• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Make.P:rem

Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil

4,6 (17 Reviews)
262 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil är en oljerengöring som löser upp smuts, smink och talg utan att rubba hudens barriär. Oljan i rengöringen bidrar till att effektivt lösa upp talg i porer som annars kan täppa till och orsaka utbrott. Tack vare den fettlösliga basen i rengöringen är detta perfekt för att lösa upp make-up och kan användas av alla som en pre-cleanse. Rengöringen innehåller även växtextrakt som Boswellia Carterii Sap som är känd för sina avkopplande och lugnande effekter. Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil  passar för alla hudtyper och hudtillstånd, även för en känslig och reaktiv hud. Produkten är helt utan mineraloljor och syntetiska doftämnen. Viss doft kan dock komma från produktens naturliga ingredienser. 
Tips! Denna produkt är perfekt att använda som en för-rengöring om du använder makeup!

Make P:rem Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil
- Löser upp talg och smink
- Lugnande
- Passar för alla hudtyper


Användning + -
Applicera på torr hud över hela ansiktet i cirkulära rörelser för att ta bort makeup och tillsätt sedan vatten för att rengöra huden.
Nyckelingredienser + -
- Solrosolja: Mjukgörande och näringsgivande olja som löser upp fett. - Vitamin E: Antioxidant som stärker huden samtidigt som den verkar milt anti-age. - Ricinolja: Närande och mjukgörande olja som motverkar fuktförlust i huden.
Passar till + -
- Alla Hudtyper
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - Make.P:rem Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Octyldodecanol, Ethoxydiglycol, Sorbeth-30 Tetraoleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetyl Ethylhexanoen (Jomondsia Chinjob) Oil, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Boswellia Carterii Oil, Tocopherol, Water

Obs!

Innehållet på Make.P:rem Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil är hämtat från vår Leverantör av Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oils förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -
Make P:rem är ett koreanskt hudvårdsmärke vars mission är att leverera milda och säkra produkter med minimalt antal ingredienser. Namnet Make P:rem är en förkortning på Making a Pragmatic Remedy, vilket betyder "en resultatinriktad lösning". Hudvård enligt Make P:rem ska vara enkel och i få steg. Make P:rems serier genomsyras av väl valda ingredienser som alla har ett syfta på huden - att förbättra hudens fukthalt, stärka och skydda.

Varför ska man välja produkter från Make P:rem?


Koreansk hudvård med nordeuropeiskt innehåll
Milda och säkra, men effektiva ingredienser
Multifunktionella produkter med ergonomisk förpackning
Enkel hudvårdsrutin för alla hudtyper
Återfuktar och stärker utan att irritera en känslig hud

Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension Make.P:rem Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil

Medelbetyg 4,6 baserat på 17 st omdömen
2024-02-11

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Min favoritprodukt för double cleansing! Hjälper jättemycket med pormaskar och är en perfekt sminkborttagning som lämnar huden återfuktad!
2024-01-20

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Fet

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Förstorade Porer, Påsar under ögonen, Ojämn Hudton, Orenheter & Pormaskar, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Helt jäkla otrolig sminkborttagning. Jag följer upp med la roche posay effaclar sminkborttagning efteråt. Jag blir liksom LEN och ser att mina finnar börjar minska för varje dag.
2023-11-29

Ålder

50-59

Kön

Man

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Fuktfattig, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Lättarbetad, mild och passa min känsliga hud väldigt bra.
2023-11-28

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

Känner sig väldigt ren i ansiktet i efterhand!
2023-11-15

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Finnar, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna

Prisvärd

Fick till en början finnar av denna rengöring. Rengjorde noggrannare med vattenbaserad rengöring efter att ha använt denna, och är nu cirka två månader senare supernöjd!
2023-11-14

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Så otroligt enkel produkt att jobba med. Känner mig både len och ren i huden efter bara 2 användningar.
2023-10-29

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Rodnad, Ojämn Hudton, Ärr, Grå & Livlös Utan Lyster, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Oljerengöring med bra konsistens, tar effektivt bort allt smink, även mascara och eyeliner utan att man behöver gnugga. Jag har inte använt den länge nog för att se tydlig skillnad för porerna, men huden känns ren efteråt.
2023-10-28

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Huden känns mycket ren efter användning. Har dock fått lite pormaskar på hakan men det kan vara inkörningsproblem. Gillar och rekommenderar!
2023-10-11

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Blankhet, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Väldigt bra produkt som rengör ordentligt
2023-10-02

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Förstorade Porer, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Jag älskar hur den smälter in i huden
2023-09-25

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Rosacea, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Slapp Hud, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Man känner direkt hur smutsen i porerna kommer upp, man måste massera in produkten länge för att få resultat. Ge inte upp, jobba in produkten i cirka 5 min. Fungerar jättebra!! Har även testat den i bastun och den är fantastisk.
2023-09-04

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Ojämn Hudton, Blankhet, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda

Prisvärd

Denna är rätt hypad och många säger att porerna blir mindre osv. Jag märkte inte så stor skillnad på porerna trots lång rengöring, men sminket försvann ordentligt. Väldigt dryg produkt och bra förpackning.
2023-08-16

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Var lite rädd för att testa denna då jag har acne, men har använt i en vecka nu ungefär och inte fått några breakouts! Har inte märkt så stor skillnad än utseendemässigt på min hy men känner mig såå ren efter jag använt den! Återstå att se hur jag kommer se ut efter längre användning
2023-07-24

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Orenheter & Pormaskar, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

BÄSTA produkten NÅGONSIN. Min hud har aldrig sett bättre ut. Mina porer syns knappt längre och det är ingen överdrift. Oljan är så behaglig och lämnar ingen hinna efter sig. Bästa oljan för double cleanse
2023-06-14

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rodnad, Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Doft, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Tar bort smink bra, doftar milt, smidig förpackning. Hade önskat att produkten var drygare.
2023-06-13

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Yttorr, Ojämn Hudton - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Den är otroligt smidig att använda och jag känner mig enormt ren Efter tvätt. Tycker att porerna på näsan är bättre också !
2023-04-16

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Hade hört många prata om denna så va tvungen att testa! Lätt olja som går bort fint med lite vatten, tycker den rengör på näsan jättebra, allt det svarta försvinner! Inte hunnit anv så mkt än men tycker inte den tar bort mitt ögosmink helt, men den är fin för känslig hud och jag reagerar inte på den. Ser fram emot att använda den mer!
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Kan jag använda Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil om jag är gravid eller ammar?

- Hur ska Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil förvaras?

- När kan jag se resultat av Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil?

- Hur länge håller Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil efter att jag öppnat den?

- Går det att kombinera Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil med produkter från andra hudvårdsmärken?

Make.P:rem Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil ingår i kategori

Ansiktsvård
Ansiktsrengöring
Top 23 - 2023
Make P:rem
Bästsäljare Top 10
K Beauty
Make P:rem

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av Make.P:rem Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Safe Me. Relief Moisture Cleansing Oil på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla