• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Instytutum | Auktoriserad Återförsäljare

Instytutums resultatinriktade produkter är framtagna med ett enda fokus – att skapa en flawless hud. Med målinriktade lösningar - med såväl direkt som långvarig effekt - och högaktiva formulas med optimala koncentrationer av de mest kraftfulla, banbrytande ingredienserna kan alla typer av hudtillstånd behandlas effektivt.

Historia
Patenterade Stamceller
FAQ
Att Tänka På

Instytutum grundades av Natalia Derkach, en toppchef på ett läkemedelsföretag. Det företaget var känt för sina medicinska innovationer - och i kombination med att Natalia är en sann visionär, bildades Insytutum. Drömmen för Natalia var att skapa ett eget hudvårdsmärke med produkter som gör skillnad och ger resultat på huden. För att göra hennes drömmar verklighet teamade hon upp med ett forsknings och utvecklingslaboratiorium i Schweiz. De har forskare med mer över 30års erfarenhet inom hudvårdsindustrin som har varit med och skapat banbrytande innovationer, och högpotenta aktiva ingredienser. Tillsammans skapade dem märket Instytutum.
Alla Produkter genomgår kliniska studier för att visa sig ge vetenskapligt bevisad god effekt. Produkterna innehåller aktiva ingredienser som syror, vitaminer och peptider. Likväl ingredienser från naturen. Insytutum har tagit det bästa från naturen och kombinerat det med vetenskap.

Läs mer

Instytutum framställer stamceller genom extraktion av cellväggarna från växter och frukter. Denna extraktionsprocess som Insytutum använder sig av är världspatenterad och är en metod där en mix av peptider och socker utvinns från de mest aktiva delarna av cellerna. Dessa ämnen som tagits ut ur cellen testas sedan vetenskapligt i över 80 olika tester på hudceller.

Läs mer

Vilka aktiva ingredienser finns i Instytutum?

Instytutum har forskat och tagit fram en mängd aktiva ingredienser i deras hudvård. De innehåller bland annat AHA-syror, enzymer, retinol, peptider, vitamin A,C E och B12. Även godbitar som hyaluronsyra, stamceller och antioxidanter har en självklar roll i Instytutums produkter.

Testar Instytutum sina produkter på djur?

Nej, de testar inte på djur och förespråkar inte heller djurförsök. De strävar efter att enbart arbeta med partners som delar deras värderingar.

Innehåller Instytutum parabener?

Instytutums produkter är utan parabener, sulfater, mineraloljor, syntetiska färgämnen och SLES/SLS.

Kan man använda Insytutum som gravid/ammande?

Absolut, det finns produkter som passar även dig som är gravid eller ammar. Kika efter produkter som inte innehåller några allt för kraftfulla ingredienser som syror eller vitamin A. Fokusera på produkter från Instytutum med mycket fukt! Vid oklarheter eller vid råd i val av produkt, kontakta gärna oss.

Har Instytutum något solskydd?

I nuläget finns det ingen produkt som innehåller SPF i deras sortiment. Men solskydd är såklart alltid viktigt. Komplettera gärna med ett solskydd från ett annat märke ovan din rutin från Instytutum för att säkerställa att huden är skyddad.

Passar Instytutum en känslig hud?

Instytutums filosofi är att ge resultat. De flesta av deras produkter är aktiva och innehåller aktiva ingredienser som kan vara för aktiva för en sensitiviserad hud. Däremot finns det produkter i Insytutums sortiment som passar för en känslig hud! Kika efter produkter med lugnande ingredienser som hyaluronsyra och panthenol.

Kan man kombinera Instytutum men andra märken?

Det fungerar generellt bra att göra det. Det som är viktigt att tänka på är att inte använda allt för aktiva ingredienser från olika märken. Låt också gärna din morgonrutin eller kvällsrutin innehålla produkter från samma märke, då produkter ofta har en sammanverkande effekt - tänk serum och kräm exempelvis. Undvik gärna att blanda i onödan om det inte finns behov. Att kombinera med ett solskydd från annat märke är dock en självklarhet, då Instytutum inte har ett solskydd i nuläget.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV INSTYTUTUM

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

FRAKT AV DINA PRODUKTER

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

LEVERANSTID AV DINA PRODUKTER

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick, Dvs att varan ska vara oanvänd och i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning.

RÅDGIVNING INNAN KÖP AV INSTYTUTUM

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Varumärke + -

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Serum / Booster

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla