• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Bodylotion

Använd alltid en Bodylotion eller Bodybutter efter att du har peelat och duschat huden. Se till att du sköter om huden eftersom det är kroppens största organ och genom att du tar hand om den håller den sig mjuk och smidig. 

En kroppsprodukt är lika viktig som ansiktsprodukter och förutom att återfukta kan en bodylotion ha speciella inriktningar för att exempelvis reducera bristningar, celluliter, missfärgningar i huden, för tidigt åldrande eller ge en spänstgivande effekt. Här finns det en Bodylotion för alla!

 

Hur Väljer Jag?
Varianter
FAQ
Att Tänka På

Skäm bort din hud med en härlig kroppslotion som vårdar samt ger din hud näring och skydd. Din hud behöver mycket fukt under både varma och kalla klimat är det därför viktigt att du har en återfuktande kroppslotion året om. Generellt passar alla olika lotions för alla hudtyper. Det som kan skilja åt är om huden är känslig eller om du önskar jobba på ett specifikt hudtillstånd.

Läs mer

Bodylotion -

Bodylotion är ofta en tunnare lotion eller mjölk som är enklare att smörja in och som absorberas snabbt in i huden.

Body butter -

Body Butter är en tjockare och fetare kräm som passar extra bra till dig me torr hud. En body butter har ofta en smörig konsistens och stänger in fukt och värme och innebära att du lättare blir svettig eftersom att ett body butter är fet och gör att kroppen inte lika lätt gör sig av med svetten. Bara för att ett body butter känns fet i konsistensen betyder inte det att den inte kommer torka in i huden.

Kroppsolja -

En kroppsolja återställer fukten lika bra som en bodylotion gör, men har också en närande effekt. En kroppsolja kan vara extra bra för dig som har väldigt torr hud som behöver extra fett till huden.

Kroppslotion med Syra -

En kroppslotion som har återfuktande men även exfolierande effekter. Syror kan vara bra vid finnar på kroppen eller tillstånd som keratosis pilaris.

Läs mer

Hur använder man Bodylotion?

En Bodylotion används med fördel dagligen och främst efter dusch. Det finns i både lättare och lite rikare texturer. Om du är riktigt torr kan en kroppsprodukt i balm passa bättre för att ge extra näring.

Vad är skillnaden på body lotion och body butter?

Både Body lotion och Body Butter återfuktar huden på djupet. Body Lotion är lättare i sin textur medan Body Butter är mer fyllig och näringsrik.

Hur ofta bör man smörja in kroppen?

För bästa möjliga hudbalans på huden smörjs huden 1-2 gånger om dagen. Men som viktigast är det efter dusch för att återställa hudens fukt och lipider.

Läs mer

Generella Tips

Se till att du får in en bra rutin på att smörja in huden efter du duschat -speciellt när huden känns extra torr. Ett knep för att skapa en bra rutin är att du alltid smörjer in dig efter du har duschat för att bibehålla fukt i huden optimalt.

Auktoriserade återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten orginalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla