• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Dermaceutic

Turn Over

4,6 (112 Reviews)
399 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Turn Over är en aktiv nattkräm som har en kraftfullt exfolierande effekt. Innehåller bland annat 15% glykolsyra som har en peelande effekt och ger huden en helt ny lyster. Döda hudceller tas effektivt bort och huden görs mjuk och smidig. Turn Over stimulerar cellförnyelse i huden vilket ger en slätare och fastare hud på sikt. Tack vare glykolsyran förbättras hudens struktur och hudtonen förfinas. Upptagningsförmågan av resterande produkter ökar genom att de översta lagret med döda hudceller försvinner. 

Passar utmärkt för dig med en äldre hud som vill ge huden en daglig peeling i nattkrämsform, men även för dig som önskar att minska uppkomst av blemmor. Kan även användas någon kväll i veckan för att ge huden en nystart.

Kombineras gärna med en fuktgivande mjukgörare från Dermaceutic - K Ceutic, Hyal Ceutic eller Regen Ceutic.  

Dermaceutic Turn Over
- Exfolierande Nattcreme
- Verkar Anti-Age
- Förbättrar hudstrukturen


Användning + -
Appliceras endast på kvällen över hela ansiktet och halsen. För att optimera resultatet, rengör först huden med Foamer 5. Var noggrann med solskydd på dagen. Vänj gärna in denna och börja med 1-2 kväll i veckan för sedan långsamt trappa upp användandet om du önskar.
Nyckelingredienser + -
-Glykolsyra 15%: Minskar cellsammanhållningen i hudens keratinlager, vilket möjliggör en enhetlig exfoliering. Genom att ta bort de döda hudcellerna från hudytan reduceras tecken på åldrande. -Glycerin: Binder fukt i huden. Gör huden mer elastisk och ökar absorptionen av andra ingredienser. -Squalene: Utvinns från olivolja. Mjukgörande och återfuktande ingrediens som absorberas fort i huden.
Passar till + -
-Alla hudtyper
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - Dermaceutic Turn Over

Water, Glycolic Acid, Caprylic, Bytulene glycol, Ammonium hydroxide, Cetearyl alcohol, Hydroxyethyl acrylate, polysorbate 60, Dimethicone, PEG-40 sterate, Magnesium aluminium silicate, Cholestrol, Squarlane, Xantan gum, Ceteth-10 phosphate, dicetyl phosphate, tetrasodium EDTA

Obs!

Innehållet på Dermaceutic Turn Over är hämtat från vår Leverantör av Turn Over och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Turn Overs förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -

Dermaceutic

Dermaceutic var ett av de första företag inom skönhetsindustrin som utvecklade produkter som innehöll ingredienser såsom hyaluronsyra, stabiliserat vitamin C, och glykolsyra. Genom sina omfattande studier har de lyckats skapa banbrytande produkter som verkligen gör skillnad. Det är med en viss försiktighet som man bör tillämpa när man använder deras produkter då de som sagt ofta innehåller väldigt kraftfulla ingredienser. Men förmodligen är det det som gör att de blivit så omåttligt populära hos våra kunder. Till en början togs Dermaceutics produkter fram för att optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning och kirurgiska ingrepp. Succen var ett faktum och som tur är kan vi nu använda produkterna i vår dagliga Hudvård. Märket är väldigt genomtänkt och genom att följa rekommendationerna så kan man maximera resultat på såväl pigmentfläckar som akne.

Varför ska man Välja Dermaceuticprodukter

- Klinisk serie med resultatinriktade produkter
- Multifunktionella produkter som kan användas året om
- Ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
- Utvecklade av Specialistläkare
- Ger dermatologiska resultat
- Unisex; passar alla hudtyper och åldrar
- Fria från tester på Djur

Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension Dermaceutic Turn Over

Medelbetyg 4,6 baserat på 112 st omdömen
2024-06-11

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Köpte denna produkt för lite ojämn hud struktur. Efter bara en användning blev huden en som en babystjärt. Använder den just nu två gånger i veckan och min hud är så fin. Rekommenderas varmt.
2024-05-08

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Synliga Kärl, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Huden blir mjuk och får lyster av denna salva . Också har den hög solskyddsfaktor 50 ! Den kommer vara bra att ha i sommar.
2024-04-02

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Slapp Hud, Celluliter

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Lätt att applicera, härlig konsistens
2024-02-19

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Synliga Kärl, Rodnad, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

En produkt jag inte vill vara utan! En-två gånger i veckan räcker, hade gärna använt oftare men då hade nog min hud ballat ur. I lagom dos gör dne under för min bleka, fnasiga vinterhy.
2024-01-28

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Känns som ett bra komplement till natten. Använder den omväxlande med annan nattkräm efter retinolen. Har inte hunnit använda den mer än en vecka.
2024-01-18

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Fet

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Ojämn Hudton, Slapp Hud, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Det här är ett re-purchase. Jag har väldigt tålig hy och annat än att det kan svida lätt när man smörjer in krämen så har jag bara positivt att säga. Min hy blir så len och så plump när jag använder den. Jag använder varannan kväll, då jag använder Retinol de andra kvällarna, och vaknar varje dag efter upp med så fin hy. Upplever att den blir jämnare och framförallt väldig mjuk och välmående. Den är dock väldigt stark och luktar kemiskt eftersom den är oparfymerad, var försiktig och börja mer sällan om du har känslig hy.
2024-01-13

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Stark produkt så använd inte för ofta. Gör huden mjuk, slät och fin
2024-01-10

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda

Prisvärd

Lite för kort tids användning för att ge ett bra utlåtande men gillar den så här långt och hittills har den levererat enligt förväntan
2024-01-09

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Förstorade Porer, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Finnar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Första gången jag provar denna då jag fått tips att den är bra mot acne Tycker av de lilla jag använt den att den gör jobbet och lugnar utbrott utan att torka ut. Man vaknar med ett glow vilket jag inte upplever att såhär starka effektiva produkter gjort tidigare!! Har blivit lite torr några dagar efteråt bara på vissa partier men det behöver inte bero på denna produkt Den luktar lite starkt men det känns naturligt
2024-01-06

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Celluliter

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Använt förrut och är nöjd med produkten. Snabb leverans och uppskattat med prover. + för att det följde med en förklaring till proverna.
2024-01-03

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Rodnad, Ojämn Hudton, Blankhet, Ärr, Finnar, Yttorr, Känslig Hud, Acne/Finnar på Ryggen, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Det här är verkligen en potent produkt! Första gången använde jag den över hela ansiktet - det sa mitt ansikte nej tack till. Men, att använda den som punktbehandling på områden med mycket finnar eller ärr eller ojämnheter eller ”inombordare” - YES! Stor förbättring bara efter en eller två kvällar!
2023-12-25

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Synliga Kärl, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Finnar, Yttorr, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Helt fantastisk! Efter tre kvällars användning var mina knottror och finnar vid hakan helt försvunna
2023-10-17

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton, Slapp Hud, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Mycket nöjd med produkterna jag köpt! Tycker att mina pigment fläckar har blivit ljusare efter att använt de. Dryga produkter och bra pris!
2023-09-20

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Ger verkligen resultat på på huden. Toppen produkt. Något dyr dock
2023-09-13

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Fet

Hudtillstånd

Förstorade Porer

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

Älskar resultateten, får yngre och slätare hud
2023-08-31

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Vaknar med bebis hy efter en natt med denna.
2023-08-30

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Förstorade Porer, Ojämn Hudton, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Yes jag älskar denna! Har nu vant in min hud så att jag kan ha den varje kväll, den för sitt jobb och gör min hud enastående!
2023-05-13

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Stack lite men huden känns fräsch på morgonen
2023-05-10

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Rodnad

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Prisvärd är väl att ta i men värd pengarna tycker jag. Bra nattkräm som sticker till lite så det känns som att den ger effekt. Jag som ibland har torr hud i ansiktet vill varva med annan mer fuktgivande nattkräm några dagar i veckan.
2023-05-08

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Gör otroligt ont, kliar och blev jag torr plus skar efter har jag smörjat!!!
SethAndSally Svarar
Av Produktspecialist Julia

Hej Eszter! Denna produkt är otroligt kraftfull och måste vänjas in försiktigt. Det låter som du har fått en reaktion på denna, så jag råder dig att kontakta våra hudterapeuter på [email protected].

