• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Jan Marini

Jan Marinis främsta mission är att säkerställa högkvalitativa produkter för att motverka hudproblem som linjer, solskador, rosacea och akne. Hela märket genomsyras av innovativa sammansättningar och teknologier som ger mätbara resultat på huden. Jan Marini själv är en innovatör inom hudvårdsbranschen som har mer än 25 års erfarenhet av forskning och produktutveckling. Hon vill att hudvård ska vara enkelt, passa alla och ge resultat. Jan Marini har vunnit flertal priser för sina produkter och har ett flertal egna registrerade patent.

Serier
JMSR - Historia
Att Tänka På
FAQ

Jan Marini har sin hudvård i ett flertal serier för att förenkla valet av produkter.

BioGlycolic Line
En serier som fokuserar på att förbättra hudstrukturen med hjälp av glykolsyra. En serier som är speciellt bra för en hud med akne, ärr eller solskador.
Antioxidant Line
En serie som fokuserar på antioxidanter och solskydd som skyddar huden mot fria radikaler och solskador. En otroligt viktig del av hudvårdsrutinen som säkerställer att huden hålls skyddad och stärkt från miljöpåfrestningar som annars kan påskynda åldrande. Jan Marinis solskydd är berikade med antioxidanter som förbättrar hudens immunförsvar och även förebygger solskador. De skyddar huden effektivt från skadliga UVB och UVA-strålar genom hela UV-spektrumet.
Age Intervention Line
Age Intervention Line är en serie som är speciellt framtagen för en mogen, torr och solskadad hud. Serier bygger på att förbättra fukten i huden, samtidigt som den stimulerar kollagenet och förbättrar mjukhet och följsamheten i huden.
Transformation Line
En revolutionerande serie med teknologier som inkluderar tillväxtfaktorer som effektivt reparerar, bygger upp och bevarar ett ungdomligt utseende. Cytokinen TGF Beta-1 stimulerar effektivt kollagenproduktionen samtidigt som den bidrar till snabbare sårläkning och dämpa inflammation. Passar perfekt för en känslig hud som önskar jobba anti-age!
C-ESTA Line
Grunden i denna serie är C-vitamin! Denna serie är resultatet av många års forskning för att verkligen göra skillnad på huden. Den bygger på en oljelöslig C-vitamin som är stabil och kraftfull. Serien fungerar som en bas och passar alla hudtyper och åldrar för att säkerställa att huden är skyddad mot fria radikaler.

Läs mer

Jan Marini Skin Research startades år 1994 av hudforskaren Jan Marini i San Diego, Kalifornien. Jan själv var en pionjär som tidigt inom professionell hudvård började använda sig av AHA-syror för att förbättra huden. Grunden till Jan Marini Skin Research var för att ägna sig åt att utveckla C-vitaminprodukter för att stärka och skydda huden. De kom därefter fram till det unika och nu patenterade C-ESTAkomplexet som är vida känt och omtyckt. Därefter har forskning inom huden fortskridit och nya patent och produkter fortsatt utvecklats med unika teknologier.
Jan Marini vill säkerställa att hudvård ska vara enkelt och ge resultat - därför har produkterna tydliga steg på produkterna för att konsumenten ska se vilken ordningsföljd produkten ska användas korrekt.

Läs mer

INVÄNJNING AV JAN MARINI HUDVÅRDSPRODUKTER
Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och ibland ännu längre innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.
AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV JAN MARINI
Vi är en auktoriserad återförsäljare. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.
FRAKT AV DINA PRODUKTER FRÅN JAN MARINI
Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen. Vi erbjuder även leverans med Instabox.
LEVERANSTID AV DINA PRODUKTER
Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.
BYTEN & RETUR AV PRODUKTER
Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.
SÄKRA BETALNINGAR
Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]
RÅDGIVNING INNAN KÖP AV PRODUKTER FRÅN JAN MARINI
Är du osäker på valet av dina Jan Marini-produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss gärna på [email protected] så hjälper vi dig.

Läs mer

VILKA PRODUKTER BÖR JAG PAUSA MED UNDER GRAVIDITET & AMNING?
Det är individuellt hur huden reagerar vid graviditet och amning, men ett generellt råd är att vara försiktig med aktiv hudvård under denna tid. Pausa gärna med produkter som innehåller retinol och syror.
KAN MAN ANVÄNDA JAN MARINI NÄR MAN ÄR GRAVID?
Ja det kan man, men välj produkter som är snälla mot huden. Exempelvis produkter från C-Esta eller Rosalieve.
INNEHÅLLER JAN MARINIS PRODUKTER SYROR?
Ja, vissa produkter innehåller syror. Det framgår på varje specifik produkt om den innehåller syror.
Vad innebär de olika stegen i Jan Marini?
För att förenkla din hudvårdsrutin är produkterna märkta med olika steg. På så sätt kan du med lätthet göra din rutin i rätt ordning.
Step 1 innebär Rengöring - produkter som tar bort makeup, rengör huden och förbereder den för kommande produkter.
Step 2 innebär Behandla/Förnya - Serum som jobbar på djupet med problemområden.
Step 3 innebär Exfoliering- Produkter som jobbar med hudens struktur och behandlar ärr, synliga tecken på åldrande, ojämn hud och solskador.
Step 4 innebär Återfuktning - Produkter som ger intensiv återfuktning till huden och mjukgör. Här finns creme både till natt och dag.
Step 5 innebär Skydd - Produkter som skyddar mot fria radikaler och solskador. Här finns det solskydd som alltid ska vara ditt sista steg i din hudvårdsrutin.
Testar Jan Marini sina produkter på djur?
Jan Marini testar självklart inte sina produkter på djur.
Är produkterna från Jan Marini veganska?
Produkterna från Jan Marini innehåller inga ingredienser från djurriket.
Kan man återvinna produkterna från Jan Marini?
Jan Marini strävar efter att bli ett så grönt bolag som möjligt. Alla produkterna är återvinningsbara.

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Mask

Specialprodukter

Läppar

Kropp

Kit

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla