• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

SkinCeuticals

H.A. Intensifier Corrective Serum

4,4 (37 Reviews)
1 040 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

H.A. Intensifier är ett dokumenterat flerfunktionellt serum som ökar och bibehåller hudens hyaluronsyranivåer för att hjälpa till att öka hudens fyllighet, släthet och fasthet. Serumet fungerar som en utfyllnad och förbättrar hudens egna hyaluronproduktion. Serumet passar för alla hudtyper och hudtillstånd. H.A Intensifier är ett korrigerande serum som är optimalt för en hud som börjar tappa sin spänst. Med tiden minskas din naturliga hyaluronproduktion, och detta serum hjälper till att motverka det. H.A Intensifier är ett perfekt hemkomplement till injektionsbehandlingar och hjälper till att minska förekomsten av kråksparkar och marionettlinjer samtidigt som det främjar en fastare och mer förfinad hudtextur. Ger även ökad läppvolym och reducerar håligheter under ögonen. Har du en fuktfattig hud kan du med fördel använda denna tillsammans med SkinCeuticals Hydrating B5 Serum

SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum
- Fuktighetsgivande serum
- Passar alla hudtyper
- Stimulerar hyaluronsyraproduktionen


Användning + -
Applicera en till två gånger om dagen. Häll ut 3-6 droppar i handflatan och applicera på pannan, kinderna, hakan och halsen. Massera in produkten i huden.
Correct + -
SkinCeuticals korrigerande produkter bygger på stärkande och exfolierande ingredienser som bidrar till att återskapa en sundare och ungdomligare hud.
Passar till + -
- Alla Hudtyper
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum

Aqua/Water, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Alcohol Denat., Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Propylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Polysilicone-11, Polymethylsilsesquioxane, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Tocopherol, Phenoxyethanol, Capryloyl Salicylic Acid, Octyldodecanol, Bis-Peg/Ppg-16/16, Peg/Ppg-16/16 Dimethicone, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Dextrin, Oryza Sativa Extract/Rice Extract, Disodium Edta, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide, Adenosine, Citrus Nobilis Peel Oil, Mandarin Orange Peel Oil, Limonene, T-Butyl Alcohol, Cellulose Acetate Butyrate, Polyphosphorylcholine Glycol Acrylate, Polyvinyl Alcohol, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate.

Obs!

Innehållet på SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum är hämtat från vår Leverantör av H.A. Intensifier Corrective Serum och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på H.A. Intensifier Corrective Serums förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -
SkinCeuticals grundades 1997 med revolutionerande och omfattande forskning om antioxidanter i bagaget. De effektiva formuleringarna består av rena, aktiva och kliniskt dokumenterade ingredienser som tillsammans förbättrar hudens hälsa. Målet har varit att utveckla avancerad hudvård baserad på vetenskaplig forskning och detta har lett till att SkinCeuticals produkter används och rekommenderas av dermatologer, plastikkirurger och andra hudvårdsexperter världen över. Alla produkter är utvecklade för daglig hudvård hemma och kan även användas som komplement till estetiska behandlingar för att förlänga och förbättra resultatet.

Varför ska man välja SkinCeuticals Produkter?

- SkinCeuticalsprodukter är Avancerad hudvård med vetenskapliga bevis.
- SkinCeuticalsprodukter har fokus på antioxidanter för att motverka förtida hudåldrande.
- SkinCeuticals Hudvårdsprogram som förbättrar hudens sundhet.
- SkinCeuticalsprodukter förebygger, korrigerar och skyddar mot förtida åldrande.
- Är noga utvalda, kliniskt dokumenterade ingredienser.
- Produkter för daglig hudvård som även förlänger resultatet av estetiska behandlingar.


Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum

Medelbetyg 4,4 baserat på 37 st omdömen
2023-11-28

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Torrhet Runt Ögonen, Yttorr, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Har köpt produkten många gånger Den är dyr så jag passar på när det är rabatt Den ger bra återfuktning. Kan rekommendera.
2023-05-20

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Blankhet, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Går lätt in i huden och verkar återfuktande. Funkar under SPF och smink utan problem.
2022-10-24

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Orenheter & Pormaskar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

I got a tester of this product in a Christmas calendar last year; since trying it, I’m obsessed! It has been the only thing that he deeply hydrated my skin now when it’s autumn/winter. Using this serum together with a moisturiser makes me skin so plump and hydrated! No more flaky skin or small lines from dehydration. Would definitely recommend although it is a bit pricey.
2022-09-05

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Vet ej

Hudtillstånd

Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda

Prisvärd

Bra återfuktad serum som verkligen ger resultat. Kan varmt rekommendera det.
2022-04-03

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Synliga Kärl, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Resultatet

Prisvärd

Mycket bra fuktgivande
2022-03-12

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Jag älskar, H.A Intensifier! Min hy “plumpas” direkt efter användning och jag upplever att den har blivit mycket fastare.
2022-01-10

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Blankhet, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Otroligt bra hyaluronserum! Det plumpar upp huden på ett härligt sätt. Ha det gärrunt ögonen och munnen också. Enda minuset är att det inte är särskilt drygt. Blir dyrt att köpa nytt rätt ofta. Men ett av det bästa jag testat!
2021-12-11

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Synliga Kärl, Rodnad, Ojämn Hudton, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Fått chansen att köpa produkten till reducerat pris som testpilot via Smartson. Gillar konsistensen då den inte är rinnig. Går lätt in i huden. Fått en lenhet i ansiktet efter drygt två veckors användning.
2021-11-29

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rodnad, Fuktfattig, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Jag har fått testa produkten till reducerat pris via Smartson Jag är extremt torr och denna gjorde vad den skulle. Jag tar den när jag ska lägga mig och vaknar återfuktad. Jag gillade konsistensen och doften. Kommer dock inte köpa igen pga priset.
2021-11-27

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Ojämn Hudton, Ärr, Finnar, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda

Prisvärd

Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått köpa produkten till reducerat pris. Tycker produkten gav bra effekt mot torrhet men jag fick finnar och efteråt, så det blev lite minus på grund av det. Konsistensen var bra så det var lätt att använda och hade bra doft. Huden tar upp produkten bra, känns skönsam och mjuk mot huden och ingen rritationen.
SethAndSally Svarar
Av Hudspecialist Johanna

Hej Mynna! Vid nya produkter och nya hudvårdsrutiner är det ibland vanligt att man får som en "utrensning" innan huden stabiliserar sig och har vant sig vid de aktiva ingredienserna. Ibland kan det vara bra att ha lite tålamod när det kommer till nya produkter och vänja in dem långsamt. Har du några funderingar angående dina produkter är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!

2021-11-23

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig, Hyperkänslighet, Yttorr, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Prisvärd

Jag har fått testa detta serum till ett reducerat pris via Smartson i utbyte emot min ärliga recension, så här kommer den! Det första som slår mig är hur snygg flaskan är, som är i lilatonat glas. Det andra som slår mig är lukten som är allt annat än angenäm, den doftar ”kliniskt” eller hur jag nu ska säga, på ett tämligen störande vis. Mitt tredje konstaterande blir att den inte är speciellt dryg, jag får ta vad jag upplever vara ganska mycket för att känna mig återfuktad. Nog för att jag är torr, men jag hade nog förväntat mig mer på denna punkt och i synnerhet med tanke på att serumet är dyrt. Gör serumet sitt jobb då? Ja, det gör det, jag blir trots allt återfuktad och känner mig plumpad. Kommer jag att köpa det igen? Nej. Det är alldeles för dyrt i förhållande till vad man faktiskt får för pengarna. Det finns serum därute som gör samma jobb till ett betydligt lägre pris. #smartson #skinceuticals
2021-11-20

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Blankhet

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Förpackningen

Prisvärd

Ett fukt givande serum som jag använder kvällstid i kombination med retinol. Går snabbt in i huden och har en härligt pumpande effekt. Det kostar en del, men några droppar räcker så produkten räcker länge. Jag är testpilot för Smartson, och har köpt produkten till ett reducerat pris.
2021-09-01

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Synliga Kärl, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Kostar en slant, men helt klart det bästa fuktserum jag använt.
2021-08-24

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Fuktfattig, Ärr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Det bästa fuktserum jag testat! Skön konsistens och fina resultat.
2021-07-20
Massa fukt och lyster.
2021-07-17
Jag är pestpilot hos smartson och har fått köpa serumet till reducerat pris. Serumet känns fylligt och absorberas fort. Man känner sig väldigt plumpad och återfuktad direkt! Rekommenderas! ❤
2021-07-11
Har fått möjlighet att testa produkten via Smartson. Lätt arbetad serum som inte känns kladdig och luktar okej. Märker en skillnad att huden känns mer återfuktad och mer ”studs” vid ytan. Lite dyrt att köpa fullpris men kan rekommendera till de som har råd.
2021-07-09
Fick testa till reducerat pris via Smartson. Älskar Skinceuticals alla produkter men den här känns lite kladdig och smälter inte in lika bra i huden som annat.
2021-06-28
Jag har fått testa produkten till ett reducerat pris via Smartson. Jag har kombo/fet hy med tendens till utbrott. Valde att testa detta serum eftersom jag misstänkte att en del av min oljighet handlade om fuktbrist. Men nej, det handlade inte oljigheten om men gisses så fin matt finish!!!! Huden känns mjuk och smidig och överväger seriöst att köpa om produkten när denna flaskan är slut trots att priset är oerhört högt...
2021-06-25
Ett serum som passade väldigt bra till min hud som ofta känns torr och stram, ger fukt och klibbar inte. Jag är ett stort fan av hela Skinceuticals märket och är som alltid glatt överraskad! Jag har även ganska så känslig hy och fick ingen typ av reaktion när jag använde serumet! Jag deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris.
2021-06-21
Jag är ganska oljiga med stora porer men också lätt till yttorrhet - inte känt mig torr en enda dag sedan jag började med denna. Den är verkligen skön! Doft: söt doft, väldigt fin, råkat få den i munnen och smakar likadant också :D Konsistens: lite trögflytande serum, ganska tjock men lägger sig tunt på huden Finish: smälter in fort och är lite klibbig till att börja med, men det försvinner ganska snabbt och den lägger sig matt Dryghet: använt dagligen nästan hela pipetten ner i handen, tycker mindre inte räcker för hela ansiktet, använt i över 5 veckor ca 2/3 av flaskan kvar Priset: Dyr men kan nog ändå tycka att denna är värd det, har använt Ordinary's HA serum i ett år innan men inte kommit i närheten av samma fuktnivå Resultat: Riktigt väl-återfuktad - kanske det mest återfuktade jag varit so far med vuxen hud. Hört att denna ska vara magiska med dermaroller hemma också men inte hunnit testa än! Testat denna genom Smartson som test pilot till reducerat pris.
2021-06-16
Testat denna till reducerat pris via Smartson. Ett skönt serum som smälter in bra och känns inte kladdigt. Kan inte se något resultat ännu , men det brukar ju ta lite tid med nya produkter.
2021-06-14
Jag har testat denna genom Smartson till reducerat pris. Det är som en lyxig fuktsplash. Slurp för huden som känns mer fräsch och underbart återfuktad.
2021-05-19
Jag har köpt produkten för ett reducerat pris via Smartson, vet inte om jag hade köpt till ord priset. Serumet absorberas snabbt av huden utan att lämna en klibbig känsla. Doften är inte stark.Huden får mycket fukt och passar min normal/torr hud.
2021-05-14
Jag har fått testa produkten till reducerat pris via Smartson. Ett jättefint fuktserum som hjälper en känslig torris. Serumet går snabbt in i huden och hjälpte mig väldigt mycket med att återställa min torra hy som inte mått särskilt bra av att jobba hemifrån och vara inomhus mycket. Ingen mirakelprodukt, vilket gör att jag inte skulle köpa den för fullpris igen men till rabatterat pris, absolut!
2021-05-09
Kundrecension SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum Jag fick genom Smartson köpa den till halva priset och blev förvånad. Ett torrt serum som gick in på djupet och gjorde sitt jobb. När man tvättade ansiktet var det inte torrt o strävt utan skönt återfuktat. Måste säga att jag märkte en betydande skillnad när jag använde den. Dock endast på morgonen för snabbt och fint lyster. Dock inget ajg skulle köpa till fullpris men med rabatt så tvekar jag inte!
2021-05-09
Har fått köpa serumet för halva priset av Smartson. Går snabbt in. Huden känns återfuktad. Ger en fin lyster. Huden känns helt klart mera uppstramad.
2021-05-08
Produkten är härlig och absorberas snabbt av huden utan att lämna en klibbig känsla efteråt. Jag har fått köpa produkten för ett reducerat pris via Smartson, vet inte om jag hade köpt serumet för fullpris.
2021-05-08
Jag är testpilot via Smartson och fått köpa produkten till halva priset. Serumet går lätt in i huden och känns väldigt behaglig. Jag kan inte se eller känna att det har blivit någon skillnad på min hy efter 2 veckor. Jag skulle inte köpa Serumet till fullt pris.
2021-05-08
Är mycket återfuktande. Bra att man kan använda det ovanpå andra typer av serum Rex retinol. Huden blir silkeslen. Köpte denna produkt till reducerat pris via Smartson
2021-05-06
Denna produkt känns härligt lyxig och min hy känns fräsch och återfuktad. Produkten går in i huden och känns inte klibbig eller kladdig. Priset är i överkant. Fick köpa till reducerat pris via Smartson.
2021-05-06
Bästa fuktserumet! Underbar konsistens och huden blir så återfuktad och plumpad. Priset tar emot lite men man blir inte besviken på produkten. Köpte den till reducerat pris via Smartson.
2021-04-25
Jag är smartson testpilot av produkten som jag köpt till ett reducerat pris. Jag gillade serumet som var lättabsorberat, gör huden slät och stramar upp.
2020-12-24
Ger huden lyster
2020-12-22
Hög intensiv hyaluron syra
2020-10-23
Wow vilket serum. Har spanat in detta en längre tid men avvaktat med att köpa det då jag tycker att det är lite dyrt. Men konsistensen är magiskt gelig och dryg. Har bara testat det en vecka men tycker att det återfuktar grundligt och hoppas på ett hållbart resultat efter lite mer långsiktigt användande. Supernöjd!
2020-04-28
Jämnar ut hudtonen som inget annat serum samt omedelbart resultat! Älskar denna!
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Kan jag använda H.A. Intensifier Corrective Serum om jag är gravid eller ammar?

- Hur ska H.A. Intensifier Corrective Serum förvaras?

- När kan jag se resultat av H.A. Intensifier Corrective Serum?

- Hur länge håller H.A. Intensifier Corrective Serum efter att jag öppnat den?

SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum ingår i kategori

Ansiktsvård
Serum
SkinCeuticals
VårBoost
Tema Boosta Huden
Tema Fukt & Glow

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av H.A. Intensifier Corrective Serum eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av H.A. Intensifier Corrective Serum

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall H.A. Intensifier Corrective Serum. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om H.A. Intensifier Corrective Serum innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder H.A. Intensifier Corrective Serum på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla