FRI FRAKT | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE |  4,9 I BETYG PÅ TRUSTPILOT 

Medik8behandling

Medik8 har kemiska peels som passar för alla hudtyper. Våra Medik8behandlingar utförs alltid med en Kostnadsfri Hudkonsultation innan för att hitta den behandling som passar din hud bäst. En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer.
Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis TCA och AHA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden. 

Visa Alla Behandlingar >>


Medik8 Kemisk Peeling  
40min - Från 995kr

Nya uppdaterade syror!
Medik8 peels är professionella exfolierande syror som appliceras på huden för att synligt förbättra hudens struktur och hälsoskick. Tack vare en ny formula friläpps syrorna under längre tid i huden vilket minskar hudirritation och upplevelsen blir mer komfortabel. Detta ger fantasktiska resultat då syran kan verka längre.
Detta ger en säker och kontrollerad behandling som är ännu bättre anpassade för olika hudtyper och behov - det finns även behandlingar för de allra känsligaste.
Dessa enhetliga peelingar maximerar resultatet, samtidigt som de jobbar på specifika problem och behandlar åldrad hud, pigmentering/solskadad hud, fet/oljig och acnebenägen hud och känslig/rosacea

 

I behandlingen ingår: 

Djuprengöring och förberedelser av huden 
Pensling av peeling 
Ultimate Recovery post treatment mask 
Avslutande produkter

Denna behandling anpassas efter hudtyper och tillstånd.

 

 

Signature Rewind Peel​: Medik8s mest kraftfulla peelingformula speciellt framtagenför förtidigt åldrande av huden. En kraftfull kombination av AHA-syror som hjälper till
att förhindra uppkomsten av fina linjer och rynkor, samtidigt som den slätar ut redan befintliga rynkor. Jämnar ut ojämnheter, ljusar upp pigmenteringar och lämnar huden återfuktad.

Signature Even Peel​: Even Peel är speciellt framtagen för en hyperpigmenterad hud. Det är en effektiv kombination av syror för att reducera pigmenteringar, såsom solskador, åldersfläckar, postinflammatoriska missfärgningar, t.ex. efter akne. Resultatet? En förbättrad jämnare hudton och ett naturligt lyster.

Signature Clarity Peel​: Clarity är en av Medik8s mest effektiva och mest koncentrerade peeling-formulas. Den är speciellt framtagen för att behandla aknebenägen och oren hy. Innehåller en kraftfull kombination av syror för att rengöra porerna och minska uppkomsten av blemmor och kvisslor. Arbetar även för att stabilisera cellförnyelsen.

Sensitive PHA Peel​: Speciellt framtagen för en känslig/reaktiv hud som exfolierar huden med mild PHA-syra. Formula som hjälper till att främja hälsosammare cellförnyelse vilket ger naturlig lyster, starkare och slätare hud.

Universal AHA Peel: Mild peeling som lätt tränger ner i huden för att framhäva en återfuktad och klar hud. Passar alla hudtyper, speciellt kunder som inte utfört peeling tidigare. Passar även de som vill underhålla huden - kunder som redan fått resultat av tidigare Medik8s peeling-kurer.

Medik8:s kraftfulla ansiktspeelingar rekommenderas att göra en kur om 4-6 ggr för bästa resultat var 14:e dag. 

Innan varje påbörjad kur bokar du hudkonsultation då vi bestämmer peeling anpassad för din hud och vilka produkter som används hemma 2 veckor innan peelbehandlingarna påbörjas. 

Dessa behandlingar utför vi ej under graviditet eller amning.

6:e behandlingen är gratis inom en kurperiod, gäller Medik8.

Denna behandling kräver en Gratis Hudkonsultation, bokas på Boka Direkt. Tid för Peeling bokas på plats efter konsultation.

Medik8-behandling 2

Medik8 Enzympeeling
30min
695kr

En effektiv och kraftfull enzympeeling som ändå är mild och  fullmatad med vitaminer från bland annat papaya, granatäpple och blåbär. Innehåller även aminosyror som förstärker hudens naturliga lyster och fukthalt. Passar perfekt för dig med grå, trött och livlös hud.  Behandlingen ger en strålande mjuk och len hud. 

I behandlingen ingår: 

Rengöring och exfoliering
Hudanalys
Enzymatisk exfoliering
Mask 
Serum och avslutande kräm + solskydd

Denna behandling passar alla hudtyper och behöver ingen förberedande hudkonsultation innan bokning av tid.

 

Visa Alla Behandlingar >>