• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Brun Utan Sol

Vill du ha en härligt solkysst look är det Brun utan sol du ska använda. Att använda en BUS-produkt är det mest skonsamma sättet att få en fin solbränna. Du behöver inte utsätta huden för solens skadliga strålar, men får ändå en fräsch ton och kan njuta av att bli solbrun året om när det passar dig. 

Hur Väljer Jag?
Tips vid Applicering
Varianter
FAQ
Att Tänka På

Det finns en uppsjö av just brun utan sol - här är det viktigt att du väljer en metod som passar ditt önskemål. Det finns olika för kropp och ansikte, viktigt att du väljer formula och färg efter ditt önskemål. Det finns olika sätt som brun utan sol ger färg på, antingen ger den färg gradvis eller omedelbart.
Ämnet som gör att huden blir brun av en brun utan sol är DHA. När det kommer i kontakt med huden så reagerar det med det naturliga proteinet som finns i det översta hudlagret och efter några timmar har huden blivit mörkare.

Läs mer

Något av det viktigaste för att du ska få en jämn bränna är att du exfolierar huden innan du applicerar din brun utan sol.
Huden förnyas ständigt i ansiktet och döda hudceller vandrar upp till ytan. För att få ett så fint resultat som möjligt är det bra att exfoliera huden och avlägsna torra partier som annars kan suga åt sig produkt och orsaka ett ojämnt resultat.
Något som kan vara viktigt att komma ihåg när det gäller brun utan sol är att den lätt kan färga av sig när den precis är applicerad. Det är därför det är viktigt att du tvättar av dig överflödet när rätt antal timmar har gått efter att du applicerat din brun utan sol.

Läs mer

Huden i ansiktet är tunnare och mer känsligt och därför är det bra att ha en brun utan sol som är anpassad till huden i ansiktet. Att använda en BUS-mist kan vara smidigt att ha till ansiktet eller droppar med BUS som du applicerar i din dag/nattcreme.

Mousse -

Här rekommenderar vi att du har en appliceringshandske eller borste för att undvika att din brun utan sol fastnar på dina handflator. Ofta kan en mousse känns torr på huden när du har applicerat den och då är det bra att du har återfuktat huden rikligt innan.

Gel -

Den applicerar du lättast som ditt sista steg i din ansiktsrutin, ovanpå din dag/nattcreme.

Mist/spray -

Att använda en mist med brun utan sol är det enklaste sättet att bli solbrun i ansiktet på. Den applicerar du som ditt sista steg i din ansiktsrutin. Håll den några centimeter från ansiktet och spraya sedan över och låt den torka - Klar!

Droppar -

Brun utan sol-droppar använder du enklast i din dag/nattcreme. Det du gör är att du blandar i ca 2-3 droppar i din ansiktscreme och applicerar det i ansiktet. Resultatet är att huden blir återfuktad och gradvis bli brunare.

Servetter -

Servetter som innehåller BUS. Kan ha en peelande effekt och appliceras med cirkulära rörelser i hela ansiktet och dekolletaget.

Läs mer

Hur får man bäst resultat av brun utan sol?

Genom att skapa det bästa möjliga förutsättningarna innan du sätter igång. rengör ansiktet, exfoliera och återfukta. Applicera därefter din brun utan solprodukt beroende på vilken variant du valt. Att applicera med en borste kan hjälpa till att jämna till slutfinishen och motverka att det blir ojämnt.

Vad gör en brun i brun utan sol?

Det är en sockermolekyl som heter DHA som i kontakt med våra hudceller reagerar och ger en mörkare färg. Dessa avstöts sedan naturligt allt eftersom våra hudceller vandrar uppåt och exfolieras från hudytan.

Hur får man bort misslyckad brun utan sol/BUS fort?

Att skrubba okontrollerat för att ta bort brun utan sol är sällan en bra idé. Att utsätta dig för värme och fukt kan istället vara en bra idé och hjälper till att huden lättare exfolieras. Använd en mild peeling för att hjälpa till.

Hur lång tid tar det innan BUS försvinner?

Brun utan sol sitter I våra döda hudceller överst i huden. Detta avstöts sedan naturligt allt eftersom tiden går. Vid regelbunden peeling sker denna process snabbare, men generellt håller en brun utan sol-applicering i ca 1 vecka. Om du inte peelade innan din BUS-applicering så kan den dessvärre försvinna fortare. Ett bra grundarbete är alltså A och O för att få busen att sitta!

Kan man bli brun av solen trots Brun utan sol?

Absolut kan man bli brun ändå! Det är dock viktigt att veta att huden inte har sitt naturliga skydd bara för att huden råkar vara brun. Du behöver alltid använda solskydd och vara varsam under de starkaste soltimmarna.

Kan man sova med BUS?

Att sova med brun utan sol går alldeles utmärkt. Det kan vara att rekommendera inför ett event eller fest där du önskar vara solbrun inför. Viktigt att använda oömma kläder och lakan som du inte är rädd om ifall produkten färgar av sig.

Läs mer

Auktoriserade återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla