• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
0

Rebiome

Meet The Brand

Mikrobitisk hudvård som återställer huden

Rebiome- Reboot Your Skin 

Banbrytande mikrobiotisk hudvårdslinje som återställer din huds naturliga balans. Detta danska hudvårdsmärke balanserar huden med avancerade och stimulerande pre- och probiotika ingredienser.  Alla produkter är multifunktionella och passar alla hudtyper och olika hudtillstånd. Din hud innehåller miljontals viktiga mikroorganismer som är osynliga för blotta ögat, men som är nödvändiga för vår hudhälsa. Dessa utgör hudens mikrobiom. Här finns bakterier, bakteriofager, svampar, protozoer och virus som påverkar hur huden mår. Ett mikrobiom i balans innebär en fin och frisk hud. När det finns fler skadliga än nyttiga bakterier på huden hamnar den i obalans. Vissa får därför problem som torrhet, känslighet, akne och blemmor. Fler rynkor bildas, huden blir mindre spänstig och allvarliga hudåkommor som psoriasis och eksem uppstår.


Återbalansera din hud

Genom forskning från Human Microbiome Project (HMP) i syfte att öka förståelsen för den mikrobiella flora som involverar människors hälsa, har vi lärt oss att bakterier spelar en betydande roll för hudens välmående och åldrande. Rebiome utnyttjar vetenskapen bakom dessa resultat för att skapa en hållbar hudvårdslinje som direkt riktar sig till hudens naturliga bakterier för att stimulera, återställa hälsa och ge balans. Den enkla hudvårdslinjen är mycket effektiv, naturlig, hållbar och prisvärd. 

Produkterna

Rebiomes hudvård innehåller omsorgsfullt utvalda ingredienser samt pre- och probiotikastimulerande ämnen.

Den unika och mångsidiga sammansättningen balanserar hudens mikrobiom. 

Rebiomes produkter har etiketter som är numrerade #1 till #6 och berättar i vilken följd produkterna ska användas. Det enda du behöver tänka på är vilken av de tre olika serumen som passar dig bäst. Alla produkter är veganska.


Naturen är mäktig

Naturen är mäktig. Naturliga bakterier kan hjälpa till att stärka och återuppbygga hudens mikrobiom. Rebiome är föda åt huden genom sitt innehåll av hjälpsamma och hårt arbetande pre- och probiotika som stimulerar och ger näring åt mikrobiomet, vilket stärker hudens naturliga barriär.

Rebiomes högpresterande och mikrobiomvänliga formel består av kraftfulla, noggrant utvalda, naturliga ingredienser och aktiva ämnen av hög kvalitet med dokumenterade effekter som ger näring, stärker och stimulerar hudens mikrobiom. 

Varje Rebiome-produkt består av fyra till sju naturliga och aktiva ingredienser som testats in-vivo och har pre- och probiotiska stimulerande effekter. Sex av mikrobiomets viktigaste ingredienser har påståenden som testats in vivo avseende deras förmåga att stimulera hudens mikrobiom.

Rebiome ReFresh Cleansing Gel


 

 

Rebiome ReGlow Serum

Tre Decennier av Skönhetsexpertis

Pauline Sell Hellman, grundare av Rebiome och affärskvinna som vigt sin banbrytande karriär åt hälsa, skönhet och naturen. Hon har arbetat inom skönhetsbranschen samt med medicinsk och estetisk hudvård i mer än 30 år. Tillsammans med ett team av engagerade kollegor började hon att distribuera kosmetika i form av ett fåtal olika varumärken. Nu, 30 år senare, förser Noscomed Medical Supply Norden med kompletterande produktlinjer för ett brett spektrum av hudvårdsbehov. Under årens lopp började hennes dröm om att skapa en avancerad hudvårdslinje med mikrobiom som förenar aktiva, naturliga ingredienser och hållbarhet till överkomliga priser att ta form. Resultatet är Rebiome, en vision med rötter i vårt arv och vår passion.

Paulines engagemang för sitt hantverk och dagliga interaktioner med skickliga hudterapeuter, skönhetsexperter, hudläkare och lojala kunder ledde henne till att skapa Rebiome. Baserat på flera årtionden av know-how och vitala insikter tycktes det bara naturligt att skapa en produktlinje som stärker hudens hälsa genom att återställa dess naturliga mikrobiom. 

Vi tror att det är grundläggande för hudens hälsa att leva i synergi med naturen. Genom en vetenskaplig metod odlas hudens mikrobiom för att uppnå förnyad balans. Som ordkombinationen antyder är Rebiome™ ett banbrytande nytt varumärke som ligger i framkant när det handlar om att återställa och ombalansera hudens mikrobiom. 

