• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

UTGÅTT

Verso Eye Cream

4,6 (15 Reviews)

Produkten har i denna storlek utgått ur sortimentet

Eye Cream från Verso ger ögonområdet rikligt med fukt och hjälper till att hålla den tunna huden runt ögonen mjuk och smidig. Hudens barriär stärks och säkerställer en optimal fuktnivå i huden. Eye Creams goda egenskaper fås av bland annat fermenterat havre och ett jästextrakt som har som uppgift att boosta hudens egna produktion av hyaluronsyra och motverka fuktförlust.
Denna ögonkräm är perfekt att ha över Verso Super Eye Serum för att säkerställa att huden får nödvändig näring och fukt. Det bidrar till att torrhetslinjer runt ögonen reduceras och gör att bas för ögonmakeup sitter bättre. Verso Eye Cream passar för alla hudtyper och även dig som har känslig hud runt ögonen. 

Verso Eye Cream
- Näringsrik formula som mjukgör långsiktigt
- Stärker hudbarriären runt ögonen
- Tub på 20 ml - räcker länge



Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension UTGÅTT Verso Eye Cream

Medelbetyg 4,6 baserat på 15 st omdömen
2023-06-19

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Fuktgivande och behaglig kräm att använda runt ögonen.
2023-01-27

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

Bra förpackning som gör det enkelt att applicera. Prisvärd eftersom att förpackningen är stor och kommer hålla länge. Återfuktar bra, men har inte hunnit se några resultat ännu.
2023-01-23

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Ögonkrämer är ny för mig och jag tycker den fungerar bra! Lagom fukt, smälter in bra och jag tycker att jag inte ser varken torr eller plufsig ut kring ögonen.
2022-10-02

Ålder

20-29

Kön

Man

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Yttorr, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

Har förmodligen inte fått full effekt av krämen då jag använt i strax över en vecka bara. Hittills verkar den mjukgörande, går snabbt in i huden och är inte kladdig.
2021-12-23

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda

Prisvärd

Skön. Går in i huden bra
2021-03-15
Mycket dryg och skön kräm dessutom är det kul att den är från Sverige!
2021-02-08
En underbar cream för huden runt ögonen..ger fukt som håller länge!!!
2020-11-10
Detta är säkert bra efter ett tag men än så länge har jag inte märkte något särskilt skillnad.
2020-09-02
Precis som namnet säger, (väldigt)närande, utan att bli kladdig och/eller fet, sjunker in snabbt också. Passar nog bättre till en torrare hudtyp,
2020-07-04
Lätt att applicera
2020-04-27
Älskar! Lagom fet och känns otroligt skön på den tunna huden.
2019-12-11
Hur bra som helst, har bara använt den 1 vecka. Men den känns skön och går snabbt in i huden!
2019-11-07
Känns lätt och sval
2019-10-12
Kort tids användning men känns dryg och krämig
2019-09-06
Superbra ögoncreme som känns att den går ner i djupet på huden.
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Kan jag använda Eye Cream om jag är gravid eller ammar?

- Hur ska Eye Cream förvaras?

- När kan jag se resultat av Eye Cream?

- Hur länge håller Eye Cream efter att jag öppnat den?

- Är Eye Cream testat på djur?

UTGÅTT Verso Eye Cream ingår i kategori

Ansiktsvård
Ögonkräm
MAN
Verso Skincare

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av UTGÅTT Verso Eye Cream så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Eye Cream eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Eye Cream

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Eye Cream. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Eye Cream innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Eye Cream på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla