Trustpilot

FRI FRAKT | SNABB LEVERANS | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

SethandSally Magazine

Nyheter från bareMinerals Maj 2016

3st Härliga Nyheter från bareMinerals! Vi har väntat länge men nu äntligen är den här - en flytande eyeliner! Den får sällskap av en uppdaterad formula på Lash Domination Volumizing Mascara samt en Petite Precision Mascara med en liten smidig borste.

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara - Black

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara - Black

Volume you can see. Power you can feel!
bareMinerals unika masacara med 10-i-1 fantastiska effekter har fått en ny uppdaterad formula. Den patenterade ProTwist180™ borsten är skruvad i 180° för att svepa runt varje frans och täcka varje vinkel med intensiv svart färg. Berikad med mineraler och quinoaproteinkomplex, ger denna formula näring och hälsosamma fransar samtidigt som den bygger upp och skapar extra tjocka fransar.

Du Hittar den Här >>

 

bareMinerals Lash Domination® Volumizing Mascara Petite

bareMinerals Lash Domination® Volumizing Mascara Petite

Bygg upp dina kortare fransar med Lash Domination® Volumizing Mascara Petite Precision™ Brush. Med samma fantastiska 10-i-1 volymgivande effekter som vår bästsäljande mascara, är den mindre ProTwist360™ borsten utformad som en propeller i 360° som fångar korta fransar och gör det lätt att komma åt nära fransroten och i ögonvårn för att skapa volym och en intensiv svart färg. Använd i områden det normalt är svårt att komma åt. Håll borsten vertikalt för att skapa detaljer, separera och definiera med den spetsiga, borsttoppen. Berikad med närande mineraler och quinoaproteinkomplex för fylliga, tjocka fransar.

Du Hittar den Här >>

 

bareMinerals Lash Domination® Liquid Ink Liner

bareMinerals Lash Domination® Liquid Ink Liner

Med Lash Domination Ink Liner i Intense Black kan du skapa allt från en subtil dagsmakeup till en kraftull dramatisk kvällsmakeup. Den tunna spetsiga filtapplikatorn gör det möjligt att lägga både en super tunn och tjock markerad eyeliner. Den unika innerförpackningen säkerställer att pigmentet fördelas för en jämn och färgrik applicering. Lash Domination Ink Liner är vattenresistent och håller hela dagen. Den innehåller liksom mascarorna Quinoaproteinkomplex ger
fransarnarötterna näring.

Du Hittar den Här >>

Vad tyckte du om denna artikel?


Medelbetyg 0 av 5 baserat på 0 st omdömen