 


Storsäljande Produkter från Rebiome

ReFresh Cleansing Gel

ReFresh Cleansing Gel är en rengöringsgel som milt men effektivt avlägsnar smuts, makeup och talg. Rengöringen har en gynnande verkan på hudens mikrobiom och förbättrar på så sätt barriären vilket visar sig i en mer välmående och balanserad hud. Dess textur är milt löddrande men utan att göra huden stram. Ansiktet efterlämnas rent, klart och återfuktat.

ReGlow Face Serum

ReGlow Face Serum är ett återfuktande och lystergivande serum som passar alla som önskar lite mer glow. Texturen är mjuk och silkeslen på huden tack vare de naturliga grönsaksalternativet till silikon . Serumet jobbar stärkande på hudbarriären och hudens mikrobiota vilket visar sig i en strålande hud med nyvunnen fräschör och lyster. 

ReOptimize Eye Cream

ReOptimize Eye Cream är en ögonkräm som effektivt reducerar svullnad under ögonen och fina linjer. Den är en riktig räddare i nöden som suddar ut effekterna av sena nätter och stressiga dagar samtidigt som den motverkar fina linjer och andra ålderstecken. Ögonkrämen sjunker med lätthet ned i huden och passar utmärkt att ha under makeup.

ReEnforce Face Cream

ReEnforce Face Cream är en kraftfull dagcreme i medellätt textur som arbetar för att återställa hudens vitalitet. Den ger huden en djup återfuktning och stimulerar hudens mikrobiom som bidrar till en mer stärkt och frisk hud. Med dess rika innehåll på antioxidanter, vitaminer och peptider bidrar cremen till en förbättrad hudstruktur och minskade linjer och rynkor.


 Viktiga Nyckelingredienser i Rebiomes produkter

Fensebiome™ Amino Acid Peptide

En kraftfull peptid med ett prebiotiska egenskaper och probiotisk effekt. Stimulerar den naturliga probiotiska hudaktiviteten. Boosta hudens eget försvar. Det är en unik mikrobiomstimulerande aktiv ingrediens som hjälper till att balansera hudens hälsa för optimalt välbefinnande.

Quora Noni Plant Active

Kraftfull bioaktiv mikrobiom för att undvika skadliga hudbakterier och främja de goda bakterierna. Behandling av oljig aknebenägen hud, reglering av talg och hud med ofullkomligheter.  Känd som "Microbiome Communication Hacker" och den "nya anti-akne verkningsmekanismen".

Chicory Root Extrakt

En stark stimulant med ett prebiotiskta egenskaper och probiotisk effekt. Stöder tillväxten av laktobaciller och hindrar en invasion av till exempel svamp, samtidigt som det boostar och stärker hudens mikrobiotabarriär.

Levande bakteriekultur 

Dokumenterad kultur av Lactobacillus probiotika (m.biomeLiveSkin88™) garanterar +8 miljarder aktiva levande bakterier vid aktiveringstidpunkten. Tillsätt bakterier till hudens mikrobiom för att hjälpa till att balansera hudfloran för en hälsosam hudbalans och ett optimalt välbefinnande.

 


 

 

 

Vad tyckte du om denna artikel?


Medelbetyg 0 av 5 baserat på 0 st omdömen

Rebiome

Meet The Brand

Mikrobitisk hudvård som återställer huden

Läs mer

Trasig Vakuumpump?

Tips och Trix

Få din produkt att fungera

Läs mer

Ta hand om dina händer

Torra, nariga och kanske eksem?

Tvätta, sprita och vårda på bästa sätt

Läs mer

Hudvård och vår miljö

Hur påverkar skönhetsprodukter miljön?

Återvinn dina tomma skönhetsförpackningar som ett proffs!

Läs mer

Så påverkas din hud vid stress

Tillbaka till vardagen?

Stress-proof your skin

Läs mer

Synka rutinen med din cykel

Anpassa hudvården efter hudens skiftande behov

Allt om hormoner och att förebygga breakouts

Läs mer

Packa lätt men rätt i sommar

Optimera din semesternecessär med multiprodukter

Guiden till din ultimata sommarnecessär

Läs mer

Lyckas med din brun utan sol

Följ vår guide steg för steg

Uppnå naturliga, jämna och hållbara resultat

Läs mer

Hals- och dekolletage

Var snäll mot den tunna och känsliga huden

Produkter och tips för hals och dekolletage

Läs mer

Maximera din lyster!

Bort med trött, grå och glåmig hud

Lystergivande tips

Läs mer

SELF-CARE

En helig stund för dig själv

Unna din hud extra kärlek

Läs mer

Epigenetik

Går det att påverka hudens Åldrande?

Läs mer
Visa fler

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla
';