• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Fotvård

Många glömmer bort att vårda fötterna som ändå ska fungera och bära oss hela livet. Även fötterna behöver speciell omvårdnad för att må bra. Här finns det produkter som är avsedda för fötter och fotvård. Dina fötter förtjänar att peelas och smörjas in regelbundet. Väl omhändertagna fötter håller längre!

 

 

Hur Väljer Jag?
Varianter
Att Tänka På

Oavsett om du har problem med dina fötter eller inte, behöver dom kärlek och omhändertagande. Unna dom ett fotbad, en peeling, fila, lägg en mask under natten och smörj fötterna regelbundet.
Alla fötter behöver hållas smidiga. Önskas en enkel rutin för fötterna är en fotkräm ett säkert kort för att förbättra torrhet och sprickor på fötterna. Varesig fötterna har sprickor, förhårdnader eller andra problem är fotprodukter som kräm en stor hjälp för att förbättra tillståndet.

Förhårdnader -

Förhårdnader är hudens sätt att skapa en skyddande barriär mot skador som fotsprickor. Vid mycket förhårdnader kan det bildas en såkallad liktorn, vilket liknas som en pigg som sticker in i frisk vävnad. Det sticker och kan göra ont vid press orsakad av gång. För att hjälpa huden på foten att inte få förhårdnader som kan bli liktornar är det fördelaktigt att hålla huden mjuk och gärna ha en fotsalva som innehåller syror som mjukar upp och luckrar upp huden på foten.

Hälsprickor -

När huden på foten blivit för torr uppstår självsprickor. Det är hudens yttersta lager som spricker och det kan vara obehagligt och göra ont. För att undvikasjälvsprickor på fötterna är det viktigt att ha en bra rutin och smörja fötterna året om för att jobba förebyggande mot problem.

Torra fötter -

Det är vanligt att fötterna blir trötta och torra. Här är det även vanligt att det uppstår förhårdnader efter ett tag och även sprickor på hälarna kan uppstå. Om du har torra fötter kan det visa Sig i irriterade, röda och kliande fötter. Använd med fördel en rik kräm för torra fötter.

Läs mer

Fotskrubb -

Det är en peeling med små korn som hjälper till att ta bort förhårdnader. Det är väldigt vanligt att fötterna blir torra och då kan förhårdnader och sprickor på hälar och fotsulor uppstå. För att fötterna ska kunna ta upp mjukgörande och återfuktande fotkräm är det bra att först avlägsna död hudceller. Här behöver det inte vara en peeling avsedd för just fötterna, utan en kroppspeeling fungerar alldeles utmärkt. Även vissa fotkrämer har syror i sig, vilket har en exfolierande effekt.

Fotkräm -

Det finns fotkrämer för alla olika behov och önskemål. Fötter behöver generellt mycket näring/fett då fötterna saknar många talgkörtlar som annars finns på kroppen och smörjer naturligt. Passa på att massera fötterna vid inskolning för att även förbättra cirkulationen. Ha gärna som rutin att smörja in dina fötter med fotkräm efter varje dusch eller innan sänggåendet.

Läs mer

Auktoriserade återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick, Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Kropp + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla