• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Babor

Babor är Hudvård är Skönhet I Rosens Tecken.
Allt började med en svart ros år 1956, symbolen för fullkomlig skönhet. Som pionjär inom professionell hudvård, sätter sedan dess Babor standarden inom hudvårdsforskning, Made in Germany. Fram till idag har det varit Babors passion att uppfylla denna längtan efter individuell Skönhet.
Deras precisionsformler är baserade på de mest innovativa aktiva ingredienserna och I kombination med vår expertis ger maximal skräddarsydda resultat.
Resultat. De innovative aktiva ingredienserna är perfekt balanserade tillsammans med behandlingar för enastående resultat och lyxiga upplevelser.
Exakt hudvård är en Konst.

Läs mer
Babors Serier
Bakgrund
Hållbarhet
Att Tänka på

Babor Cleansing

Den djupverkande 2-fas-ansiktsrengöringen med HY-ÖL var startskottet för deras framgångshistoria och är fortfarande en av höjdpunkterna i sortimentet. Bara på en perfekt rengjord hud kan följande ingredienser nå sin fulla effect, och ge huden ett ungdomligare och friskare utseende. Dra nytta av de uppfriskande och naturligt renande krafterna I de motstridiga ämnena olja och vatten.

Babor Skinovage

Intelligent och exklusiv systematisk skönhetsvård - Som gjord för din hud. Denna intelligenta hudvårdsserie innehåller allt som huden behöver för att skydda sig mot UV-och miljöskador. Alpina stamceller skyddar cellemas DNA samtidigt som en växtbaserad katalysator reglerar den osmotiska jämvikten på molekylnivå. Effekt: Huden skyddas mot fria radikaler och cellernas förmåga att, absorbera och bearbeta värdefulla aktiva ingredienser ökas. SKINOVAGEpx är en innovative hudvårdsserie som är skräddarsydd för din huds individuella förutsättningar och fri från parabener och mineralolja. Produkterna har utvecklats för fem olika hudtyper. Ett system med färgade punkter gör det enkelt för dig att välja rätt hudvård.

Dr.Babor

Dr.Babor ses som en pionjär inom professionell hudvård, använder de all sin expertis för att finna nyckeln till hemligheten hos naturliga ingredienser och använda de till högeffektiva cosmeceuticals av bästa kvalitet. dr.Babor sätter den högsta standarden med innovativa högpresterande formuleringar skapade med naturliga effektiva aktiva ingredienser, inom cosmeceuticals Vetenskap och skönhet – övertygande resultat med exakta metoder. dr. Babor produkterna är de mest effektiva för att behandla hudproblem som Rosacea & Akne

Babor HSR – High Skin Refiner

Effektiv högpresterande anti-aging I över 50 års tid har de forskat på hemligheterna bakom ungdomligt utseende. I och med utvecklingen av serierna HSR® lifting och HSR® de luxe har de ännu en gång lyckats med att identifier complex av aktiva ämnen genom att koppla ihop mångårigt know-how och holistisk forskning. Dessa ämnen reducerar inte bara tidens tecken utan kan även synligt fördröja hudens åldrande.

Babor Spa

Babor kombinerar det senaste inom stamcellsforskning med utsökta doftkompositioner för att erbjuda en unik SPA-upplevelse. I stamceller från tyskoxel och champagnepäron finns ämnen som hjälper hudens cellförnyelse motverkar hudens åldrande genom den naturliga kraften hos dessa uråldriga, sällsynta frukter.De har utvecklat dessa högeffektiva ämnen exklusivt för produkterna i SPA-serien syfte att erbjuda kroppsvård som bade motverkar hudens åldrande och skämmer bort kropp och själ.

Läs mer

Bakgrund

Företaget grundades 1956 i Tyskland av välrenommerade biokemisten Dr. Michael Babor. Genom att kombinera natur och vetenskap startade han en skönhetsrevolution som gjort dem till äkta pionjärer inom professionell hudvård. I över 55 år har de förvandlat naturens skatter till högteknologiska produkter. Med hjälp av deras forskarteam och samarbeten med välrenommerade universitet och institut lyckas de nå höga kvalitetskrav och banbrytande resultat. Produktserierna testas intensitivt i omfattande kvalitetskontroller: från utvecklingen i deras egna laboratorier, till produktion och distribution.

Forskning

Deras forskningsteam I Tyskland består av dermatologer, biokemister, molekylärbiologer, fysiker och exporter. De jobbar tillsammans med välrenommerade universitet och andra ledande forskningsinstitut för att ta fram nya innovationer. Det vetenskapliga samarbetet leder till banbrytande resultat som I slutändan gör produkterna helt unika när det gäller effektivitet och funktion. Forskningen sker framförallt inom naturliga växtextrakt, vars effektivitet utvärderas i dermatologiska tester. Våra krämer tillverkas enligt farmaceutisk standard och genomgår tuffa kvalitetstester. Att behandla naturen och dess värdefulla aktiva ingredienser med respekt betyder enormt mycket. Ingredienserna kommer från organiska odlingar som satsar på förnybara resurser. Hårda krav på ingrediensernas renhet och våra noggranna tester garanterar att produkterna håller en mycket hög kvalitet. Produkterna har aldrig testats på djur och kommer aldrig göra det heller.

Läs mer

Av råmaterialet i Baborprodukterna är 80 % helt naturligt. Baborprodukterna innehåller miniminivåer av konserveringsmedel och de föredrar närliggande leverantörer. De testar inga produkter på djur och sedan 2006 driver vi ett eget plantage med tyskoxel.

Naturlig kraft

Hos dem börjar miljötänket redan i eluttagen. De använder endast naturlig elektricitet. Dessutom får deras personal stora möjligheter till att köra miljövänligt.

Miljövänlig distribution

De är mycket stolta över att kunna skicka sina produkter koldioxidneutralt från Aachen till distributörer världen över. Företaget använder sig av tjänsten GOGREEN som startades av logistikföretaget DHL. Koldioxid som uppstår under transporten kompenseras via stöd till klimatskyddsprojekt.

Omtanke för skogen

Sedan 2010 trycks allt marknadsföringsmaterial på FSC-certiferat papper. FSC (Forest Stewardship Council) är en oberoende och icke-vinstdrivande organisation som arbetar för att främja ansvarsfullt skogsbruk, kontrollera avskogningen och skydda miljön.

Produktion

I produktionen så filtreras allt vatten genom ett mycket avancerat system som separerar vattnet från oljor och fetter. Det återanvänds sedan till andra processer så som nedkylning. Fetterna och oljorna förbränns och genererar elektricitet.

Läs mer

Invänjning av Babor Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Babor

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Babor distribueras av Babor Sverige.

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Produkt Makeup + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Just Nu SuperPris

Rengöring

Peeling

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Serum / Booster

Ampull / Fluid

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Sol

BB/CC Cream

Mask

Läppar

Man

Specialprodukter

Kropp

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

X

 

Vill du ha Nyheter & Erbjudanden på Babors produkter?

Artiklar relaterade till Babor

Epigenetik

Går det att påverka hudens Åldrande?

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla