Trustpilot

FRI FRAKT | SNABB LEVERANS | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO

Topplista

Bakgrund

Pyramiden

Enkelhet

Kontraindikation

Att Tänka På

Elizabeth Arden PRO är ett professionellt hudvårdsmärke, som endast säljs via auktoriserade hudterapeuter.

Forskningssamarbetet mellan en av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag, Elizabeth Arden, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis, har resulterat i en ny, banbrytande generation av Cosmeceutical-hudvård: Elizabeth Arden PRO.

Elizabeth Arden PRO-produkterna är utvecklade för att hjälpa din hud till ett ungdomligare uttryck och motverka de faktorer som ligger bakom hudens åldrande. Tänk dig en påtagligt fräschare hud som ser yngre ut tack vare avancerad skyddsteknik som kan ge huden ett långsiktigt jämnare, spänstigare och vackrare utseende. Medan marknaden rymmer hundratals, kanske tusentals, produkter som påstås föryngra huden, bör den kräsna konsumenten se förbi marknadsföringsknepen och söka bevisen i klinisk data.

Vill du få Nyheter om Elizabeth Arden PROs Sortiment och Erbjudanden

Skicka


Joe Lewis är Cosmeceutical-forskare och känd för introduktionen av banbrytande hudvårdsteknologier och ingredienser, så som AHA-syran 1983, Idebenone-molekylen 2004 och Coffeeberry 2007. Hösten 2014 är det dags igen, då Sverige är ett av de länder som går i bräschen för världslanseringen av revolutionerande Elizabeth Arden PRO. För att få en bättre förståelse av hur Elizabeth Arden PRO bidrar till att förbättra hudens utseende ska du tänka på den biologiska klockan: Från det att du föds tickar den på mot den dag dina celler slutar fungera för alltid, och antalet celldelningar är begränsat för oss alla. Två krafter får klockans visare att röra sig framåt: de gener du har ärvt och den miljö som omger dig. Eftersom det inte finns något sätt att styra det genetiska åldrandet sätter vi fokus på den typ av hudåldrande du kan påverka – miljörelaterat åldrande av huden. Termen “miljörelaterat åldrande av huden” avser den skada hudcellerna utsätts för över tid på grund av ständig exponering för olika miljöfaktorer. Skadorna ackumuleras och visar sig som förtida åldrande av huden, något som direkt påverkar och förändrar ditt utseende. Vad är det då med exponeringen som påverkar hudcellerna så mycket? Boven är oxidation — samma naturliga process som gör att metaller rostar och att äppelskivor blir bruna. Oxidation sker konstant, oavsett var man är och vad man gör. Cellerna skapar också sin egen oxidativa stress när de omsätter den energi vi behöver för att leva. På så sätt ackumuleras skadorna och visar sig som åldrande. Dessutom är hudens reparationsmekanismer långt ifrån perfekta. De goda nyheterna är att vi kan förstärka de naturliga reparationsmekanismer som ska bekämpa oxidation så att de fungerar så effektivt som möjligt med hjälp av en uppsättning kraftfulla tekniker och produkter som bygger på filosofin Skin Health & Beauty Pyramid. Hur väljer du den ultimata hudvårdsrutinen för just dina behov på en rörig marknad fullproppad med påståenden och löften? Skin Health & Beauty Pyramid erbjuder en lösning på det problemet – den fungerar som en kliniskt baserad guide inför valet av topiska hudvårdsprodukter, utifrån omfattande vetenskapliga studier och avhandlinar om ingredienser, formulas och tekniker. En fullständig beskrivning finns i aprilnumret 2014 av Journal of Drugs in Dermatology 1.Hudvårdsstrategin Skin Health & Beauty Pyramid utgör essencen i Elizabeth Arden PRO:s hudvård och erbjuder de ultimata kliniska lösningarna för de vanligaste hudproblem. Just dessa lösningar är mycket viktiga för att vårda din hud.

Läs mer

Skin Health & Beauty Pyramid™ erbjuder en lösning på det problemet – den fungerar som en kliniskt baserad guide inför valet av topiska hudvårdsprodukter, utifrån omfattande vetenskapliga studier och avhandlingar om ingredienser, formulas och tekniker. En fullständig beskrivning finns i aprilnumret 2014 av Journal of Drugs in Dermatology1. Hudvårdsstrategin Skin Health & Beauty Pyramid™ utgör essensen i Elizabeth Arden PROs hudvård och erbjuder de ultimata kliniska lösningarna för de vanligaste hudproblem. Just dessa lösningar är mycket viktiga för att vårda din hud. Filosofin The Skin Health & Beauty Pyramid™ Vägen till en vackrare och mer välmående hud, förklaras i en pyramidstruktur enligt följande:

PYRAMIDENS BAS:

Här ryms de “grundläggande” teknikerna för dagligt skydd av huden. Alla som vill ha en vackrare och mer välmående hud måste välja en bestående livsstil med dagligt skydd mot sol och miljöfaktorer. Utan skyddet mot sol- och miljöexponering, motverkas samtliga andra åtgärder för bättre hudkondition.

Det finns tre kritiska ingredienser som är dagliga “Must have” för topiskt hudskydd. Dessa verkar på olika nivåer och tillgodoser därför behovet av dagligt hudskydd med optimal omfattning. Det handlar om SPF-skydd (solskyddsfaktor), Antioxidanter och DNA-enzymer. Genom att få med dessa essentiella ingredienser i din dagliga hudvårdsrutin uppnår du en ny standard för topiskt skydd av huden, vilket motverkar framtida hudskador (såsom beskrivs i marsnumret 2014 av Journal of Drugs in Dermatology2).

PYRAMIDENS MITTERSTA DEL:

Här ryms hudförbättrande tekniker som är hudens “Need to have”: fukt, exfoliering och cellförnyelse förbättrar hudens totala välmående och skönhet. Ännu 30 år efter att AHA-syror och retinoider introducerades, har ingen annan teknik varit så betydelsefull för förbättring av huden. Under nästan tre decennier, har AHA varit essentiellt inom hudvård av en anledning – de fungerar verkligen!

PYRAMIDENS TOPP:

Här finns kompletterande ingredienser som är “Nice to have” för att optimera resultaten. Bland dem finns peptider och tillväxtfaktorer som kan maximera din hudvårdsrutin.

Fördelen med Elizabeth Arden PRO är att din hudterapeut kan specialrikta rekommendationen av produkter till just ditt hudtillstånd utifrån Skin Health & Beauty Pyramid™. På så sätt får du direkta, enkla och effektiva lösningar.

Läs mer

Elizabeth Arden PRO riktar sig mot de viktigaste hudtillstånden i fem enkla, och exakt anpassade hudvårdsrutiner – Mogen hud, Blandhud/ Problemhud, Ojämn hudton, Torr/Fuktfattig hud, Känslig hud – tillsammans med boosterprodukter som passar alla hudtyper. Högeffektiva professionella behandlingar som är utformade för att maximera och påskynda resultaten av egenvården med Elizabeth Arden PRO är ett viktigt steg på vägen mot friskare och vackrare hy. Elizabeth Arden PRO hemmaprodukter är utvecklade för att förstärka, bevara och optimera resultaten mellan de professionella behandlingarna. Hemmaprodukterna innehåller samma ingredienser och bygger på flera banbrytande patentskyddade och patentsökta ingredienser:

- AHA/retinoid-konjugat – sammankoppling av alfahydroxysyra och A-vitamin.

- Allyl PQQ – en antioxidant som verkar i mitokondrierna.

- Arazine™ – en kraftfull antioxidant som skyddar mot effekterna av UV-utlöst inflammation i huden som orsakas av fria radikaler och solskador. Den ingår i ett nytt proteinskyddande antioxidantkomplex utvecklat för att minska de synliga tecknen på hudens åldrande.

Läs mer

Kontraindikationer för hudvårdsprodukter innehållande syror (tex AHA-syra). Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden.

Läs mer

Invänjning av Elizabeth Arden PROs Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Dermalogica distribueras av Skin Concept AB Du Hittar deras Hemsida Här >>

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 69:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Du Hittar deras Hemsida Här >>

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
 • Rengöring
 • Ansiktsvatten / Ansiktsspray
 • Peeling
 • Serum / Booster
 • 24h / Dagcreme / Nattcreme
 • Läppar
 • Ögon
 • Mask
 • Sol
 • Specialprodukter
 • Kropp
X

Till Kassan


Artiklar relaterade till Elizabeth Arden PRO

Magazine

Peelpads | Exfoliering

PeelPads - Exfoliera Huden Nu!  Vi har alla hört att det är viktigt att exfoliera/peela huden, men varför är det så viktigt och vad händer när man exfolierar huden? Vi reder ut vad som händer och vad man bör tänka på.

Retinol - En Superingrediens

Anti-Aging som du inte sett det tidigare, kort sagt är Retinol ett annat namn för vitamin A.

Sensitiviserad Hud

Hur vet man om man har känslig hud eller om den är Sensitiviserad Hud? Är det något man alltid har haft eller hur kommer det sig att huden blivit känsligare?  Vad är en känslig Hud?  Huden kan bli känslig av flera anledningar och när som helst i livet.

Perioral Dermatit

Vi tittar närmre på hudsjukdomen Perioral Dermatit som liknar Rosacea och drabbar främst kvinnor 15 till 45 år och är mindre vanligt hos män.

Antioxidanter

Antioxidanter beskrivs som det naturliga skyddet som skyddar oss mot förtidigt åldrande! Men vilken antioxidant är egentligen bäst? Antioxidanter som skyddar från yttre skador, reducerar inflammationer och bygger upp kollagen – bland annat.

Hur väljer du Rengöring för Ansiktet

Vi vet alla att tvätta ansiktet två gånger om dagen är ett måste för att ha en bra hud, men vad du tvättar ansiktet med är lika viktigt! Ta reda på allt du behöver veta om att välja rätt ansiktsrengöring.

Keratosis Pilaris

Keratosis pilaris är en vanlig, ofarlig hudåkomma som orsakar små, hårda knölar som kan göra din hud känns som sandpapper! Vi djupdyker och förklarar hur man behandlar på bästa sätt.

Ansiktsserum

Vad är ett ansiktsserum? Vi får ofta frågan varför man ska använda serum, hur ofta och hur man använder det? Vi ska reda ut begreppen så att det blir lite enklare att förstå.

Mörka Ringar Under Ögonen

  Mörka ringar är ofta ett problem som blir väldigt jobbigt då det ger uttrycket och känslan av att man ser sjuk ut, vad är det som gör att man får dem och hur gör man för att få bort dem? Vi ger dig svaren.

AHA-Syra | Vad är det & Hur används det i Hudvård

AHA-syra som är förkortningen av det engelska ordet Alpha Hydroxy Acid som ursprungligen utvanns ur sockret från olika växter men som nu mer ofta framställs syntetiskt.

Rosacea

Vad är egentligen Rosacea och går det att behandla en rosaceahud? Vad ska man tänka på och vad ska man undvika.

Vad är Fria Radikaler?

  Inom hudvård pratas det ofta om Fria Radikaler - Men vad är det Egentligen och hur påverkar det huden? En fri radikal är enkelt förklarat molekyler som bryter ner och skadar kroppen inifrån - Därför börjar hudvård alltid inifrån.

Vad är Aktiva Ingredienser i Hudvårdsprodukter?

  Enkelt förklarat kan man säga att det är ett ämne tillsatt i en skönhetsprodukt som direkt kan påverka förändringar i huden.

Visa fler