Trustpilot

FRI FRAKT | SNABB LEVERANS | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Exuviance


PREMIÄR EXUVIANCE - VINTER 2018

Exuviance

Hudvårdsproblem

AHA-Peeling

PHA-Syra

Kontraindikationer

Att Tänka På

Exuviance hudvårdssystem är speciellt framtagen för att på ett enkelt sätt behandla hudvårdsproblem som inte behöver läkarhjälp men som kan vara väldigt besvärande. såsom torr hud, pigmentförändringar och Acne med flera. Exuviance är bevisat effektiva hudvårdsprodukter och bygger på professorerna Dr.Eugene van Scott´s och Dr.Ruey Yu´s (Princeton, USA) världspatenterade produkter. Forskningen och utvecklingen bakom Exuviance har pågått i mer än 40 år. Detta är din trygghet. Exuviance har två sammansättningar som är särskilt anpassade för olika hudtyper. En sammansättning för normal-tålig hy och en sammansättning som lämpar sig för alla hudtyper, även känslig hy. Generellt för alla hudvårdsprodukter från Exuviance är att de förbättrar: Överhudens struktur, Förekomsten av fina linjer och rynkor, Hudens färg, renhet och ton, Hudens generella utstrålning, Hudens förmåga att skydda mot skadliga faktorer i den omgivande miljön.

Vill du få Nyheter om Exuviances Sortiment och Erbjudanden

Skicka

Exuvianceprodukter mot Hudvårdsproblem
Exuviance har ett väl utformat hudvårdsprogram för dina hudvårdsproblem. Många människor upplever olika hudproblem som kan vara besvärande men som inte kräver läkarvård, t ex pigmentfläckar, torrhet och keratosis pilaris. Flera av dessa problem kan förbättras med behandlingar på hudvårdssalong och användning av effektiva hudvårdsprodukter hemma.

Exuviance mot Acne

Akne är en hudåkomma som många har egen erfarenhet av, även om det är i olika svårighetsgrader. Nio av tio tonåringar lider troligen av akne periodvis. Akne uppstår när hudens talgkörtlar producerar för mycket fett (talg). En viss mängd fett är bra och bidrar till att hålla huden smidig. Men produceras för mycket fett, samtidigt som huden har svårigheter med att stöta bort gamla döda hudceller, uppstår en propp som kallas pormask. När talginnehållet kommer i kontakt med syret i luften oxideras detta och pormasken ser svart ut. Den blockerade talgkörteln bidrar till att aknebakterier växer till och en inflammation startar. Då uppstår det som kallas finnar. Exuviance har ett väl utformat program och produkter som förebygger och behandlar Acne. Läs mer om Acne i vårt Magazine

Exuviance mot Rosacea

Rosacea är en kronisk inflamamatorisk hudåkomma som får de centrala partierna av ansiktet att bli röda. Den förekommer oftare hos kvinnor än hos män och är speciellt vanlig bland ljushyade. Exuviance milda produkter som bygger på PHA lämpar sig väl för rosacea. Dessa kan kombineras med produkter från Exuviance acne serie för att dämpa överskottsfett och minimera utbrott, när så behövs. Exuviance hudvårdsprodukter förbättrar hudens utseende genom mild exfoliering och genom att hudens naturliga barriärfunktion stärks. Produkterna är icke irriterande, ej uttorkande, men bygger inte heller på ”feta” sammansättningar som kan irritera en hud med rosacea.Det är viktigt att inte blanda olika typer av produkter och att hålla sig till den rekommenderade hudvårdsrutinen för att kunna se en förbättring. Det är också viktigt att fortsätta med sitt hudvårdsprogram även när tillståndet förbättras, problemen kommer annars tillbaka. Läs mer om Rosacea i vårt Magazine

Exuviance mot Pigmentfläckar

Exuviance erbjuder effektiva hudvårdande produkter mot pigmentfläckar/hyperpigmentering. En kombination av exfolierande, cellförnyande och hudblekande ingredienser kan minimera mörka fläckar orsakade av solning, graviditet och hormonbehandling. Exuviance produkter reducerar pigmentering genom skonsam exfoliering och stimulering av cellförnyelsen i huden Hudens pigment blir mer jämnt fördelat och hudtonen blir utjämnad. Din hudterapeut hjälper dig att välja hudvårdsprodukter från Exuviance bas-sortiment som passar din hudtyp och ditt hudproblem. Till dessa basprodukter rekommenderas specialprodukterna för just hyperpigmenterad hud. Dessa används gärna ihop. Bevisat effektiva växtextrakt i dessa specialprodukter ger ytterligare blekande effekt på hyperpigmenterade områden. De senast framtagna ingredienserna har dessutom visats ha en förebyggande effekt också på uppkomsten av nya hyperpigmenteringar.Läs mer om Pigmentfläckar i vårt Magazine

Exuviance mot Keratosis Pilaris

Behandling av Keratosis Pilaris syftar till en uppmjukning av huden och en påverkan på den s.k. förhorningen i huden som är orsaken till knottrorna. Detta görs genom att återfukta och mjukgöra huden samt avlägsna de döda hudcellerna genom varsam exfoliering. Keratosis Pilaris kräm som är effektivt mjukgörande och exfolierande För att hålla huden smidig och återfuktad krävs en hudvårdande lotion eller kräm som går ner på djupet och återfuktar. I kombination med en lätt exfoliering fås den optimala hemmabehandlingen. Det räcker inte att endast mjukgöra hudytan för att komma till rätta med Keratosis Pilaris. För att få en verklig effekt på detta tillstånd krävs också en avfjällande/exfolierande effekt. Exuviance produkter för ansikte och kropp både mjukgör, återfuktar och exfolierar vilket kan förbättra tillståndet vid daglig användning, morgon och kväll.Läs mer om Keratosis Pilaris i vårt Magazine

Läs mer

Exuviance AHA-Peeling
Exuviance blev banbrytande när man utvecklade den första standardiserade peelingbehandlingen med glykolsyra (AHA) samt effektiva AHA-produkter under 80-talet. Grundarna av Exuviance, dr. Eugene Van Scott och Dr. Yu, är internationellt erkända pionjärer inom området kosmetisk dermatologi. De skapade och innehar originalpatentet till den första AHA-peelingen. Deras fortsatta forskning och kliniska erfarenheter har bekräftat att AHA:er med fördel kan användas vid behandling av en rad olika hudproblem som t.ex. åldrad hud, torr hud, akne och pigmentfläckar. När du väljer Exuviance får du produkter som bygger på mer än 40 års vetenskaplig forskning och tester av upphovsmännen bakom AHA-teknologin. Exuviance patenterade hudvårdsprodukter har hög kvalitet och baserar sig på avancerad och ständigt utvecklad AHA-teknik kombinerat med marknadens senaste innovationer inom hudvård. Alfahydroxisyror som används i en daglig regörings-, exfolierings och/ eller fuktgivande produkt ger huden en vacker utstrålning och en känsla av att bli föryngrad. En produkt med en korrekt sammansättning av AHA kan bidra till att reducera förekomsten av fina linjer och rynkor, motverka torrhet, orenheter och pigmenteringar. Det är kombinationen av Exuviance skonsamma syror som ger det fantastiska resultatet. En starkare syra ger inte nödvändigtvis bättre resultat. Tvärtom kan en för stark syra ha en negativ effekt. Alla hudtyper kan använda Exuviance, även känslig hy.

Läs mer

Exuviance PHA-Syra
Polyhydroxisyror (PHA) är en grupp syror som har AHA:ns alla positiva egenskaper, men som är mildare och särskilt utvecklade för känslig hy. Förutom de traditionella AHA-syrornas fördelar fås även en intensiv fuktgivande och antioxidant effekt med PHA. Laktobionisk och Maltobionisk syra är de nyaste tillskotten i PHA-familjen, som också de har utvecklats av upphovsmännen bakom Exuviance. De nya generationernas AHA har samma förnyande och exfolierande egenskaper som tradtitionell AHA. Samtliga polyhydroxisyror är idealiska för personer med känslig hy och hudtyper med nedsatt barriärfunktion.

Läs mer

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)
Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roacutan bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror. Exuviance innehåller en PHA-Syra som gör att man oftast kan börja något tidigare än riktlinjer ovan med Exuviance produkter. Besök dock alltid en utbildad Exuviance hudterapeut för utvärdering av huden innan du påbörjar en tidigare behandling än ovan rekommendation.

Läs mer

Invänjning av Exuviance Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Exuvianceprodukter

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 69:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Du Hittar deras Hemsida Här >>

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer