FRI FRAKT | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE |  4,9 I BETYG PÅ TRUSTPILOT 

 

Hos SethAndSally följer vi naturligtvis myndigheternas råd, rekommendationer och vägledning. Läs om hur vi håller våra kunder och medarbetare säkra, samt få information om leverans- och öppettider.

Vi följer COVID-19 situationen noggrant och kommer fortsätta hålla er uppdaterade

Här får du en överblick över hur situationen ser ut just nu, och vi kommer uppdatera med ny information löpande.
Har du några frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta vår kundtjänst för vidare hjälp


 

 

 

Vi måste ta hand om varandra

Hos SethAndSally följer vi nogrant de Svenska myndigheternas rekommendationer och vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder. Vi har lanserat flera större tilltag för att skydda varandra.

För att minimera smittorisken har vi delat upp verksamheten i mindre delar, och alla som kan arbetar hemifrån. Vi undviker möten och större samlingar, håller god handhygien som alltid genom att tvätta händerna och använda handsprit, samt ser till att våra lokaler hålls rena.

Som en extra säkerhet använder vi handskar när vi packar. 

 


 

Leverans 

Våra försändelser skickas med Postnord och använder oss av PostNords tjänst Mypack och levererar din beställning till ditt närmaste postombud. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar.

Vi erbjuder Hemleverans med PostNords tjänst Mypack Home och levererar din beställning hem till din dörr. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar.

Chauffören Kvitterar din Leverans vid Mottagandet av paketet

 


 

 

 


Kundservice

Våra telefontider är vardagar från kl. 10:00 till 15:00 

Du är också välkommen att kontakta oss på mail, vi strävar efter att besvara alla förfrågningar så fort som möjligt. Under öppettiden besvarar vi ditt mail inom ett par timmar

Kundservice Telefon
+46 760 42 72 98

Kundservice Mail
[email protected]