Trustpilot

FRI FRAKT | SNABB LEVERANS | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

SethandSally Magazine

Nyhet Babor Night Fluid Maj 2016

Babor- Natt-Ampull

Mycket näringsrika och fuktgivande! Fungerar optimalt under nattetid - Kraftfulla extrakt av tryffel, svart alger och nigra bark som vitaliserar trötta hudceller, reparera skador på dagen och höjer energinivån av de celler som är ansvariga för strukturen av kollagen typ III, extracellulära matrisen och hyaluronsyra.

Vad är Babors Fluids | Ampuller?

Babor var det det första företaget i världen att skapa exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form som än idag är hjärtat av BABORs behandlingar. Engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser, förpackade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård som når djupare än ett serum. 

Varje gång en ampull knäcks så matas huden med 2 ml aktiva ämnen som ger direkt effekt på huden. Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en fluid som passar. För alla unika behov och hudtillstånd finns den rätta fluiden. Fluids är det första steget efter en noga rengöring av ansikte, hals och dekolletage.

Hur Använder man Babors Fluids | Ampuller?

Appliceras på kvällen efter rengöring med BABOR CLEANSING-produkter. Använd en servett för att täcka och bryta flaskhalsen eller använd bipackad ampull öppnare. Håll i ampullens övre del, öppna den genom att bryta flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll fluiden i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Klappa in den varsamt i huden. Applicera därefter en vårdande nattkräm.

 

Denna Ampull är avsedd för att användas på Natten!

 

Visa alla Baborprodukter Här >>

 

/SethandSally.com
Auktoriserad Återförsäljare - Akademikliniken, Babor, bareMinerals, Cicamed, Dermaceutic, Dermalogica, Dr. Dennis Gross, Elizabeth Arden PRO, Eneomey, Exuviance, Medik8, Murad, Neostrata, Rodial

 

Vad tyckte du om denna artikel?


Medelbetyg 5 av 5 baserat på 2 st omdömen