• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Om SethAndSally 

 

Välkommen till SethAndSally.com 
En av Sveriges ledande Hudvårdsbutiker Online

SethAndSally är en Hudvårdsklinik Online och Offline som erbjuder den bästa hudvården på marknaden till attraktiva priser med en personlig rådgivning i världsklass. Majoriteten av vår personal är utbildade Hudterapeuter & produktspecialister inom de produkter vi säljer. Detta för att säkerställa att du som kund får den bästa rådgivningen för din hud. 

SethAndSally jobbar endast med de Licensierade & Auktoriserade distributörer för den Nordiska Marknaden & vi vill ge samma upplevelse som du får på vår klinik när du handlar i vår Butik Online. Därför får du alltid anpassade produktprover kopplat till ditt köp. Utvalda av Hudterapeuter. 

Detta tillsammans med våra snabba leveranser har gjort att vi har fått Sveriges Högsta betyg på omdömessidan Trustpilot. Med ett betyg på 4,9 av 5 baserat på över 4250 Recensioner. Läs dem gärna Här 

 

Rådgivning | Kundservice

Vi erbjuder Rådgivning såväl på telefon som på mail eller fysiskt i vår hudvårdsklinik. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt Hudtest online, helt anpassat för dig och ditt hudtillstånd. Är du osäker på vilken Hudtyp du har eller vill veta vilka Produkter som passar bäst för din hud? 
Oavsett om det är första gången du använder avancerade produkter eller om du är en van användare så är det alltid bäst att låta en Hudterapeut analysera och titta på huden och hudtillståndet för att kunna ge dig en Personlig rekommendation. 

Kontakt: 

Telefon till Hudspecialist / Produktspecialist : 010-101 15 40 
Mail till hudterapeut för frågor om Produkter eller behandling: [email protected]
Mail för frågor om din beställning eller övriga produktfrågor: [email protected]

Adress till vår Hudvårdsklinik: August Strindbergs Gata 19 , 761 46 Norrtälje

Kostnadsfri Hudkonsultation Online

Har du inte möjlighet att besöka vår klinik så kan du göra vår digitala hudanalys, där svarar du på frågor om din hud och vilka resultat du önskar uppnå. Baserat på dina svar skickar våra utbildade hudterapeuter dig ett hudanalyssvar med en personlig hudvårdsrekommendation inom 5 dagar. Rutinen kommer att vara unikt anpassad din hud och dina förväntade resultat.

Våra Hudspecialister: 

När du ringer, mailar eller besöker oss möts du alltid av våra hudterapeuter som hjälper dig att hitta rätt produkter för just din hud. Vi vägleder dig till en hudvårdsrutin anpassad efter dina önskemål och behov. Vi ser alltid till att svara på dina frågor så snabbt som möjligt, vare sig det handlar om hudvård, din beställning, returer eller andra funderingar. Vår ambition är alltid att ge dig som kund den bästa personlig upplevelse i val av produkt för din hud.

För oss är säkerheten viktig och därför är våra hudspecialister utblidade via utbildningar som är godkända av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation & har CIDESCO examen och är den största internationella organisationen för hudterapeuter.

Träffa oss på Instagram

Vill du få råd av våra experter direkt på Instagram? På sethandsally.sverige fyller vi på dagligen med smarta tips och tricks, och ibland någon tävling! Ett perfekt tillfälle att lära sig mer om hudvård, ha koll på de senaste lanseringarna och produkttrenderna och få lära känna oss på Sethandsally Bakom kulisserna.

Du hittar vår Instagram här.

Vår Hudvårdsklinik

Som en av Sveriges ledande hudvårdsåterförsäljare så erbjuder vi såklart möjligheten att göra din hudvårdsresa fysiskt på vår Klinik. 

Vi arbetar säkert, långsiktigt och skräddarsyr din produkter och behandlingar utefter dagsform och utgångsläge. Även om du är van vid hudvård, är nybörjare eller känner dig nyfiken guidar vi dig! Vi lägger stor vikt i konsultation innan produktköp eller bokad behandling och är därför ett krav innan vi kan ta steget vidare i din hudvårdsresa.

Samtliga behandlingar utförs endast av auktoriserad, legitimerad och certifierad personal och för allas trygghet är våra kunder försäkrade.

På vår klinik utför vi utvalda behandlingar från våra avancerade hudvårdsmärken, microneedling och Laser med Cutera XEO. Vi behandlar hudtillstånd som åldrande, Pigmenteringar, Synliga kärl och oönskad hårväxt.

Du hittar våra Behanlingar & bokar tid här 

Välkommen! 

 


 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla