• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Eneomey

Eneomey grundades av den brasilianska plastikkirurgen Romulo Mene, och den amerikanska hudläkaren Lawrence Moy. Deras produkter som av många anses vara de absolut bästa inom cosmeceuticals och medicinsk hudvård & har funnits sedan 1984. Tidigare gick produktserien under namnet Mene&Moy innan det böt till Eneomey. Till skillnad från de anti-aging behandlingar som erbjuds av kosmetikaindustrin, innehåller Eneomey produkter stora doser av aktiva ingredienser.
Produkterna verkar genom en samverkan mellan olika aktiva ämnen för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av kemisk peeling. Eneomey är en komplett linje med professionell hudvård med hög koncentration av glykolsyra som kombineras med vitaminer och antioxidanter.

Läs mer
Filosofi
Historia
FAQ
Att Tänka På

Eneomeys filosofi är att kunna erbjuda alla människor en förbättrad hud och främja skönheten inifrån. Deras mission är att kombinera upplevelse, känsla och effektivitet i hudvård. Ee kombination med antioxidanter på morgonen och cellförnyande vård på kvällen optimerar hudvårdsrutinen - Upplevelse och resultat som syns!

Läs mer

Eneomey hette tidigare Mene&Moy. Mene&Moy grundades 1984 i USA av plastikkirurgen Romulo Pene och hudläkaren Lawrence Moy. 2016 bytte de namn till Eneomey och kort därefter gjordes även omformulationer av produkterna. Eneomey strävar efter att effektivt kunna hjälpa människor jobba anti-age och har tagit fram de, enligt Eneomey Labratoire, bästa koncentrationerna och aktiva ingredienserna. Laboratoire Eneomey har utarbetat ett dynamiskt hudvårdsprogram med bevisad anti-aging effekt. Effektiviteten i produkterna utgörs av den perfekta koncentrationen av de aktiva ingredienserna, såsom stabiliserat C-vitamin, glykolsyra och fytinsyra, för ett optimalt resultat. De har över 30 års erfarenhet och vetenskapligt bevisade resultat på huden. Resultatet visar sig i en hud som har återfått sitt naturliga försvar för att reducera tecken på förtida hudåldrande.

Läs mer

Kan Eneomeys produkter användas vid graviditet?

Då majoriteten av produkterna från Eneomey är kraftfulla, så gäller det att kolla och sålla bland dina produkter i hudvårdsrutinen. Solskyddet Sunlight Screen 50+ går bra att använda för att skydda huden mot melasma. Övrig hudvård från Eneomey bör konsulteras med hudterapeut då de innehåller syror vilket kan irritera en hud med hormonobalans.

Kan Eneomeys produkter användas på sommaren?

Ja, trots att produkterna innehåller syror går det bra. Här är det viktigaste att alltid använda solskydd och att återapplicera vid längre utevistelse.

Från vilken ålder kan man börja använda Eneomey?

Hudens förmåga att förnyas börjar långsamt sakta av närmare 25års ålder. Därefter kan det börja bli dags att hjälpa till med att tillsätta aktiva ingredienser som motverkar förtida hudåldrande. Det finns olika styrkor på produkterna för att passa en hud utan tidiga ålderstecken, men som vill jobba anti-age.

Vart är Eneomeys produkter tillverkade?

Eneomeys produkter är tillverkade i Frankrike.

Vilka produkter från Eneomey passar en aknehud?

Det finns ingen ren serie för just aknehud, utan det är helt beroende på hudtyp och övriga hudtillstånd vid val av produkter. Generellt är en enkel och mild rutin - Soft Cleanser, Daylight C20, Stim Renew 8 och Sunlight Screen 50+. För att få bästa möjliga rekommendation kan du få hjälp via hudtestet. Fyll där i att du önskar rekommendation av Eneomey.

Kan man kombinera Eneomey med andra varumärken?

Eneomeys produkter är kraftfulla, och rekommendationen är att inte blanda med andra aktiva ingredienser. Dermaceutic har samma leverantör och snarlik filosofi, och dessa varumärken funkar i regel bra att kombinera. Tänk bara även där på att inte blanda aktiva produkter med varandra.

Vad är skillnaden mellan Lip Nutrion och Lip Stimulation?

Båda är läpprodukter, men ena har en enbart återfuktande och närande effekt - dvs Lip nutrion. Lip Stimulation är en mer behandlande produkt som pirrar och ger läpparna och läppkonturen mer volym.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV Eneomey

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Frakt av dina produkter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och till ditt närmsta Postombud eller leverans med Instabox till paketskåp. Du kan komma att behöva identifiera dig med Bank-ID.

Leveranstid av dina produkter

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

Rådgivning innan köp av produkter

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Sol

Mask

Läppar

Kropp

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

X

 

Vill du ha Nyheter & Erbjudanden på Eneomey produkter?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla