Trustpilot

FRI FRAKT | SNABB LEVERANS | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Medik8behandling

Våra Medik8behandlingar utförs alltid med en Kostnadsfri Hudkonsultation innan. Detta för att behandlingarna är kraftfulla Kemiska Peelingar - En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis TCA och AHA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden.

Visa Alla Behandlingar >>


Medik8 Kemisk Peeling
30min konsultation +  
40min - 895kr

Medik8 Superfacial peelprogram har skickligt formulerats och innehåller en unik blandning av syror som minimerar irritation. En mer enhetlig peeling som maximerar resultatet, samtidigt som det jobbar på specifika problem och behandlar åldrad hud, pigmentering/solskadad hud, fet/oljig och acnebenägen hud och känslig/rosacea

I behandlingen ingår: 

Djuprengöring förberedelser av huden 
Pensling av peeling 
Ultimate Recovery post treatment mask 
Avslutande produkter

Denna behandling anpassas efter hudtyper och tillstånd.

whitePeel: tränger in i hudens pigmentceller och avlägsnar milt och effektivt oönskad pigmentering och ger en jämnare och klarare hudton. 

betaPeel: Anpassad för problemhud med igensatta porer, pormaskar och inflammationer, minskar drastiskt risken för framtida utbrott

agePeel: en anti-age peel med effektiv kombination av syror som reducerarfina linjer och rynkor, reducerar även ålderstecken och gör huden slätare och förnyad. 

lightPeel: en mildare peeling för acnehud med lättare rynkor som effektivt minskar talg, ålderstecken och lättare ärrbildning

Medik8:s kraftfulla ansiktspeelingar rekommenderas att göra en kur om 4-6 ggr för bästa resultat ca var 3.e vecka. 

Innan varje påbörjad kur bokar du hudkonsultation då vi bestämmer peeling anpassad för din hud och vilka produkter som används hemma 2 veckor innan peelbehandlingarna påbörjas. 

Dessa behandlingar utför vi ej under graviditet eller amning, samt kräver en gratis Hudkonsultation innan tidsbokning. Tid bokas på plats efter konsultation.

5:e behandlingen är gratis inom en kurperiod, gäller Medik8.

Denna behandling kräver en Gratis Hudkonsultation, bokas på Boka Direkt. Tid för Peeling bokas på plats efter konsultation.

Medik8-behandling 2

Medik8 Resurfacing Facial
45min
695kr

En effektiv och kraftfull enzympeeling som ändå är mild, fullmatad med vitaminer från papaya, granatäpple, blåbär bland annat och minosyror som förstärker hudens naturliga lyster. Passar perfekt för dig med grå, trött och livlös hud.  Behandlingen ger en strålande mjuk och len hud. 

I behandlingen ingår: 

Rengöring och exfoliering
Hudanalys
Enzymatisk exfoliering
Mask 
Serum och avslutande kräm + solskydd

Denna behandling passar alla hudtyper och behöver ingen förberedande hudkonsultation innan bokning av tid.

 

Visa Alla Behandlingar >>