• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
0

Elementre

Meet The Brand

Effektiv hudvårdsrutin i tre enkla steg

Elementre

Tre enkla steg till vacker hud

Elementre är en professionell, vegansk och klinisk hudvårdsserie som är baserat på tre enkla steg. Denna serie lanserades 2021 och bygger på ett enkelt trestegssystem- så alla ska ha råd och möjlighet att uppnå en vacker hud. Dessa veganska produkter är baserade på minst en kliniskt bevisad stjärningrediens, som sedan är kombinerad med andra aktiva ämnen för en optimal cocktail för att arbeta på just det hudtillstånd du önskar. Sortiment utmärker sig för sin ärlighet, enkelhet och effektivitet. De enkla och tydliga förpackningarna är skapade för att underlätta ordningsföljden av produkterna för att göra det enkelt att göra rätt och uppnå resultat på huden. Med noga studerade formulationer i optimal dos leverar Elementre tydliga resultat som varar.


Grundarna till Elementre

Elementre är framtaget av Nathalie och Lucas Dikkers, grundarna av det innovativa Schweiziska laboratoriet Professional Skin Solutions Lab. Under flera års tid har de arbetat med en mängd olika skönhetsmärken, och även byggt upp fantastiska Dermaceutic Laboratoire. Det var efter Dermaceutic som de bestämde sig för att skapa ett hudvårdsmärke med byggstenarna som enkelhet, effektivitet och prisvärdhet. Nathalie och Lucas Dikkers är övertygade om att uppnå vacker hud kan vara enkelt, prisvärt och njutbart. Produkterna är baserade på minst en kliniskt bevisad stjärningrediens och deras formulationer ger en optimal nedslussning av aktiva ingredienser i huden men utan att kompromissa med hudens komfort. Utöver Elementres hemvårdsprodukter, så erbjuder dem flera olika professionella behandlingar hos din klinik.  Elementre är veganskt, hållbart, unisex och passar alla hudtyper.


Elementres filosofi

Elementres filosofi bygger på tre stycken byggstenar:

  • Förberedelse
  • Korrigera
  • Förstärkning


Vi kikar lite närmre på de tre hörnstenarna!

1. Förberedelse

Födeberedelse av huden är A och O. Du förbereder huden genom ansiktsrengöring och exfoliering. Är huden korrekt rengjord och fri från döda hudceller, så minskas risken för tilltäpptheter, inflammation och absorbtionen av de aktiva ingredienserna i din hudvård blir optimal.

2. Korrigera

Nästa steg i Elementres hudvårdsrutin är att korrigera. Här väljer du ett serum efter det hudtillstånd du önskar att arbeta med.

3. Förstärkning

Sista steget i din hudvårdsrutin är din creme, förstärkningen av ditt serum.


INGREDIENSERNA

Elementres produkter är baserad på minst en stjärningrediens med kliniskt bevisad effekt, som sedan kombineras tillsammans med andra aktiva ämnen för en resultatinriktad behandling till huden. Nathalie och Lucas Dikkers valde därför kliniskt bevisade ingredienser som med regelbunden användning och i rätt koncentration, resulterar i en tydlig effekt på huden.

Retinol

Retinol är känt för att vara den mest effektiva antioxidanten mot ålderstecken, men även akne. Unikt för Retinol är att den är "cellkommunicerande" vilket betydert att den kan ansluta till en åldrad hudcell och få den att den fungerar som en frisk yngre hudcell. 

 

 

Vitamin C

Lystergivande, utjämnande på hudstruktur så som linjer och förstorade porer, uppljusande och skydd mot tidigt åldrande. Denna superantioxidant neutraliserar fria radikaler i huden, vilket i sin tur motverkar skador från oxidativ stress, som klanleda till förtida åldrande.

Glykolsyra

Glykolsyra är en alfahydroxysyra (AHA) och är en ingrediens som mjukar upp huden och hjälper till den naturliga process där huden gör sig av med döda hudceller. Förutom att den är kraftfullt exfolierande bidrar även glykolsyra med att återfukta huden och förstärka penetration av andra ingredienser.

Niacinamide

Superingrediensen Niacinamdie (Vitamin B3) är en antioxidant som jobbar på flera olika hudtillstånd! Den kan ljusa upp pigmenteringar, minska utseendet av stora porer och har även god effekt på att förbättra elasticitet i huden. Niacinamide har även en barriärstärkande effekt på huden.

 

 

Peptider

Peptider är små proteinfragment som finns naturligt i huden. Det finns flera olika Peptider som "lär" cellerna att agera på olika sätt. Varje Peptid har en unik uppgift, det kan vara att minska rodnad, öka cellförnyelseprocessen eller att förbättra elasticitet i huden.

Edelweiss

Edelweiss är en kraftfull antioxidant som motverkar nedbrytning av kollagen i huden, men den har även en upplljusande effekt på pigmenteringar och ger en jämn lyster till huden. Denna antioxidant neutraliserar fria radikaler.

Bakuchiol

Detta mildare alternativ till retinol lugnar, läker och dämpar rödhet och kan hämma utslag och irritation i huden. Dessutom boostar Bakuchiol kollagenet i huden, är pigmenthämmande och anti-akne!

Panthenol

Panthenol, eller Vitamin B5, Bibehåller och attraherar fukt i huden. Denna antioxidant dämpar inflammation, minimerar fuktförlust och förbättrar elasticitet och textur i huden. Reparerande, läkande och lugnande egenskaper. Passar en känslig hud.


Kolla in bästsäljarna från Elementre

Cleansing Gel

Cleansing Gel är en ansiktsrengöring i form av gelé som effektivt avlägsnar makeup, smuts och löser upp orenheter. Rengöringen innehåller 3.5% glycerin som har en återfuktande verkan på huden samt lindrar irritation och motverkar torrhet. Rengöringsgelen rengör effektivt men utan att efterlämna en stram och torr känsla på huden. Cleansing Gel passar alla hudtyper och är även lämplig för dig med känslig hud. Tack vare ingredienser som Vattenlilja och Allantoin har produkten en lugnande och dämpande verkan på känslig och stressad hud. Cleansing Gel används morgon och kväll som första steg i din hudvårdsrutin från Elementre. 

Tips! Cleansing Gel är även passande runt ögonområdet. Har du vattenfast makeup kan Elementre Micellar Water vara ett bättre alternativ.

Elementre Cleansing Gel - 3.5% Glycerin

- Mild Väldoft av vildblomma

- Återfuktande 

- Vegansk

Firming Eye Serum

Firming Eye Serum är ett ögonserum som är formulerat för att motverka ålderstecken och direkt jobba förebyggande mot svullnad och mörka ringar under ögonen. Dess allt-i-ett-formel är skapad för att verka uppstramande men samtidigt bidra till att mjukgöra och återfukta det känsliga ögonområdet. Serumet stimulerar kollagen och elastinproduktionen vilket ger en slätare hud runt ögonen. Innehåller Bakuchiol och peptider som ger en effektiv anti-ageeffekt men utan att irritera. Firming Eye Serum innehåller även antioxidanter som skyddar ögonområdet mot förtida hudåldrande och minskar risk för pigmenteringar. Med återfuktande ämnen som förbättras hudens komfort och struktur, vilket även bidrar till att minimera kråkfötter, mörka ringar och svullnader. 

Firming Eye Serum är skapad för en mogen hud eller för dig som vill minska synlighet av de första ålderstecknen runt ögonen. 

Elementre Firming Eye Serum - 10% Peptides, Bakuchiol, Squalene

- Motverkar flera hudtillstånd runt ögonen

- Förbättrar fukthalten

- Utslätande på linjer & rynkor

Recovery Mask

Recovery Mask Cream är en ansiktsmask med intensivt lugnande och återfuktande egenskaper. Dess cremeliknande textur gör den även lämplig som extra reparerande nattcreme eller SOS-creme vid extra sensitiviserad hud. Med sitt innehåll av bland annat panthenol, sheasmör och squalene blir huden direkt återfuktad och barriären stärkt. Detta bidrar till en mer lugn och motståndskraftig hud. Aloe Veras antiinflammatoriska verkan gör denna produkt även lämplig för en hud med akne eller rosacea. Recovery Mask Cream är perfekt att använda veckovis som en boostande ansiktsmask, som reparerande creme eller som en eftervårdscreme efter exempelvis mer avancerade behandlingar på klinik. 

Tips! Denna ansiktsmask är perfekt att använda efter en peel med exempelvis Elementre Enzyme Peel Gel!

Elementre Recovery Mask Cream - 8% Panthenol, Shea Butter, Squalene

- Multifunktionell användning

- Effektivt lugnande

Lindrar irriterad hud

 


Vill du testa produkter från Elementre? Gör vår kostnadsfria hudtest Online

SVARA PÅ FRÅGOR

Här hittar du vårt hudtest där vår Hudterapeut ger dig en individuellt anpassad produktrekommendation. Hudtestet är helt kostnadsfritt och du får svar inom 3 vardagar.

Ett hudtest för dig som vill få en Hudvårdsrutin

VIKTIGT att du fyller i noggrant, bifogar bild med bra skärpa utan makeup för att du ska få den mest optimala produktrekommendationen. 

GÖR TESTET HÄR

Vad tyckte du om denna artikel?


Medelbetyg 0 av 5 baserat på 0 st omdömen

Hyggee

Meet The Brand

Koreansk filosofi möter skandinavisk minimalism

Läs mer

Elementre

Meet The Brand

Effektiv hudvårdsrutin i tre enkla steg

Läs mer

Elixir Cosmeceuticals

Meet The Brand

Effekten du kan se och känna

Läs mer

Medik8

Meet The Brand

Högsta kvalitet med rätt koncentration ger bevisade resultat

Läs mer

Dr Dennis Gross

Meet the Brand

Multiprodukter med omedelbar effekt och långsiktiga resultat

Läs mer

iS Clinical

Meet The Brand

Kliniskt dokumenterade produkter och ingredienser

Läs mer

Dermaceutic

Meet the brand

Resultatinriktad hudvård framtaget av dermatologer och kemister

Läs mer

Neostrata

Meet The Brand

Med unika patenterade teknologier får huden hjälp att förnya sig själv

Läs mer

Mesoestetic

Meet the brand

Global ledare inom estetisk medicin

Läs mer

Eneomey

Meet The Brand

Framtaget av dermatologer, estetiska kirurger och läkare

Läs mer

Comfort Zone

Meet The Brand

Högteknologiska ingredienser & det bästa från växtriket

Läs mer

BABOR

Meet The Brand

Hudvård, resultat och hållbarhet

Läs mer

COSRX

Lär känna vårt nya varumärke

Populära produkter direkt från K-beautyvärlden

Läs mer
Visa fler

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla
';