2023-04-29

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Ojämn Hudton, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Älskar den! Kan rekommenderas stark.. Prudukten är otroligt den håller precis vad den lovar.
2023-04-23

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Rodnad, Ojämn Hudton

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Använt i många år, mycket bra produkt. Dock är det svårt att få ur det sista pga förpackning eller svårt att se när det börjar ta slut då man inte får någon indikation på att den håller på att ta slut utan den är bara "helt plötsligt slut". Prdoukten i sig är BRA.
2023-04-21

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Extremt effektiv natt creme i hygienisk pump flaska . Den sticker lite första minuterna , men det lägger sig snabbt . Jag har använda denna under ca ett års tid . Väldigt bra pris på Seth and Sally . Har testat flera produkter ifrån Dermaceutic serien , men Turn Over nattchefen är min absoluta favorit. Rekommenderas varmt
2023-04-18

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Ojämn Hudton, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Turn over är en favorit jag alltid har hemma. Den är mycket effektiv om man föredrar resultatinriktad hudvård. Potent och det kan sticka och svida lite vid applicering i början. Använder den 2-3 ggr/vecka till natten
2023-04-18

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Jag trodde att produkten var lite för stark för min hy, det var den inte! Kände av lite ” pirr ” sen gick det över och dagen efter var min hy så mjuk!
2023-04-01

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Förstorade Porer, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Synliga Kärl, Ojämn Hudton

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Har ojämn hudton ,med allt som följer när man är 60+. Upplever att produkten är mild och bra att börja med när man är ny användare av syror . Ett bra första köp .
2023-03-31

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Synliga Kärl, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Min hus var kaos på kvällen, jag rengjorde och använde krämen. Jag förväntade mig ingen skillnad så snabbt men redan vid andra användningen såg jag resultat. Jag använder till mestadels Dermaceutic produkter då det är det som funkar bäst med rosacea.
2023-02-22

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Ojämn Hudton, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Finnar, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Känns som ett nytt ansikte på morgonen efter
2023-01-31

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna

Prisvärd

Har inte hunnit använda den så mycket än. Väljer fortfarande in den. Bra såhär långt.
2022-12-15

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Förstorade Porer, Rodnad, Ojämn Hudton, Orenheter & Pormaskar, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Bra att den inte har någon stark doft.. Irriterar inte min hud trots syrrorna. Och gör huden återfuktad. Min hud blir peelad under natten men jag får ändå yt torr hud av nån anledning.. Men helt klart en jättebra nattcreme för oren hud!
SethAndSally Svarar
Av Produktspecialist Julia

Hej Frida! Om du upplever att din hy är yttorr kan du behöva tillföra mer fukt till huden. Kontakta gärna våra hudterapeuter på [email protected] så kan vi hjälpa dig med din rutin!

2022-10-30

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Doftfri, lätt att applicera och håller verkligen vad den lovar. Kommer absolut att köpa igen!
2022-10-29

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Nattkräm som känns! Sticker lite i huden och man känner att den verkar. På morgonen känns huden mättad av fukt.
2022-10-20

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Rosacea, Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Rodnad, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Den gör vad den lovar. Jag håller på att vänja in mig fortfarande så jag ser fram att se resultatet om ca 1 månad
2022-10-19

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Precis börjat använda men än så länge gillar jag allt med den. Älskar att vakna upp med ett flow och känna mig fräsch och pigg.
2022-10-03

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Vet ej

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Rodnad, Fuktfattig, Slapp Hud, Ärr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Tar verkligen bort gammal hud och är verksam! I början är det nog bra att vara försiktig! Sved lite första påstrykningarna! Kanon
2022-10-02

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton, Blankhet, Fuktfattig, Känslig Hud, Keratosis Pilaris

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Riktigt bra nattsbehandling för dig som använder/vill använda syror. En riktig lifesaviour. Fungerar även bra på känslig hud (erfarenhet med den som har den mest känsligaste huden i världen) toppen produkt! Rekommenderar starkt!
2022-09-25

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Använt den i flera år. Upplever mindre talgproduktion när jag använder den. Talgproduktion är min utmaning.
2022-09-06

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Har inte använt den så mycket men hittills tycker jag att pigmenteringarna är ljusare än innan användning. Ser fram emot mer resultat efter längre användning.
2022-06-12

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Slapp Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Nattcreme som lätt sjunker in i huden och passar mig som har linjer och rynkor.
2022-04-06

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Har länge funderat på att testa denna produkt och nu gjorde jag det äntligen! Jag lägger den innan nattmask och man vaknar upp med en sån fin lyster. Doftar som ahasyra brukar göra men är inget som stör mig. Man behöver bara 1 eller två pump så den verkar väldigt dryg. Vänj in den! Är känslig och har perioral dermatit men har använt den 1-2 gånger i veckan nu i början och har inte fått någon reaktion än. Rekommenderar verkligen!
2022-03-18

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton, Ärr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Lite dyr men ger resultat. Ska jag vara ärlig så tror jag att en får ungefär samma resultat av ordinarys blodmask men jag ogillar känslan av att ha den på huden. Ger ingen wow effekt men som med allt kommer resultatet vid regelbunden användning. Rekommenderar????
2022-03-09

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Påsar under ögonen, Fuktfattig, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Har använt i tre månader och tycker huden blivit fastare
2022-02-08

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Linjer & Rynkor, Ärr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Blev tipsad om produkten för att bromsa acnen som orsakas av hormonell obalans. Har testat den 2 gånger på en vecka och är såååå glad att mina onda och jobbiga bölder på käkben och hals har gått ner. Den användes över en fuktkräm då jag har känslig hud och det pirrade lite direkt när den las på men bara en kort stund. Är väldigt nöjd. Kommer att hålla mig till 2 ggr/veckan i en månad för att se om jag behöver öka eller ligga kvar på det intervallet
2022-02-07

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Älskar denna, och att den pirrar på huden efter applicering. Huden ser amazing ut dagen efter. Den gör verkligen jobbet.
2021-12-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Hyperkänslighet, Keratosis Pilaris, Ojämn Hudstruktur - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna

Prisvärd

Världens bästa kräm. Använder 1-2 ggr veckan och vaknar 10 år yngre. Väldigt stark, så min hy klarar inte att jag använder den för ofta. Rekommenderar till ALLA som vill ha en klarare hy, jobba på rynkor, porer eller minskad lyster. (Den är bäst för allt der nämnda) köpt på black week så fick ett helt fantastiskt pris, och supersnabb leverans!
2021-12-07

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Denna har jag använt längre och den gör hunden slätare och pormaskar mindre
2021-12-04

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Synliga Kärl, Ojämn Hudton, Orenheter & Pormaskar, Finnar, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Prisvärd

Har använt produkten 2 kvällar per vecka i 2 veckor nu pga jag är känslig i hyn och vet ej om den är för stark för min hy. Det enda jag har märkt är att den faktiskt har gett mig mer ojämn hy och fler finnar. Jag vet inte om det inte passar mig, eller om jag bara ska ha tålamod och vänta för att se om det vänder. Men känns som alla andra har detta som mirakelkräm :( Vet ej om man ska ha någon annan fuktighetskräm eller olja innan som återfuktar huden innan Dermateutic.
SethAndSally Svarar
Av Hudspecialist Emma

Hej Jennifer! Turn Over är en kraftfullt exfolierande nattkräm. Du gör rätt i att vara försiktig då du har känslig hud. Det är dock för tidigt att säga om produkten inte passar dig då du är i invänjningsfasen (det tar även ca 12 veckor innan du kan se resultat på huden). Det låter som att du fått en utrensning, vilket är vanligt. Du ska inte ha någon olja eller återfuktande kräm innan, men du kan vänta någon minut efter att du applicerat Turn over och sedan lägga någon utav Dermaceutics (Gröna) återfuktande produkter över. Tveka inte att kontakt oss igen om du har fler frågor. Hoppas din hud blir bättre snart!

2021-11-18

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Fuktfattig, Slapp Hud

Detta gillade jag med produkten

Förpackningen, Resultatet, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Mycket effektiv produkt. Ger synbara resultat vid regelbunden användning.
2021-11-15

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Rodnad, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Slapp Hud, Hyperkänslighet, Ärr, Känslig Hud, Celluliter

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Helt fantastiskt resultat, efter användning ser det ut som att man lagt på ett filter på ansiktet!
2021-11-12

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Torrhet Runt Ögonen, Synliga Kärl, Ojämn Hudton, Slapp Hud, Ärr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Bästa nattcreme för min hud Inget klibb och mycket resultat
2021-10-29

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Blankhet, Orenheter & Pormaskar, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

En produkt som borde finnas med i nästan varje persons veckorutin. Åtminstone efter 30.
2021-10-28

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Synliga Kärl, Fuktfattig, Celluliter, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Ger resultat för bra pris. Pumpmekanism gör att det är svårt att få ut det sista
2021-10-23

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Orenheter & Pormaskar, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda

Prisvärd

Lätt att använda, lätt stickande känsla. Har just nu problem med porer, inflammerade finnar? Så svårt att se något ljus i tunneln just nu. Men jag kämpar på med produkten
2021-10-21

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Har använt den i 2 veckor och ser redan resultat. Sticker lite i början men vaknar upp superlen och jämn i huden
2021-10-15

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Fått jämnare hudton samt hudtextur. Gör underverk för huden ✨
2021-10-03

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Ärr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Husen känns återfuktad och utvilad på morgonen
2021-09-08

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Fet

Hudtillstånd

Acne, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Ojämn Hudton, Blankhet, Orenheter & Pormaskar, Finnar, Acne/Finnar på Ryggen, Celluliter

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna

Prisvärd

Härlig konsistens och sjunker lätt in i huden, har dock bara hunnit använda den i 2 veckor och inte sett nåt större resultat än
2021-09-06

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Den sticker lite i huden men ”lagom”, och ger ett jättefint resultat. Jag har använt den här tillsammans med c-vitamin serumet från samma märke (tri vita c30. Obs! Turnover på natten och c-vitamin på dagen) och kan inte avgöra hur bra de är på egen hand men tillsammans har det varit en dunderkombo som gett förvånansvärt snabba resultat!
2021-08-11
Älskar att den pirrar lite när man smörjer in sig, den är effektiv.
2021-07-20
En till favorit från Dermaceutic!!! Tar bort döda hudceller, ansiktet får en fin glow. Värd att tänka är att 15% glikol kan göra hyn torr lite tort, kom ihåg att återfukta så får man super fina resultat.
2021-06-14
Jag tror att en bra ansiktskräm rekommenderades av en vän. Jag har bara använt den i 2 veckor, så nu kan jag inte säga så mycket, men det hjälpte mig att minska finnar i ansiktet och det stramar åt huden snyggt och släpper ut fina rynkor. Jag rekommenderar personligen
2021-06-06
Superbra & man märker skillnad!
2021-06-01
Denna känns bättre än light Ceutic som jag har använt på kvällarna.
2021-03-25
Nattkräm som verkligen känns vårdande och djupverkande!
2021-02-24
En fantastisk kräm som verkligen gör resultat, skall vänjas in
2021-02-12
Bästa ever. Haft problem med acneutbrott senaste 6mån. Använt i mindre än 1v och allt är borta. Rena rama underverket.
2021-02-12
Så nöjd med denna produkt. Den gör verkligen magi!
2021-02-11
Huden blir som ny efter en natt med Dermaceutic Turn sover!
2021-02-10
Fantastisk kräm, snabba resultat.
2021-02-09
Fasat in långsamt i min hudvårdsrutin men märker en så länge ingen direkt skillnad.
2021-02-08
Gjorde under för min torra men acnebenägna hy!
2021-01-17
Den passar inte min hud. Har använt den i två veckor nu och blivit mycket torr i huden samt irriterad på näsan. Har blandad hy!
2021-01-04
Älskar den! Den är snäll mot huden trots att den är effektiv. Jag har känslig och rödblossig hud och vaknade upp med lugn och slät hud.
2020-12-09
En suveränt bra produkt som jag använt länge. Enkelt och tryggt att beställa, dessutom prisvärt,
2020-12-09
Känns bra men för tidigt att säga hur väl den funkar, positivt att den inte irriterar min känsliga hy.
2020-11-28
Funkar, på riktigt!
2020-11-23
Upplever att den arbetar mycket effektivt på huden.
2020-09-09
Mycket effektfull och bra!
2020-06-24
Känner att den jobbar med huden
2020-04-03
Köper om och om igen. Den gör vad den lovar. Slätare hy vill väl alla vakna med...
2020-03-09
Vaknar len och fin
2020-02-29
Som på salong fast hemma.
2020-02-29
Läkande, rogivande.
2020-02-27
Underbar produkt till bra pris!
2019-12-08
En nattkräm som verkligen gör skillnad.
2019-11-08
Helt underbar! Kombinerar med K-ceutic & Retinol 0,5 serum; har aldrig haft en bättre hy!
2019-11-06
Min hy reagerade negativt på produkten. Det stack i huden och den blev ojämn.
2019-08-18
Äntligen en produkt som är så bra som man önskar!
2019-05-07
Denna i kombination med Dermaceutic Turn over är helt magisk och man ser resultat över ett dygn!
2019-05-01
Fantastisk produkt till ett mycket bra pris!!! Snabb leverans med bra information längs vägen
2019-04-28
Har endast testat produkten 2 ggr. Har ej tänkt använda den som en nattcreme utan mer som en nattmask ngngång per vecka. Märkbara resultat efter dessa två tillfällen. Ingen särskilt doft, går in i huden som en kräm och huden känns väldigt bra dagen efter, minskade fina linjer och minskade porer. Inget svid/brännande känsla alls. Bara positivt, skulle köpa igen. Spf ska förstås alltid användas, men glöm absolut inte dagen efter denna kräm.
2019-04-04
Finns ingen bättre kräm mot rynkor
2019-03-15
Fantastisk hy på morgonen.
2019-03-12
Man vaknar upp med len hy som strålar!
2018-04-08
Den bästa nattcreme som jag har använt, och jag har provat många!
2018-02-03
Boost för huden
2017-07-15
Väldigt bra crème som både mjukgör och stramar upp huden.
2017-04-13
Bästa jag haft och ser en markant skillnad på min hy.
2017-02-26
Hjälper problemhy och ger uppstramning!
2017-02-17
Den är bra även om jag önskar att den tillförde mer fukt.
2017-02-12
Helt underbar, känns syns direkt!
2017-01-10
Känns stor skillnad. Huden blir len och ger ett fräscht intryck :)
2016-12-07
Den funkar! Min hy/hud ser slätare ut. Mer jämn. Blir lite torr så varvar med Hyal Ceutic och K Ceutic
2016-11-26
Skön men minus för lukten.
2016-11-22
En fantastisk nattcreme som håller huden mjuk och reduceraralg.
2016-09-24
Toppen bra av med rynkorna
2016-08-24
Lätt att applicera och fungerar bra för min torra hy.
2016-07-25
Kan inte vara utan denna nattcreme, lowe it. Håller vad den lovar. Pirrar lite men då vet man bara att den verkar.
2016-06-19
Sticks ganska mycket men verkar funka fint
2016-02-14
Bra resultat efter några dagar
2016-01-25
Jätte bra och fuktgivande, ska absolut användas, ansiktet får ett lyft och lyster
2015-06-05
Min hud blir len och mjuk
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Hur ska Turn Over förvaras?

- När kan jag se resultat av Turn Over?

- Hur länge håller Turn Over efter att jag öppnat den?

- Är Turn Over testat på djur?

Dermaceutic Turn Over ingår i kategori

Ansiktsvård
Dermaceutic
Nattcreme
VårBoost
Top 23 - 2023

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av Dermaceutic Turn Over så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Turn Over eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Används ej samtidigt som retinol eller andra kraftfulla serum i samma kvällsrutin.

Invänjning av Turn Over

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Turn Over. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Turn Over innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Turn Over på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla