• fri frakt
 • |
 • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
 • |
 • Auktoriserad återförsäljare
 • |
 • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
0

Mikroström

PRO AT HOME

Lägg till NuFACE i din hudvårdsrutin

Mikroström - med NuFACE

Carol Cole, grundaren av NuFACE, är en pionjär inom mikroströmsteknik sedan över 30 år. Hon började sin karriär 1985 som hudterapeut på det berömda Golden Door Spa i Kalifornien där hon specialiserade sig på ansiktsbehandlingar med mikroström. Hon utvecklade en stor kundkrets med celebriteter och fick snabbt ett gott renommé. Carol var väldigt imponerad av de fantastiska resultaten med mikroström och fick många förfrågningar från sina kunder om en apparat för hemmabruk. Då föddes idén om att själv utveckla en apparat med mikroströmsteknik som var effektiv, bärbar och enkel att använda. Med hjälp av döttrarna Tera och Kimberly lanserade Carol den första innovativa NuFACE-apparaten år 2005 med överväldigande framgång. NuFACE är idag den världsledande tillverkaren av high-tech apparatur och de ligger i framkant av forskningen och utvecklar löpande nya, innovativa nyheter! NuFACE har blivit hudvårdsproffsens och celebriteternas favoritprodukt nr 1. Bland användarna finns Miranda Kerr, Jennifer Aniston, Molly Sims och den legendariska makeupartisten Bobbi Brown. Med mikroström tränar du och återuppbygger ansiktets, halsens och kroppens muskler. NuFACE är en världsledande high-tech beauty apparat som ger ansikte och hals ett tydligt lyft påbara 5 minuter och har tagit världen med storm. 


NUFACE UNIKA FÖRDELAR

• Med NuFACE flaggskeppsteknik – lågfrekvent mikroström, tränas ansiktets och halsens muskler

• Ger huden ny spänst, minimerar linjer och rynkor

Ögonpartiet får ett »mini-lyft«

• Förbättrar ansiktskonturen (haklinje, kindben)

• NuFACE ger ett direkt resultat men rekommenderas regelbundet för att verka långsiktigt.
 


Morgonrutin med NuFACE 

Få in en ny rutin varje morgon med NuFACE - den omtalade effektiva behandlingen för hemmabruk som på bara 5 minuter ger huden ett lyft och kickar igång cirkulationen. För att göra din morgonrutin komplett, lägg till 6 minuter för en avslutande ögonbehandling. 

Prep Skin for Lifting 

med Prep-N-Glow + Microcurrent Activator Hydrating Aqua gel, Firming + Brightening Silk Crème eller Leave-on Gel primer. 

 • Rengör huden med rengörings-/peelservetten Prep-N-Glow Textured Cleansing Cloths som effektivt avlägsnar orenheter. Alternativ rengör med en valfri oljefri rengöring. 

 • Applicera ett relativt tjockt lager av valfri NuFACE primer på de områden du vill behandla. Primern ska inte masseras in i huden. 

5-Minute Facial Wake-Up 

med NuFACE Trinity eller NuFACE Mini

 • HALS Placera sfärerna på nedre delen av halsen, strax ovanför mitten av halsen och glid utåt mot nacken. Upprepa 3 gånger. Placera sedan sfärerna på övre delen av halsen, strax utanför mitten av halsen och glid ut mot nacken. Upprepa tre gånger. 

 • ANSIKTE Arbeta med käke, haka samt mellersta och övre delen av kinden. Glid långsamt ut mot örat. Upprepa tre gånger. 

 • PANNA Behandla början av ögonbrynet, mitten av ögonbrynet och slutet av ögonbrynen. Placera sfärerna horisontellt och glid sakta upp mot hårfästet. Upprepa tre gånger. 

 • Upplever du en stickande känsla? Applicera mer av primern. Stickningar är ett tecken på att mikroströmmen studsar och inte slussas in i huden och når dit den ska. 

6-Minute Eye Wake-Up

med NuFACE FIX Serum + NuFACE FIX

 • Applicera FIX Serum under ögonen. Applicera mer serum om huden blir torr under ögonen. 

 • Behandla området under ögonen med lätta, glidande och cirkulerande rörelser. Dessa snabba, effektiva rörelser använder man sig av för att mikroströmmen ska jämna ut och ge en fastare hud.

 • Applicera FIX Serum när som helst - både under och över din makeup.  


FAQ

Vem kan använda NuFACE?

Om du är i behov av att strama upp huden och ge den ett direkt lyft är NuFACE det givna valet för dig. En bonus är att den minimerar fina linjer, rynkor och gör konturerna i ansiktet tydligare. Det är en världsledande high-tech beauty apparat där lågfrekvent mikroström gör jobbet! Det häftigast av allt är att du får resultat efter bara 5 minuter. 

När och hur ofta ska jag använda min NuFACE?

De första 60 dagarna rekommenderar vi att du använder din apparatur 5 dagar i veckan i 5 minuter. Max en behandling per dag (24 h mellan varje gång). När du uppnått ditt önskade resultat underhåller du huden med 2-3 dagar i vecka.

Vart i hudvårdsrutinen adderar jag mikroström?

Efter en oljefri rengöring antingen morgon eller kväll. Det går utmärkt att använda ansiktsvatten och/eller essence innan du använder din mikroström. Tänk på att du inte kan använda produkter som innehåller olja innan. Efter du gjort behandlingen torkar du bort överflödig primer och applicerar sedan serum och kräm, nu är det okej att använda produkter som innehåller olja.  

Blockerar skägg mikroströmmen?

Ja, skägg blockerar mikroströmmens effekt så tänk på att raka dig innan.

Förstör mikroström effekt av fillers eller botox?

Nej, mikröströmmen kan tvärtom göra effekten av injektioner bättre. Men tänk på att vänta 7 dagar efter fillers och 14 dagar efter botox. 

Vad är NuFACE Gel primer och varför är det viktigt?

Det är en gel som leder strömmen och aktiverar behandlingen. Det är viktigt att du applicerar rikligt med gel över hela ansiktet för att du ska få maximal effekt och för att det inte ska göra ont i huden.

Hur fort ser jag resultat av NuFACE? 

De flesta ser resultat efter endast en behandling, men resultatet kan variera från person till person. Vi rekommenderar att du tar före/efterbilder och endast behandlar ena sidan av ansiktet för att jämföra resultatet. Regelbunden användning ger bäst resultat och förbättrar ansiktets konturer, stramar upp och ger linjer och rynkor ett mjukare utseende. 

Hur länge håller resultatet av NuFACE?

Resultatet av en behandling håller 1-3 dagar. 

Är det säkert att köra NuFACE över födelsemärken, leverfläckar och bristningar?

Alla NuFACE devices går att använda över födelsemärken, leverfläckar och bristningar.

Kan jag använda NuFACE efter microneedling?

Du bör vänta 1 vecka efter din microneedlingbehandling.

Hur ska jag rengöra min device? 

Se respektive produkt bruksanvisning. 

Kan jag använda NuFACE om jag har rosacea? 

Ja det kan du absolut göra! Mikroström stimulerar cirkulationen och kan göra huden röd, men det går över efter en tid. Vi rekommenderar att du startar på den lägsta intensiteten innan du långsamt ökar. 

Vilka bör ej använda avancerad apparatur för hemmabruk?

Gravida, har cancer, om du lider av hjärtproblem, har pacemaker, har epilepsi, om du är under 18 år eller har hyperkänslig hud. Men alla devices går att använda av nyblivna mammor under amning. Är du under medicinsk behandling bör du rådfråga läkare innan du använder din device. 


HOW-TO

PREP

Rengör ansiktet med en oljefri rengöring (olja kan blockera mikroströmmen).
Män bör raka sig innan användning då hårväxt kan blockera och gör effekten mindre.
Applicera ett rikligt lager med NuFACE Hydrating Leave-On Gel Primer över hela ansiktet.

LIFT

Tryck på ON/OFF knappen till du hör ett pip. Du kan justera intensiteten genom att trycka upp (+) eller ner (-). Följ protokollet som står i manualen för hals, kinder och panna. Gör en sida av ansiktet och upprepa sedan proceduren på andra sidan. Du kommer höra ett pip efter 5 sekunder, det indikerar på att du ska byta område. Behandla varje område 3 gånger. Håll båda sfärerna mot huden och dra uppåt (i lymfans riktning) med ett lätt till medium hårt tryck. 

FINISH

När du gjort klart hela ansiktet masserar du in överflödig gel. 


NUFACE® TRINITY FACIAL TONING DEVICE

Trinity är NuFACE signaturapparat och den ger spänst, reducerar linjer samt rynkor och förstärker ansiktskonturen. Stimulerar och återuppbygger musklerna i ansikte och hals. Trinity apparaturen är en FDA-godkänd och CE-certifierad multifunktionell hudvårdsapparat med innovativ design. Trinity är den enda multifunktionella apparaten som kan kombineras med tillbehören Wrinkle Reducer och Eye & Lip Treatment attachment. Den kan användas vid enstaka tillfällen men bör användas regelbundet för långsiktigt resultat.

NUFACE NUBODY

NuBODY™ är en banbrytande apparatur för hemmabruk som förbättrar hudens struktur och spänst med tydligt resultat. Det är den första FDA*-godkända kroppsapparaten med mikroström och den ger även en fastare silhuett. NuBODY’s unika Micro-4 teknologi fokuserar på kroppens svårbehandlade områden och slätar ut ojämnheter i huden. Mikroströmmens revolutionerande teknik ligger i framkant inom skönhetsindustrin och ger konsumenterna makten att själva kunna utföra en resultatinriktad behandling hemma. NuBODY är konstruerad med fyra behandlande sfärer som synergistiskt arbetar tillsammans för att leverera ett kraftfullt men ändå mjukt flöde av riktad mikroström till utvalda områden över kroppen. Den förstklassiga, unika Micro-4 tekniken behandlar svårbehandlade områden såsom armar, mage och lår. Den hjälper till att jämna ut gropig, ojämn hud samt ger huden förnyad spänst. Det bästa av allt är att NuBODYs energigivande mikroström känns som mjuk, behaglig massage. De kliniska, vetenskapliga testerna visar resultat som talar för sig självt oavsett vad (eller var) problemområdet är. NuBody formar, förbättrar spänsten samt jämnar ut ojämnheter med ett tydligt resultat. Huden kommer både kännas fastare och jämnare samt se ungdomligare ut. Innovative high tech beauty-apparatur för kroppen!

NUFACE® TRINITY LED WRINKLE REDUCER, TWR ATTACHMENT

NuFACE Trinity Wrinkle Reducer är ett LED tillbehör till Trinity som reducerar och förebygger linjer och rynkor. LED-apparaten använder sig av en kombination av 32 stycken röda och 4 stycken infraröda lysdioder som reducerar uppkomsten av rynkor och linjer. Du kan se lamporna tändas när du startar apparaten och placerar den mot huden. Du kan använda apparaturen i hela ansiktet och samt på läpparna om du önskar en fylligare läppkontur.

NUFACE® TRINITY EYE & LIP ENHANCER , ELE ATTACHMENT

NuFACE Trinity ELE Effective Lip & Eye Attachment är ett tillbehör till Trinity som är utformat för att specialbehandla mindre områden i ansiktet som till exempel runt ögon och läppar. Den jobbar på samma sätt som Trinity genom att stimulera muskulaturen med lågfrekvent mikroström som ger ett direkt lyft och förstärker ansiktskonturer. Denna komponent är optimal att använda runt ögonområdet, på kråksparkarna, runt munnen och på nasolabialveck. Användaren kan själv reglera intensiteten för att anpassa mikroströmmen till sin egen komfort.

NUFACE® MINI FACIAL TONING DEVICE

NuFACE® Mini Facial Toning Device är en liten, bärbar utgåva av apparaten Trinity som med hjälp av mikroström erbjuder ett naturligt lyft på bara 5 minuter. Den är lika kraftfull som Trinity men kan inte användas tillsammans med andra tillbehör.

Mini ger huden ny spänst och minimerar linjer samt rynkor. Perfekt storlek att ta med på resan eller i necessären. Apparaturen är FDA godkänd och är CE certifierad.

NUFACE FIX® LINE SMOOTHING DEVICE

NuFACE FIX™ är den senaste innovationen från NuFACE. Denna unika duo kombinerar hudvård & mild mikroström i-ett. Den minimerar effektivt fina linjer och rynkor runt ögon, läppar och panna på endast 3 minuter och ger en tydlig förbättring av hudens utseende både direkt och över tid, vid regelbunden användning. Apparaturen är liten och smidig samt enkel att använda när du behöver en snabb Quick Fix. NuFACE FIX™ duo är ett perfekt komplement till NuFACE övriga apparater och används allra sist ifall de kombineras.

 

 

 

OM DU ÄR OSÄKER PÅ VILKEN PRODUKT SOM PASSAR JUST DIN HUD KAN DU GÖRA SETHANDSALLYS HUDTEST FÖR ATT FÅ EN SKRÄDDARSYDD PRODUKTREKOMMENDATION! 

 

Vad tyckte du om denna artikel?


Medelbetyg 5 av 5 baserat på 4 st omdömen

Avancerad hudvård för kroppen

Hudvårdsrutin

Ta hand om hela huden

Läs mer

Hur får man Glow?

Tips och Tricks

Ge nytt liv till glåmig hud

Läs mer

Hudtillstånd och Hudtyp

Vad är skillnaden?

Hudvårdssskolan

Läs mer

Vitamin C i Hudvård

Alla olika varianter

Ingrediensskolan

Läs mer

Hudterapeuternas favoriter under 500:-

Budgetfavoriter

Professionell Hudvård

Läs mer

Vad betyder märkningen på hudvårdsprodukter?

Vårstäda Badrumsskåpet

Guide: Symboler

Läs mer

Essence och Lotion

Inte ett ansiktsvatten och inte ett serum?

Hudvårdsrutinen

Läs mer

Naturlig & Ekologisk Hudvård

Är naturlig hudvård bättre?

Hudvårdsskolan

Läs mer

Barn och Hudvård

En riskfylld trend

Föräldraguiden

Läs mer

Förstorade Porer

Tips och Råd

Kan man ta bort sina porer?

Läs mer

Hudvård för Tonåringar

Finnar och fet hud hos unga

Viktigt att tänka på för ung hud

Läs mer

Därför behöver du en klimatkräm

Vinterjacka för huden

Skydda huden

Läs mer

Minska linjer och rynkor med retinol

Retinolskolan

Well-age

Läs mer

Retinol- FAQ

Frågor och svar

Lär dig allt om retinol

Läs mer

Retinol- vad är skillnaden?

Vad är bäst?

Retinoidguiden

Läs mer

Melasma

Motverka och korrigera

Sol, Hormoner och Genetik

Läs mer

Solskyddsguiden

Skydda Huden

Så väljer du rätt solskydd

Läs mer

Koreansk Hudvård

Snigelslem och Sheetmasks

Allt du behöver veta om K-Beauty

Läs mer

Soleksem

Kliande utslag och vattenfyllda blåsor efter en dag i solen?

Lindra symptomen med våra svalkande tips

Läs mer

Lätt sommarmakeup med glow

Prepp, boost, glow

Tips och trix inför sommarens alla festligheter

Läs mer

Probiotika

Boosta hudens egna Mikrobiom

Goda bakterier för hudhälsan

Läs mer

LED-LJUS

Ta din rutin till nästa nivå

Allt du behöver veta

Läs mer

Mikroström

PRO AT HOME

Lägg till NuFACE i din hudvårdsrutin

Läs mer

Blått Ljus

Hur påverkar det huden?

Hur kan du skydda huden mot det?

Läs mer

Solskyddsfaktor

SPF

Solens påverkan på huden

Läs mer

Pigmentfläckar

Varför kommer dessa och hur motverkar jag dem?

Läs mer

Fria Radikaler

Vad är det och hur motverkar vi dess effekt?

Läs mer

Kemiskt eller Fysikaliskt solskydd

Vad är skillnaden mellan kemiskt och fysikaliskt solskydd?

Läs mer
Visa fler

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla
';