• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Hydropeptide

Hydropeptide är ett amerikanskt hudvårdsmärke fsom startades 2004. Detta märke fokuserar på Peptider- en slags ingrediens som signalerar till huden att bete sig på ett speciellt sätt. 

Epigenetik är något som står Hydropeptide varmt om hjärtat- det är nämligen ett sätt man kan skräddarsy hur hudens gener beter sig. På det sättet kan man då arbeta med Peptider som signalerar åt hudcellerna att bete sig på ett speciellt sätt. Formulationerna innehåller över 20 stycken olika peptider- för att man bäst ska nå det hudproblem man behöver hjälp med.

Hydropeptide har flera patenter och avancerade formulationer.

Detta märke passar alla hudtyper och hudtillstånd.

Peptider
Historia
Vanliga Frågor
Att tänka på

Hydropeptides signum är Peptider! Inom hudvård är peptider formuleringar som har utformats för att påverka olika funktioner i huden. Dessa funktioner kan vara allt från att öka kollagensyntesen och förbättra hudens elasticitet till att minska rynkor och fina linjer. På det sättet kan man på ett skonsamt sätt förbättra huden på olika sätt.

Läs mer

Hydropeptide skapades 2004 i Seattle, USA av Dr Neal Kitchen. Han är expert på genetik- och faktiskt identisk tvilling! Identiska tvillingar har samma DNA- men kan ibland se olika ut, vilket beror på vår Epigenetik. Det inspirerade till Hydropeptide- där man kan signalera till hudens celler och påverka hur vårt DNA beter sig.

Läs mer

Vad är HydroPeptide? HydroPeptide är ett hudvårdsmärke som använder sig av avancerade peptidteknologier för att erbjuda effektiva och resultatinriktade hudvårdsprodukter. Märket fokuserar på att förbättra hudens hälsa och utseende genom att använda vetenskapligt bevisade ingredienser och tekniker. Vilka hudproblem kan HydroPeptide-produkter hjälpa med? HydroPeptide-produkter är utformade för att adressera en mängd olika hudproblem inklusive åldrande, fina linjer och rynkor, hyperpigmentering, akne, torrhet, och ojämn hudton och textur. Är HydroPeptide-produkter cruelty-free? Ja, HydroPeptide är engagerade i att vara cruelty-free och testar inte sina produkter på djur. Vilka är några av de mest populära HydroPeptide-produkterna? Några av de mest populära HydroPeptide-produkterna inkluderar "HydroPeptide Power Serum", "HydroPeptide Eye Authority" och "HydroPeptide Solar Defense Non-Tinted".

Läs mer

INVÄNJNING AV HYDROPEPTIDE HUDVÅRDSPRODUKTER Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter. AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV HYDROPEPTIDE Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla