• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

La'dor

La'Dor är ett hårvårdsmärke som lanserades 2007 i Seoul, Korea och jobbar med professionell hårvård med ett brett utbud för alla sorters hår. Genom att kombinera vetenskaplig expertis med innovation är produkterna från La'Dor perfekta för att uppnå ett professionellt frisörresultat hemma. Hårprodukterna verkar vårande, mjukgörande och bidrar till förbättrad välmående i skalp som visar sig i mer friskt hår och mindre mjäll och irritation som följd. I La'dors produktsortiment hittar du alla steg för en komplett hårvårdsrutin. Här finns rengörande produkter, behandlingar, inpackningar, ampuller och essenser som innehåller protein, mineraler och aminosyror - hårets naturliga huvudkomponenter. Hitta din Hårvårdsrutin hos La'Dor.

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är Auktoriserade återförsäljare av La-Dor. Detta gör att du som kund kan garantera att du alltid får nytillverkade och äkta produkter från La'Dor. 

Serier
Att Tänka På

La'Dor har utformat flera olika serier som jobbar på olika problemområden i hårbotten och på håret. Produkterna är professionellt sammansatta för att ge så effektivt men så milt resultat som möjligt. Det finns serier som lugnar, återfuktar och mildrar irriterad hårbotten och även serier som verkar detoxande och minskar mjäll. La'dor innehåller även produkter som jobbar färgkorrigerande och förbättrar hårets ton efter önskemål.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV La'Dor

Vi är en auktoriserad återförsäljare av La'Dor-produkter, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Frakt av dina produkter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och till ditt närmsta Postombud eller leverans med Instabox till paketskåp. Du kan komma att behöva identifiera dig med Bank-ID.

Leveranstid av dina produkter

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

Rådgivning innan köp av produkter

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Kropp + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Schampo

Balsam/Inpackning

Olja

Stylingprodukt

Specialprodukter

Tillbehör

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla