• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Exuviance

Radiance Serum

4,6 (19 Reviews)
561 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Radiance Serum är ett serum som intensivt återfuktar huden, ger lyster och stimulerar cellförnyelse. Texturen är rik och geleliknande, men är oljefri vilket gör den passande för alla. Serumet innehåller en kombination med både AHA och PHA-syra vilket förbättrar hudens struktur, minimerar linjer, och bidrar till en klarhet i huden. Huden blir boostad med mycket fukt och motverkar även torrhetslinjer och stramhet. Tack vare mandelsyra har serumet en antibakteriell verkan, vilket gör att den även passar en hud med blemmor till och från eller vill jobba porreducerande. Radiance Serum passar alla hudtyper och är gjord för dig som vill ge maximalt med fukt till huden och samtidigt arbeta mot hudens åldrande. Serumet skyddar huden från yttre påfrestningar tack vare superantioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare. 
Radiance Serum ersätter den tidigare Exuviance Verspera Bionic Serum. 

Exuviance Radiance Serum
- Ger huden Glow
- Rikligt återfuktande
- Jämnar ut struktur & hudton

 


Användning + -
Serumet används morgon och kväll efter rengöring och ansiktsvatten. Låt absorberas innan din creme från Exuviance appliceras.
Nyckelingredienser + -
- Glycerin: Kraftfullt fuktgivande och barriärstärkande ingrediens. - Glukolaktone: PHA-syra som verkan som en antioxidant, binder fukt och milt exfolierar hudytan. - Mandelsyra: AHA-syra som fungerar antibakteriellt, exfolierar och reglerar talgproduktion.
Passar till + -
- Alla Hudtyper
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - Exuviance Radiance Serum

Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Gluconolactone, Lactobionic Acid, Polysorbate 80, Triethanolamine, Mandelic Acid, Arginine, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Chondrus Crispus Extract, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citral.

Obs!

Innehållet på Exuviance Radiance Serum är hämtat från vår Leverantör av Radiance Serum och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Radiance Serums förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -

Exuviance

Exuviance är avancerad hudvård som tillverkas av NeoStrata, ett dermatologiföretag med ”medicinsk” bas, som grundats av de läkare som upptäckte alfahydroxisyrateknologin.

Varför ska man Välja Exuvianceprodukter?

- Klinisk serie med resultatinriktade produkter och behandlingar
- Multifunktionella produkter som kan användas året om
- Ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
- Produkter som lämpar sig för Hudproblem
- Ger dermatologiska resultat
- Unisex; passar alla hudtyper och åldrar

Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension Exuviance Radiance Serum

Medelbetyg 4,6 baserat på 19 st omdömen
2024-05-02

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Förpackningen

Prisvärd

Härligt serum som min hud älskar. Håller vad som lovas!
2024-04-25

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Fuktfattig, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur

Prisvärd

Gillar texturen, går snabbt in i huden och kladdar inte. Kanske lite stark doft men gillar denna kräm. Har inte hunnit använda den så länge så för tidigt att säga något om resultatet!
2024-04-20

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Synliga Kärl, Rodnad, Orenheter & Pormaskar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

Huden känns väldigt uttorkad!
SethAndSally Svarar
Av Produktspecialist Julia

Hej Ljiljana! Det var inte bra! Kontakta gärna våra hudterapeuter på [email protected] för att få mer hjälp med din rutin.

2024-04-10

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Synliga Kärl, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Slapp Hud, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Återfuktar bra, fantastisk doft och tar bort yttorrhet.
2024-03-24

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Värd varenda krona! Ger så fin lyster
2023-12-14

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Förstorade Porer, Torrhet Runt Ögonen, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Finnar, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Förpackningen

Prisvärd

Lite trög att få ut i huden men annars bra!
SethAndSally Svarar
Av Produktspecialist Julia

Hej Elisabeth! Testa att applicera på lätt fuktad hud, till exempel efter att du har applicerat någon av Exuviances Toners. Lägg sedan produkten i handflatan och "pressa" in den i huden så kanske det går enklare för dig!

2023-12-06

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Ojämn Hudton, Finnar, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Ett serum som gör att min känsliga hud känns återfuktad och mjuk, har en känslig hy och den känns bra av denna produkt.
2023-11-01

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Serum som går in i huden lätt och känns fräscht.
2023-09-22

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Resultatet

Prisvärd

Återfuktar huden och ger ett fint lyster. Kan användas även om huden för tillfälligt är känslig. Ett måste i badrumsskåpet.
2023-09-08

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Torrhet Runt Ögonen, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Först reagerade min hud inte så bra men efter några gånger så känns det som huden har blivit bättre och en hel del orenheter har minskat.
2023-08-11

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Underbar men egentligen för dyr. Har testat många, inte hittat någon som lever upp till denna.
2023-04-18

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

All-in-one produkt med fantastisk doft som alla Exuviance produkter. Jätteplus för att detta serum även ska användas under ögonen! Brukar sluta med retinolet före sommaren och byta till denna kvällstid.(glöm inte spf)
2023-03-30

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Fuktfattig, Ojämn Hudton - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Härlig produkt men en skön känsla efteråt. Ger lyster och fukt.
2023-03-01

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Jag upplever att produkten ger min hud mer fukt och bättre lyster
2023-02-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Mörka ringar runt ögonen, Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Får väldigt torr hud på vintern som känns fuktfattig. Denna gav verkligen en fuktbomb som gav det resultatet jag var ute efter. Lätt att applicera och smidig liten pumpflaska.
2023-02-04

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Lätt att applicera. Upplevs ge bra med lyster och fukt.
2023-01-07

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Synliga Kärl, Rodnad, Ojämn Hudton, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Finnar, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Härlig doft och skön konsistens. Huden får en fantastisk lyster. Rekommenderas verkligen!
2022-10-24

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Linjer & Rynkor

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Underbart serum men stundligt resultat. Bättre lyster, jämnare hudton, återfuktar bra!
2022-10-24

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Förstorade Porer

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Bästa serumet! Jämnare huton, mer lyster och fukt! Älskar den!
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Hur ska Radiance Serum förvaras?

- När kan jag se resultat av Radiance Serum?

- Hur länge håller Radiance Serum efter att jag öppnat den?

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av Exuviance Radiance Serum så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Radiance Serum eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Radiance Serum

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Radiance Serum. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Radiance Serum innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Radiance Serum på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla