FRI FRAKT | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE |  4,9 I BETYG PÅ TRUSTPILOT 

Klairs

Klairs

Topplista

Filosofi

Varför Klairs?

Invänjning

Att Tänka På

Klairs Re-Launch Våren 2021
Vill du ha Nyheter & en 30% Rabattkod när vi Re-Lanserar Klairs på Nytt? Anmäl din mailadress Nedan för Ditt bästa erbjudande Någonsin
Enkelhet

Klairs ser till att skapa produkter med bara de mest effektiva, nödvändiga råvarorna, som alla har godkänt säkerhetsåtgärderna i ett forskningslaboratorium som specialiserat sig på hudvård av hudläkare. Klairs ser till att våra produkter inte innehåller komponenter som kan irritera känslig hud.

Inga djurförsök.

Sedan grundandet 2010 har Klairs produkter aldrig testats på djur. De tror inte på att skada djur för deras kosmetiska ändamål och de arbetar för att avsätta djurförsök.

Hög kvalitet. Rimliga priser.

I stället för att driva kostsamma PR och marknadsföring har Klairs-namnet spridits genom nöjda kundrecensioner och muntliga ord. De kommer alltid att fortsätta göra vårt bästa för att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till våra kunder till ett rimligt pris.

Läs mer

Klairs är ett koreanskt, prisvinnande hudvårdsmärke som grundades 2009 och som har en unik men okomplicerad syn på hudvård, med fokus på ett naturligt innehåll. De erbjuder produkter för alla hudtyper, framför allt är de inriktade på att behandla en känslig hud.

Varför ska man välja Klairs Produkter?

- Klairs produkter är Avancerad hudvård i sin enkelhet
- Har en hög kvalitet till rimliga priser
- Klairs produkter som förbättrar hudens sundhet.
- Innehåller milda men kraftfulla ingredienser.
- Har produkter som är rena och noga testade.

Läs mer

Tänk på att vänja in huden när du byter hudvårdsmärke och inte börja med alla Klairsprodukter samtidigt.

Normalt tar det ca 2-12 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och först därefter kommer du se en tydlig förbättring. Till en början kan man uppleva en försämring av huden i form av torrhet och plitor och finnar kan blomma upp. Detta är en del av utrensningsprocessen som sker i början och det är helt normalt. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden - gör du det bör du avbryta din behandling och kontakta oss.

Detta gäller alla bättre och lite mer aktiva/koncentrerade hudvårdsprodukter. I allra högsta grad gäller det produkter som innehåller syra, A-vitamin och C-vitamin. Vid användning av sådana produkter kan man verkligen uppleva rejäl torrhet, stramande känsla och försämring av huden innan man ser en förbättring.

Det är väldigt vanligt att man är så ivrig att bli bra i sin hud, speciellt om man haft problem, att man inte orkar ta sig igenom denna första tid. Många slutar med produkterna när man upplever att huden blir något sämre. Men här gäller det att ha tålamod. Dock ska man som sagt aldrig uppleva ihållande obehag.

Så här kan en generell invänjning se ut:
Vecka 1: Vänta 3 dagar efter första appliceringen. Därefter varannan dag en gång om dagen (ovan hud var 3:e dag)
Vecka 2: Varannan dag morgon och kväll (ovan hud endast en gång om dagen varannan dag)
Vecka 3: Varje dag morgon och kväll (ovan hud en gång om dagen)
 Vi brukar rekommendera att man börjar med rengöring och creme och väntar någon vecka med att addera sitt serum. Vissa serum används endast en gång om dagen och vissa morgon och kväll.

Läs mer

Frakt av dina Klairsprodukter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Leveranstid av dina Klairsprodukter

Dina Klairsprodukter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur av Klairsprodukter

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Har du frågor om din betalning kontaktar du Collectorbank på [email protected]

Rådgivning innan köp av Klairsprodukter

Är du osäker på valet av dina Klairsprodukter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
  • Rengöring
  • 24h / Dagcreme / Nattcreme
  • Serum / Booster
  • Mask
  • Ansiktsvatten / Ansiktsspray
  • Peeling
  • Ögon
  • Övrigt / Tillbehör
X

Klairs Re Launch Våren 2021
Vill du ha Nyheter & en 40% Rabattkod när vi Lanserar Klairs på Nytt? Anmäl din mailadress Nedan för Ditt bästa erbjudande NågonsinHudens tillstånd kommer alltid att ändras beroende på vädret och kroppens skick. Skydda din hud med Klairs enkla sortiment som ger allt från rengöring och fukt till lugnande och lugnande.
Klairs produkter utvecklas under lång tid, oavsett hur lång tid, för att skapa de bästa enkla produkterna. Klairs är effektiv även utan tillsatser av speciella, unika ingredienser. Bara genom att använda deras produkter varje dag blir din hud långsamt friskare. Sedan 2010 har Klairs forskat på olika ingredienser och råvaror för bästa hudvård för känslig hud. Deras produkter förbättrar inte bara hudens elasticitet, utan lugnar också snabbt irriterad hud för i slutändan friskare och starkare hud.