FRI FRAKT | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE |  4,9 I BETYG PÅ TRUSTPILOT 

SethandSally Magazine

Babor Ampull Fluid Djupanalys

babor-ampull-fluid

De beskrivs som mirakeldroppar, vad är egentligen Babor Fluids för någonting och hur ska man använda dem för maximal effekt? SethandSally Magazine ger dig svaren.

Fluid eller Ampull?

Vare sig man kallar Babors små kapslar fluid eller ampull så spelar egentligen ingen roll. Det är ett koncentrerat serum med småmolekylära ingredienser som är förpackade i luftslutna sterila engångsflaskor av glas. Detta för att det ska var hygiensiskt och välbevarat och för att ge en maximal effekt. Bakom varje fluid finns 2 års forskning och över 100 olika testers som utförs för att garantera en säker produkt och ge hudvård i sin renaste form. Alla ampuller har en unik egenskap anpassad för ett unikt behov. Babor var den första hudvårds företaget att utveckla ampuller som ett attraktivt och praktiskt förpackningsmaterial för specifika koncentrat. Expertis, specialisering och ständig förbättring har gjort Babor marknadsledande inom detta segment.

Hur använder man dem?

Först av allt så måste man rengöra huden. Förslagsvis med en rengöring från Babor Cleansing Serien - Men självklart fungerar det lika bra med den rengöring du använder i din dagliga hudvårdsrutin. Först av allt så skakar du ampullen och använd då en servett för att täcka och bryta flaskhalsen eller använd bipackad ampull öppnare. Håll i ampullens övre del, öppna den genom att bryta flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll fluiden i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Hela ampullen ska användas, klappa in hela innehållet varsamt i huden. Applicera därefter en vårdande creme.

När ska man använda dem?

 Fluids kan användas morgon och/eller kväll som en intensiv kur på minst 7 dagar eller varje dag om så önskas. Som jag beskrivit tidigare så  finns det olika ampuller för olika typer av behov. Behöver man Fukt så är det Hydra Plus Active Fluid som är den ampullen man behöver. Har man en Acnebenägen hud så är det Purifying Active Fluid man behöver. Det är det som är så fantastiskt med Babors Ampuller. Att de finns för varje behov unikt för varje Person. Baborampullerna finns i Hela 19st olika former.

Att tänka på När jag använder Ampullerna

Var försiktig med att öppna dem och håll en servett runt samt att ampullerna endast är för utvertes bruk.


+ Visa Sallys Favoritampuller 

 


Du hittar alla Babors Ampuller Här >>

 

Vad tyckte du om denna artikel?


Medelbetyg 4,3 av 5 baserat på 25 st omdömen