• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Synchroline

SYNCHROLINE® består av ett antal produktserier där varje serie har utvecklats genom att förstå den komplexa bakgrunden till olika hudtillstånd. Produkterna syftar till att synkronisera med hudens funktioner. De verkar på orsaker snarare än symptom för att effektivt korrigera oönskade hudtillstånd, bevara hudens hälsa och ungdomliga utseende. Synchroline är en den enda hudvårdsserien på marknaden som även omfattar Medicintekniskt klassificerade (CE-märkta) produkter.

Produktserier
CE-Märkning
Att Tänka på

Synchroline består av ett antal produktserier, där var serie utvecklats för att förstå den komplexa bakgrunden till olika hudtillstånd. Genom att samverka med huden, snarare än behandla dess symptom erbjuds maximal effekt på minimal tid. Varje serie har noga studerats och kliniskt prövats för dokumenterad effekt för alla olika hudtyper och hudtillstånd.
Aknicare är en innovativ serie produkter för behandling av acne och acnerelaterade tillstånd i huden.
Thiospot är en serie produkter som reducerar pigmentförändringar genom att hämma enzymet tyrosinas.
Sunchrorose är en serie produkter för den känsliga och rodnadsbenägna huden.
Terproline är en serie produkter med reparerande och barriär-stärkande egenskaper.
Synchrovit är en effektiv rynkreducerande serie baserad på bland annat retinol.
Hydratime är en serie hudvårdsprodukter med kraftfullt fuktgivande-/bindande och reparerande egenskaper.
Nutritime kraftfullt närar och fettberikar.
Lipoacid är en serie cosmeceuticals och nutriceuticals som ger effektiv hudföryngring med kraftfulla anti-oxidanter.
Sensicure är en serie produkter för reaktiv intolerant hud med lugnande effekt för att kontrollera symptomen vid irritation.
Sunwards solskyddsprodukter är utvecklade med den unika Synchroblock teknologin. En innovativ teknologi med trippelfunktion. Solskyddet, Sunwards, skyddar inte bara mot de brännande uv-strålarna utan också mot de hudåldrande strålarna och den infraröda värmestrålningen.

Läs mer

CE-märkt Hudvård är en klass för medicintekniska produkter, ett re- gulatoriskt och lagligt mellanting mellan kosmetika och läkemedel. I CE-märkt Hudvård tillåts ämnen som är förbjudna i kosmetika som t.ex. Salicylsyra och TCA. Ansvaret för säkerhet och prestanda ligger hos tillverkaren som även ansvarar för handhavandet. CE-märkt hud- vård tillåts därför att handhas av icke legitimerad personal, t.ex. Aukt. Hudterapeuter även om substanser är medicinklassade. För att erhålla CE-märkning ska tillvekningsprocessen vara kvalitets- säkrad. Säkerhet och prestanda måste styrkas, eventuella biverk- ningar och risker måste minimeras och beskrivas. Registrering av CE-märkta produkter sköts hos en regulatorisk myndighet (sk. No- ti ed Body) och gäller inom EU’s alla länder. En CE-märkt produkt tillåts även marknadsföras för hudens sjukdomstillstånd, ex. Acne, Rosacea, etc.

Läs mer

Invänjning av Synchroline Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Synchroline

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Dermaceutic distribueras av Dermapromedical i Sverige.

Frakt av dina Synchrolineprodukter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Boka en Behandling med Synchroline

Hos oss kan du boka en Ansiktsbehandling med Synchrolineprodukter. Läs mer om vår Salong Här >>

Leveranstid av dina Synchrolineprodukter

Dina Synchrolineprodukter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur av Synchrolineprodukter

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 69:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Har du frågor om din betalning kontaktar du Collectorbank på [email protected]

Rådgivning innan köp av Synchrolineprodukter

Är du osäker på valet av dina Synchrolineprodukter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Sol

Specialprodukter

Kosttillskott

Kropp

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla