• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Ögon & Bryn

Makeup för ögon och bryn har använts sedan urminnes tider för att framhäva våra ögon. Här har vi samlat alla produkter som ser till att intensifiera ögonen - allt ifrån skuggor  i alla dess färger till mascara. Det finns en mängd olika texturer och finishar för att passa allas önskemål. Brynen har också fått en stor betydelse för vårat ansikte. Med brynprodukter kan de rama in ansiktet och se till att din makeup blir komplett. 

 

 

Hur Väljer Jag?
Varianter
Att Tänka På

Som med all makeup finns det en uppsjö av olika varianter - allt för att passa allas önskemål. Här är det bra att testa sig fram vad du föredrar för texturer och för resultat. Smink ska vara roligt och du kan med fördel leka runt med din makeup för att hitta din egna personliga stil.

Läs mer

Mascara

Mascara är en produkt som används på fransarna för att intensifiera dess färg, volym och längd. Det finns en mängd olika borstar på mascarorna beroende på vad för resultat som just den mascaran ska ge. Vissa borstar är i gummi, medan andra har borst/spröt. Det finns även primers för fransarna som har en samverkande effekt med mascara för att intensifiera resultatet ännu mer, eller behandla fransarna under mascaran.
Vissa mascaror går att tvättas av direkt i vatten, andra kan vara vattenfasta. En del mascaror har en speciell teknologi som gör att den inte kan tvättas bort med vatten förrän vattnet är över ett visst gradantal (ofta ca 38°). I Vilket fall rekommenderar vi alltid en rengöring avsedd för ögonen för att avlägsna din ögonmakeup.

Kajal

Kajal är en penna eller flytande produkt som används för att ge ögonen en mer markerad look. Finns i en mängd olika färger beroende på vad för resultat som önskas. Pennorna ger generellt en mjukare look, medan de flytande eyeliners ger en mer skarp kant och mer tydlig kant.

Ögonskuggor

Ögonskuggor finns i regnbågens alla färger och här är det bara fantasin som sätter gränserna! Dessa används på ögonlocket för att framhäva ögonen. Kan användas en mängd olika färger för att ge mer effekt. Använd gärna en primer avsedd för ögonskugga för att säkerställa att din makeup sitter kvar.

Brynprodukter

Här finns det pennor för att markera ögonbryn, men även geléer som markerar och håller brynens hår på plats. Även skuggor som kan läggas för att fylla ut om brynen har någon lucka, eller för att intensifiera brynens färg.

Läs mer

AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

LEVERANSTID

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten orginalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

RÅDGIVNING

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Makeup + -
Hudtyp Ansikte + -
Rutin + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla