Trustpilot

FRI FRAKT | SNABB LEVERANS | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Dermalogicabehandling 

Tillsammans med ett brett sortiment av produkter som stimulerar optimal hudhälsa och fokusera på grundbehoven, har vi också speciella produkter för hemmabruk och gör behandlingar med högkoncentrerade kraftfulla produkter. Produkter ska enbart hanteras av hudterapeuter med specialutbildning, vilket gör att vi har möjligheten att jobba med en hud som kräver mer t ex 

Fet problemhy i vuxen ålder 
Hyperkänslig och sensitiviserad hud 
Rosacea, förtida åldrad hud 
Solskadad eller ojämnt pigmenterad hud 
Akne och förstorade porer

Dermalogicas behandlingar lämpar sig för alla och behöver ingen Hudkonsultation innan bokning då det ingår facemapping i Dermalogicas face PRO behandlingar. 

Visa Alla Behandlingar >>


Dermalogicabehandling

Dermalogica face Pro
proSkin 30min - 500kr

Skräddarsydd behandling, anpassad efter din huds behov. En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål.

Behandling-norrtälje

Dermalogica face Pro
proSkin 50min - 800kr

Den ultimata Dermalogicabehandlingen.Med hjälp av Dermalogicas mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat.

behandling-ansikte

Dermalogica face Pro
proSkin 40min ink.portömning - 700kr

Här är koncentrationen på att djuprengöra huden
och med Dermalogicas produkter mjuka upp
huden för att göra en portömning.


 

Dermalogicabehandling-ungdom

Dermalogica - Tonåringarnas alldeles egna behandling
 40-45min - 785kr*
Inkl. Hemmaprodukter - Värde 335kr

Tonårshud kan vara svår att hantera på grund av hormoner och allt annat som spelar in under denna fas i livet. Många får problem med acne och en allmänt obalanserad hud. Denna behandling gör vi på alla mellan 13-19 år och berättar under behandling hur man kan ta hand om huden på bästa sätt, vilka produkter som behövs och hur de ska användas samt vad man kan tänka på för att underlätta för huden och tips om vad som är bra och inte bra för hudhälsan. Behandlingen lämpar sig bäst för dig med trasslig hud och kan bokas direkt utan Hudkonsultation. Vi gör behandlingen med Dermalogicas produkter

- Rengöring + peeling
- Hudanalys
- Portömning om det behövs
- Lugnande, fuktgivande eller utrensande mask
- Ev rekommendation på fortsatt behandling

Produktkit för hemmabruk

Rengöring Serum och dagkräm från Dermalogica

*voucher gäller endast på behandlingskostnaden
 

 

 


 NYHET INOM KORT!

Vi introducerar dermalogicas PRO POWER PEEL behandlingar till höst/vinter, det senaste från dermalogica i behandling. Förutom att det är de snabbast verkande och kraftfullaste peelingar någonsin från dermalogica, kan vi efter din huds förutsättningar behandla din hud helt beroende hudtillstånd och individuella behov, tack vare ett nytt system med olika peelingar och unika egenskaper!

Dermalogica Pro Power Peel behandlingar startar Hösten 2019

Visa Alla Behandlingar >>