som du ofta hittar i de olika produkterna.
Är du till exempel nyfiken på skönhetsingrediensen snigelslem, en klassiker i k-beauty-sammanhang, hittar du flera populära produkter med komponenten från Cosrx.
K-beauty, vilket är en förkortning av koreansk beauty, är inte bara duktiga på att forska fram nya produkter och spännande ingredienser. De vill också främja att alla ska ha möjlighet att använda bra hudvård. Detta ger Högpresterande och spännande ingredienser och produkter som är snälla mot plånboken.

Läs mer

COSRX grundades 2013 i Seoul och har snabbt blivit ett av de mest populära märkena inom den sydkoreanska hudvården. Med sina innehåll av få men högkvalitativa ingredienser får huden önskad effekt och minimerar risken för reaktioner. Produkterna är framtagna med hjälp av dermatologs forskning som har utförts under många år. Sedan starten har Cosrx vunnit flera prestigefyllda priser, både hemma i Sydkorea och i resten av världen.
COSRX Har skapat produkter som innehåller syrorna AHA och BHA, vilket är relativt sällsynt i koreansk hudvård. Deras formuleringar är optimala och passar bra trots en känslig hud. COSRX passar alla olika hudtyper och kan bidra till att förbättra huden för dig med akne, pigmenteringar eller bara allmänt livlös hud. Snigelsekret/Mucin är också en ingrediens som är typisk för COSRX - ett sekret från snigel som ger otroligt mycket fukt till huden.

Läs mer

Vad betyder K-Beauty?

K-Beauty är förkortning på Korean Beauty och är ett samlingsnamn för skönhet från Sydkorea. Sydkorea har på kort tid hamnat på 3e plats inom kategorin skönhetsvård inom export. Produkterna inom K-Beauty är hyllade för sitt rika innehåll och nytänkande inom produktutveckling. En hudvårdsrutin inom K-Beauty kan vara från 10 steg och längre, men är inget måste.

Är COSRX Cruelty-free?

Ja, COSRX är cruelty-free och testar inga av sina ingredienser eller slutprodukter på djur.

Passar COSRXs produkter för känslig hud?

Absolut finns det produkter för en känslig hud! Många produkter har lugnande och återfuktande ingredienser, som gjorda för en reaktiv och sensitiviserad hud.

Vad gör det snigelsekret som finns i några av COSRX produkter?

Snigelsekret har visat sig ge fina effekter på huden, och är optimal för att bibehålla fukt i huden. Den hjälper även till att göra huden mer följsam och stärker barriären.

Hur får man mucin/snigelsekret från sniglarna?

Enligt COSRX själva skadas eller stressas inte sniglarna alls vid tillverkningen av deras slem. Tvärtom mår de riktigt bra! Såhär beskriver de själva hanteringen av sniglarna: ”Sniglar placeras över ett nät i ett mörkt och tyst rum. Som nattliga varelser ger detta dem ett bekvämt utrymme att fritt ströva omkring. Efter ungefär en timme förs sniglarna tillbaka till sina hem medan mucinet samlas in och bearbetas för användning. Observera att ingen yttre påfrestning utsätts för sniglarna eller nätet av två olika anledningar. För det första är det förbjudet att tillverka, distribuera och sälja produkter som har genomgått djurförsök i Korea. För det andra sker optimal mucinproduktion när sniglarna är väl utvilade och nöjda. Så inga sniglar skadas under insamlingsprocessen!”

Kan man kombinera produkter från COSRX med andra märken?

Det går jättebra att kombinera med andra varumärken. Var gärna uppmärksam så att det inte blir syror från olika märken som kan vara för aktiva för huden. Vid osäkerhet, kontakta gärna oss för rådgivning.

Kan produkter från COSRX användas vid graviditet och/eller amning?

Ja, majoriteten av produkterna är fuktgivande och lugnande, vilket är optimalt för en hud som har lite obalanser hormonellt. Undvik gärna produkter som innehåller syror för att minska risken för reaktioner och stressa huden onödigt.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV COSRX

Vi är en auktoriserad återförsäljare av COSRX produkter, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

FRAKT

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud.

LEVERANSTID

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick, Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning.

RÅDGIVNING

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Varumärke + -

Rengöring

Peeling

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Specialprodukter

Läppar

Mask

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla