• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Specialvård

Bland specialprodukterna hittar du produkterna som ägnar sig åt specifika problemområden i huden eller om du måste ge huden en intensivbehandling eller kur av något den är i behov av. Produkterna som ligger här kan vara allt från punktbehandlare till serum. Problemområden som dessa specialprodukter kan förbättra är exempelvis överkänslighet, pigmentrubbningar, akne, rynkor eller för tidigt hudåldrande.

 

Hur Väljer Jag?
Hudtillstånd
Att Tänka På

Specialprodukter samverkar med din övriga hudvårdsrutin. Det bästa är om du redan har en etablerad rutin från ett varumärke som passar huden bra, och därefter kompletteras rutinen med en specialprodukt som förbättrar resultatet. Filtrera på önskat problemområde eller tillstånd för att hitta de produkter som passar din hud.

Läs mer

Känslig hud -

Huden kan vara tillfälligt sensitiviserad eller utsatt för stress. Här är det viktigt med reparerande och snälla specialprodukter som är avsedda för en känslig hud.

Pigmentering/Melasma -

Pigmentering är ett tillstånd i huden som innebär att huden producerar för mycket melanin. Detta ökar när huden utsätts för solstrålar och det blir mörka fläckar i huden - pigmentfläckar. Oftast uppkommer det av frekvent solande, tillsatta hormoner eller tidigare skador på huden. Här kan det vara passande med produkter som har en hämmande effekt på den melaninprocess som sker.

Yttorr hud -

Yttorrhet menas med att huden är fuktfattig och att översta hudlagret är uttorkat. Orsaken till det kan vara brist på fukt eller olja i huden. Behandla yttorrhet genom att regelbundet exfoliera huden och hålla huden smidig med återfuktande produkter. Här finns det även specialprodukter som kan ha en extra fuktboostande effekt.

Akne/Finnar -

Specialprodukter för en hud med blemmor eller finnar kan vara punktbehandlare eller kurprodukter för att motverka överdriven talgproduktion eller förbättra hudstrukturen.

Läs mer

GENERELLA TIPS

Att hitta just den specialprodukt som passar dig och din hud kan vara svårt. Specialprodukter är generellt mer kraftfulla. Utgå gärna från en grundrutin som du har och välj specialprodukt efter samma varumärke. Vid osäkerhet eller önskan om en ny rutin, gör gärna vårt hudtest.

AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

LEVERANSTID

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

RÅDGIVNING

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Produkt Makeup + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla