FRI FRAKT | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE |  4,9 I BETYG PÅ TRUSTPILOT 

Decleor

Decleor

Serierna

Produkterna

Aromaolja

Att Tänka På

Re-Launch Våren 2021 - Vill du ha ett Supererbjudande på Decleors Produkter
Anmäl din Mailadress Nedan
Decleors historia började för 35 år sedan. På den tiden var varumärket känt som CLEOR och filosofin var ”mer än ytligt”. Decleor utformades för välbefinnande i kroppen, huden och själen. Deras fantastiska äventyr startades av ett passionerat och djärvt team som bestod av en kosmetolog, en läkare, en shiatsulärare och inte minst en aromaterapeut och sjukgymnast som var en pionjär inom sitt område. Deras gemensamma kunskaper, helhetssyn på kroppen och expertis på energipunkter hjälpte dem att skapa fantastiska växtbaserade behandlingar avsedda för skönhetssalonger. Teamet uppfann en rad nya behandlingar som är förknippade med unika produkter som är 100 % rena, 100 % naturliga och utan färgämnen och konserveringsmedel.
Sortimentet blev en omedelbar succé och fick snabbt sällskap av en rad andra innovativa produkter för ansikte, kropp, solskydd och dessutom ett speciellt sortiment för män. Alla dessa produkter finns i dag i form av fint texturerat serum, salvor och krämer.

Hydra Floral

– Varje hudtyp bekämpar en daglig kamp mot fuktförlust . Med hjälp av innovativa ingredienser och teknik som härmar Decleor den märkliga hydreringsprocess som finns i växter, har Hydra Floral serien skapats för att hålla alla hudtyper återfuktad, näring och skyddade dag och natt.

Prolagene Lift

– Ger intensiv åtstramande effekt för en omedelbar och märkbart lyft. Den anmärkningsvärda L-Proline Complex och unik blandning av eteriska oljor återaktiverar och stärker produktionen av kollagen för att förbättra elasticitet och tonen i dermis.

Aurabsolu

– För en trött och stressad hud. Innehåller den renaste formen av Jasmine Absolut, Aurabsolu väcker huden och ger en ny glans; huden genomsyras av friskhet och vitalitet och lyster återställs.

Aroma Lisse

– Speciellt utvecklad för kvinnor i trettioårsåldern , hjälper upplyftande Aroma Lisses sortiment att förhindra och korrigera uppkomsten av fina linjer och rynkor samtidigt som den är djupt återfuktande och ger en jämnare hudton.

Excellence De L’age

– För fullständig behandling av de avancerade tecken på åldrande, använd Excellence De L’age för att få en fastare, fylligare behandling på en mer mogen hud. Denna lyxiga samling bekämpar uttorkning och verkar direkt på rynkor, förlust av fasthet och ojämn pigmentering.

Harmonie Calm

– Känslig, skör och reaktiv hud kräver mest känsliga men effektiv vård för att återställa lugn och komfort. Decleor Harmonie Calm serien passar den allra känsligaste.

Life Radience

– Ger huden en strålande lyster. Genom att kombinera två aktiva ingredienser, Saro eterisk olja och växt Prebiotic, hudens naturliga försvar gynnas omedelbar och varaktig lyster. Decleor Life Radience är lämplig för alla hudtyper.

Aroma Purete

– Kraften i ylang ylang eterisk olja i Aroma Purete bidrar till att minska talgöverskott. Aroma Purete är idealisk för kombinerad till fet hudtyper, lämnar huden matt, balanserad och med en glödande ton.

Aroma White +

– Aroma Vit C + bekämpar pigmentering och mörka fläckar för att främja en jämnare och ljusare hy. En fullständig skönhets rutin med fina texturer som smälter in i huden för att avslöja effekten av “White Focus” växt komplex och lämnar huden med en jämnare ton.

Aroma Cleanse

– Fylld med eteriska oljor så gör användandet av decleors sortiment av rengöringar och toners till ett rent nöje att använda med sina gudomliga dofter och en mängd olika texturer att njuta av, bland annat mjölkprodukter, geler och krämer. Gör huden exceptionellt ren och bekväm, medan toning och lotion lämnar huden återfuktad och balanserad.

Intensiv Nutrition

– Ger lindring och tröst för torr och stram hud, mata den med viktiga näringsämnen. Serien har utvecklats för att ge näring och stärka hudens naturliga försvar, lysa tråkig och matt hud, minska fina linjer och rynkor och omedelbart mjuka upp huden.

Aroma Sun Expert

– Anti-rynk solkrämer ger effektiva UVA / UVB-skydd och är idealiska för känslig och mogen hy.

Läs mer

Decleorprodukter är helt underbara och man hänförs verkligen av deras aromaoljor. Decleor tillhör inte ett billigt segment men man förstår när man inser hur genomtänkt och naturligt det är. Utvunna oljor ur tusentals växter för att få fram oljorna. En underbar kombination av behandlingar som ger en magisk känsla och ett magiskt resultat. De tycker också att det är viktigt att ge tillbaka till naturen som 100% naturliga eteriska oljor och växtextrakt är i centrum för sina produkter. De har ett brinnande engagemang för naturen genom sourcing över 25% av deras eteriska oljor från den unika och varierande ön Madagaskar. Det är den fjärde största ön i världen, men är en av de fattigaste och endast 10% av den ursprungliga regnskogen finns i dag.

Läs mer

Eteriska oljor består av små ”doftfickor” som framställs och förvaras i speciella fack i löv, blommor, kvister, frö och rötter hos så kallade aromatiska växter. Bland annat är dessa aromaolja fullpackade med läkande energi och ger växten dess doft, bistår med att attrahera de insikter som växten behöver för pollinering samt skyddar växten mot angrepp av bakterier och svampar. Varje eterisk oljor och aromaolja är unik i sin sammansättning. Det är växtens specifika kombination av ämnen såsom syror, alkoholer, aldehyder, ester, ketoner, fenolsyror och terpener som utföra grunden för dess terapeutiska egenskaper – vilket gjort aromaoljor oerhört populära.

Aroma Duo

Decleors Koncept där du får en skräddarsydd hudvård med maximal effekt. STEG 1 – Behandla med Aromessence – serum. De essentiella oljorna penetrerar snabbt ned på djupet i huden utan att lämna en fet yta. Utöver sina egna välgörande egenskaper hjälper de samtidigt till att förstärka effekten av efterföljande creme med upp till 3 gånger. STEG 2 – Skydda med växtbaserad creme. Den växtbaserade cremen appliceras ovanpå Aromessence – serumet. Cremens uppgift är att skydda hudytan och vårda genom att tillföra fukt, vitaminer, mineraler och proteiner. Genom att först behandla huden med en aromessens ökar cremens effekt, något som är bevisat i effektiv­itetstester utförda under dermatologisk kontroll.

Läs mer

Invänjning av Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Decleor

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Decleors produkter, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Decleor ägs av Loreal och distribueras av dem själva för den Nordiska Marknaden - Du Hittar deras Hemsida Här >>

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 69:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Du Hittar deras Hemsida Här >>

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer