• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 4250 Recensioner ★★★★★ Trustpilot
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Behandlingsmeny | Ansiktsbehandling

SethAndSally Concept Store - Vi arbetar säkert, långsiktigt och skräddarsyr din produkter och behandlingar efter dagsform och utgångsläge.
Även om du är van vid hudvård, är nybörjare eller känner dig nyfiken guidar vi dig! 

Vi lägger stor vikt i konsultation innan produktköp eller bokad behandling och är därför ett krav innan vi kan ta steget vidare i din hudvårdsresa. En djupdykning och genomgång av din hud görs för att du ska lämna oss nöjd, fullmatad med nyttiga tips råd och bättre förståelse för hur vi arbetar. Men det absolut viktigaste för oss är att du kommer närmare resultaten du önskar! 

 


 MÅNADENS BEHANDLING DECEMBER - HOLIDAY LIFT & GLOW 

Uppstramande och lystergivande behandling som trollar bort fina linjer och gör att hudstrukturen blir jämnare/mjukare samt att huden får optimalt med näring och fukt. 
Perfekt behandling att göra inför vinterns festligheter. 

Behandlingen börjar med en grundlig rengöring, därefter masseras en kraftfull exfolierande ampull in som är berikad med Glykolsyra & Vitamin E & F. Detta gör att huden väcks till liv igen, döda hudceller peelas bort och gör att nästkommande produkter penetrerar djupare ned i huden. Efter exfolieringen masserar vi in en återfuktande och närande ampull som ger en upp-plumpande effekt + att vi lägger en lugnande/närande mask ovanpå för att ge en extra återfuktande boost! 
Avslutningsvis masserar vi in en Anti-Age ampull som ger dig ett magiskt GLOW samt har en uppstramande effekt.

I behandlingen ingår: Rengöring, Hudanalys, Glycolic + E + F ampull, Proteoglycans ampull, Ansiktsmask, Antiaging flash ampull. Avslutade produkter 
Hudtyp: Alla Hudtyper
Passar: Dig som önskar en Quick Fix 
Förbättrar: Fuktnivån, hudstrukturen, lyster
Innehåller: Produkter från Mesoestetic
Tid: 30 min
Pris: 695:- (Ordpris 1095:-) *Denna behandling kan inte kombineras med andra erbjudanden/kampanjer

 

MÅNADENS KAMPANJ: ESSE EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

Denna behandling passar dig som önskar en Klassisk Ansiktsbehandling. Huden blir ordentligt rengjord, porerna blir renare och klarare samt att hudstrukturen blir mjukare och mer följsam. Vi har fått igång Cellförnyelsen som gör att du får en strålande hud med en ny Lyster!
Behandlingen inleds med en grundlig hudanalys, därefter väljs lämpliga produkter utifrån din hudtyp. Denna behandling förser huden med fukt och näring, fina linjer/torrhetslinjer suddas ut. Hudstrukturen blir jämnare och klarare samt att porerna blir renare.

I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, Hudanalys, Peeling, Ånga, Portömning(vid behov), lättare massage, Ögon/Ansiktsmask, Avslutande anpassade produkter från Esse.
Hudtyp: Alla Hudtyper 
Förbättrar: Fuktnivån, Hudbarriären, Orenheter (pormaskar).
Innehåller: Produkter från Esse
Tid: 60 min
Pris: 699:- (ordpris 1095:-)

 

 


 

På SethAndSally Concept Store kan vi tillsammans välja och vraka bland marknadens ledande märken inom avancerad hudvård. Vi är otroligt stolta över att inte vara låsta vid enstaka varumärken utan vi kan i dagsläget erbjuda våra fantastiska kunder en rad olika produktmärken online och i behandlingsrummet. Samtliga behandlingar utförs endast av auktoriserad, legitimerad och certifierad personal och för allas trygghet är våra kunder försäkrade. Välkommen!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla