• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
0

Hyggee

Meet The Brand

Koreansk filosofi möter skandinavisk minimalism

HYGGEE

Hyggee är ett koreanskt hudvårdsmärke som har tagit inpiration av det danska order "Hygge," som står för att hitta lycka, glädje och lugn i det vardagliga livet. Baserat på detta, så har Hyggee tagit fram ett sortiment av produkter som är enkla och använda men samtidigt effektiva.

Den koreanska hudvårdsrutinen är baserad på 10-13 steg, med dubbelrengöring, toner, essence, serum, ampull, sheetmask, creme och solskydd. Fördelen med koreansk hudvård är att man verkligen fokuserar på att stärka hudens barriär, lägga fukt i flera lager och minska irriation så gott som möjligt i huden genom att använda milda produkter. Här kombinerar Hyggee det bästa av två världar- effektiviteten i Koreansk Hudvård tillsammans med den Skandinaviska Minimalismen. Ett märke för dig som inte vill kompromissa på kvalité- men ändå uppnå fantastiska resulat.


Vilka är Hyggee?

Detta koreanska hudvårdsmärket som har tagit inspiration från den Skandinaviska "Skinminimalismen" fokuserar på "All-in-one-" det vill säga flera produkters syfte i en! Istället för att jobba med den traditionella K-Beautyrutinen som lätt stiger upp i tvåsiffrigt när det kommer till antal steg, fokuserar Hyggee på att göra rutinen enkel utan att kompromissa på resultatet.

Produkterna innehåller naturliga ingredienser som Björksav, Hjortron och Goda Bakterier som lugnar, stärker och förbättrar hudens hälsa. Alla produkter är fria från syntetiska doftämnen, färger och parabener. Genom en väl genomtänkt formula så förenklar Hyggee hudvårdsrutinen, och stör inte hudens egna unika reparationsprocess, samtidigt som den skyddas från yttre påfrestning som kan leda till fria radikaler. 

Denna flexibla hudvårdsserie kan enkelt anpassas efter hudens dagsform och efter säsong, eftersom huden kan komma i obalans över tid. Därför är produkterna inte anpassade efter hudtyper- utan mer efter hudens tillstånd.

Hyggee grundades år 2015 och är ett koreanskt hudvårdsmärke som inspirerats av och fått sitt namn från det danska ordet för att finna lycka, glädje och ro i vardagens stress. Utifrån dessa ledord har Hyggee utvecklat sitt märke med fokus på "allt i ett" och sätter samman innovativa produkter med multipla egenskaper, för att jobba optimalt på huden i en effektiv och enkel hudvårdsrutin. Produkterna är fyllda med naturliga ingredienser, såsom björksav, hyaluronsyra, hjortron och goda bakterier (fermenterade ingredienser) som stärker, lugnar och ger en hälsosam hud på sikt. Få produkter i en enkel rutin ger samtidigt synbara och snabba resultat för alla hudtyper. 


Probiotika

Probiotika i hudvård blir allt med aktuellt, och det innebär att ingredienserna är fermenterade. När en ingrediens blir fermenterad så skapas det en jäsningsprocess, och då frigörs det enzymer och goda bakterier som påverkar hudens egna mikroflora (mikrobiom.) En god, balanserad mikrobiom är A och O för att hudhälsan, och att hålla huden i balans. Probiotika är en bra ingrediens för hudens barriär- vilket kan minska irriation och rodnad i huden.

 


 

Andra ingredienser du hittar hos Hyggee

Hjortron

Hjortron är otroligt rika på antioxidanter som Vitamin C och Vitamin E- vilket är fantastiskt för en hud som vill få lyster, boosta kollagen och minska pigmentfläckar.

Hyaluronsyra

Denna sockermolekyl kan binda fukt 1000 gånger sin egen vikt- vilket innebär att om det finns fukt i huden, så hjälper den till att fylla ut och ge en "plump-effekt" samtidigt som fukten bevaras.

Björksav

Denna ingrediens reducerar rodnad och bevarar kollagenet i huden, samtidigt som den tillför viktiga näringsämnen till huden. Tack vare en låg molekylvikt så absorberas den snabbt av huden!

Niacinamide

Denna superantioxidant (Vitamin B3) kan jobba på mycket- stärka hudens barriär, ge lyster, minska rodnad och irriation och reducera pigmentfläckar. Niacinamide är en riktig multitasker!

 


Enkel rutin i tre steg

Är du osäker på hur du startar en koreansk hudvårdsrutin med Hyggee? Det gör du enkelt med deras All-In-One-Produkter såklart! Med en trio av rengöring, essence och creme maximerar du effekten av en koreansk hudvårdsrutin samtidigt som du minimerar antal steg i äkta "scandi-style!"

All-in-One Care Cleansing Water

Detta milda rengöringsvatten tar effektivt bort make-up och smuts, samtidigt som huden inte strippas på sina naturliga oljor och blir uttorkad. Detta vatten rengör i djupet på porerna och ger dem en sammandragen effekt. Samtidigt så tillförs fukt och näring till huden, vilket lämnar en stark och återfuktad hud!

All-in-One Essence

I denna essance så kombineras de tre koreanska hudvårdsprodukterna toner, essence och serum i en enda produkt! Essancen fyller på med rikligt med fukt och ger huden en ny, fräsch lyster. Den sätter dessutom igång hudens cellförnyelse, vilket gör att huden lättare gör av sig med sina döda hudceller. Med probiotika håller den hudens barriär intakt!

All-in-One Care Cream

Denna creme ger fukt till alla hudtyper. Cremen balanserar hudens produktion av både olja och fukt, och kan minska talgproduktionen hos en fet hud. Fukten stannar länge i huden- med hjälp av hyaluronsyra! Stärker hudens barriär, minskar rodnad och gör huden mer motståndskraftig.

Populära produkter

All In One Mist

Denna mist ger inte bara fukt och en svalkande refresh till huden- utan med en riktigt maximerad formula så tillför du ingredienser som Björksav, Probiotika och Niacinamide! Som vi nämnt tidigare så har dessa ingredienser fantastiska egenskaper för huden. Denna passar alla- oavsett om du önskar att återfukta, ge lyster eller balansera hudens talgproduktion.

- Stärker hudens barrär

- Lugnar

- Ger lyster

Soft Green Cleansing Balm

Detta cleansingbalm tar bort smuts, talg, olja och orenheter från huden! Den är mild och snäll mot huden, utan att irritera. Med ingredienser som Tea Tree så jobbar den antiinflammatoriskt, och Neemträdsextrakt verkar som en antioxidant och bidrar med essentiella fettsyror till huden.

- Passar alla- även fet hud

- Återupplivar em trött hud

- Effektiv rengöring för makeup!

 

 

Natural Repair Serum

Detta serum kommer i två olika storlekar- där den stora på 120 ml är riktigt prisvärd! Detta serum har en anti-age effekt samtidigt som den lugnar och reparerar en skadad och känslig hud. Linjer i huden reducerar, pigmetnfläckar blir ljusar på sikt och huden får en välbehövlig fuktboost.

- 66% rött ginseng extrakt

- Ger en fastare hud

- Minskar linjer och känslig hud


FAQ- Hyggee

Testar Hyggee på djur?

Hyggee är helt cruelty-free och testar inte sina produkter på djur.

Är Hyggee veganskt?

Flera av Hyggees produkter är veganska, men inte alla. 

Är Hyggee bra för känslig hud?

Hyggees produkter passar bra även till den känsliga huden.


Vill du få råd kring vilka produkter du ska använda? Låt en auktoriserad hudterapeut hjälpa dig!

Kostnadsfritt Hudtest

SVARA PÅ FRÅGOR

Här hittar du vårt hudtest där vår Hudterapeut ger dig en individuellt anpassad produktrekommendation. Hudtestet är helt kostnadsfritt och du får svar inom 3 vardagar.

Ett hudtest för dig som vill få en Hudvårdsrutin

VIKTIGT att du fyller i noggrant, bifogar bild med bra skärpa utan makeup för att du ska få den mest optimala produktrekommendationen. 

GÖR TESTET HÄR

Vad tyckte du om denna artikel?


Medelbetyg 0 av 5 baserat på 0 st omdömen

Hyggee

Meet The Brand

Koreansk filosofi möter skandinavisk minimalism

Läs mer

Elementre

Meet The Brand

Effektiv hudvårdsrutin i tre enkla steg

Läs mer

Elixir Cosmeceuticals

Meet The Brand

Effekten du kan se och känna

Läs mer

Medik8

Meet The Brand

Högsta kvalitet med rätt koncentration ger bevisade resultat

Läs mer

Dr Dennis Gross

Meet the Brand

Multiprodukter med omedelbar effekt och långsiktiga resultat

Läs mer

iS Clinical

Meet The Brand

Kliniskt dokumenterade produkter och ingredienser

Läs mer

Dermaceutic

Meet the brand

Resultatinriktad hudvård framtaget av dermatologer och kemister

Läs mer

Neostrata

Meet The Brand

Med unika patenterade teknologier får huden hjälp att förnya sig själv

Läs mer

Mesoestetic

Meet the brand

Global ledare inom estetisk medicin

Läs mer

Eneomey

Meet The Brand

Framtaget av dermatologer, estetiska kirurger och läkare

Läs mer

Comfort Zone

Meet The Brand

Högteknologiska ingredienser & det bästa från växtriket

Läs mer

BABOR

Meet The Brand

Hudvård, resultat och hållbarhet

Läs mer

COSRX

Lär känna vårt nya varumärke

Populära produkter direkt från K-beautyvärlden

Läs mer
Visa fler

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla
';