FRI FRAKT | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE |  4,9 I BETYG PÅ TRUSTPILOT 

Eneomey Light Renew Gel 30ml
Eneomey

Eneomey Light Renew Gel

639 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret

Produktbeskrivning:

Eneomey Light Renew Gel är en verksam gel som arbetar med effektiva syror för att hjälpa till att reglera pigmentering genom att stimulera cellförnyelsen. Light Renew Gel innehåller glykol- och fytinsyra som tillsammans bidrar med en fin lyster och som även bidrar med ett förstärkt resultat om du går på mer kraftfulla peelingbehandlingar på salong.

Eneomey Light Renew Gel:
- Ljusar upp och jämnar ut hudtonen
- Minskar pigmentfläckar
- Förbättrar resultaten av kemiska peeler mot pigmentfläckar

Användning:

Efter rengöring av ansiktet med Soft Cleanser, applicera Light Renew Gel på det område som ska behandlas varje kväll i 3 månader. Börja först med varannan eller var tredje kväll för att vänja in huden. Om huden inte är van vid glykolsyra, rekommenderas att vänja in produkten med några gånger i veckan. Tänk på att alltid använda dagkräm med solskyddsfaktor för att skydda huden och förebygga pigmentförändringar.

Aktiva Ingredienser:

- Glykolsyra 10%
- Phyticsyra 4%

Passar till:

- Fet Hud
- Blandhud
- Mogen Hud

Skriv recension

Omdöme

Namn

Skriv en recension

Eneomey

Eneomey - Tidigare Mene&Moy grundades av den brasilianska plastikkirurgen Romulo Mene, och den amerikanska hudläkaren Lawrence Moy. Deras produkter som av många anses vara de absolut bästa inom cosmeceuticals och medicinsk hudvård & har funnits sedan 1984. Till skillnad från de anti-aging behandlingar som erbjuds av kosmetikaindustrin, innehåller Eneomeys produkter stora doser av aktiva ingredienser. Produkterna verkar genom en samverkan mellan olika aktiva ämnen för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av kemisk peeling. mene&moy är en komplett linje med professionell hudvård med hög koncentration av glykolsyra som kombineras med vitaminer och antioxidanter. På daglig basis har behandlingsprogrammet två faser: en revitaliserande behandling på morgonen och en exfolierande behandling på kvällen. Eneomeys behandlingsprogram ökar nybildningen av kollagen, elastin och hyaluronsyra markant, för att ge en fastare hud och jämnare hudton. Som ett resultat av detta återfår din hud sitt naturliga skydd för att bekämpa effekter av UV-strålning, luftföroreningar och åldrande.

Eneomey Light Renew Gel ingår i kategori

Ansiktsvård
Serum
Eneomey
Specialvård
Produkter för Pigmenteringar


Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:

Namn:

E-mail:


Frakt
Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda.
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Leveranstid
Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar)
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur
Skulle du ångra ditt köp av Eneomey Light Renew Gel så har du har alltid 30 dagars öppet köp.
För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.
Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar
Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Collector Bank når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: Collector.se

Rådgivning
Är du osäker på valet av Eneomey Light Renew Gel eller någon av dina andra produkter
kontakta oss på:
Mail: [email protected]
Telefon: 0760427298

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Invänjning av Eneomey Light Renew Gel

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Eneomey Light Renew Gel. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Eneomey Light Renew Gel innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Eneomey Light Renew Gel på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 0760427298
Mail:[email protected]

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roacutan mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.