• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Make P:rem

Make P:rem är ett koreanskt hudvårdsmärke vars mission är att leverera milda och säkra produkter med minimalt antal ingredienser. Namnet Make P:rem är en förkortning på Making a Pragmatic Remedy, vilket betyder "en resultatinriktad lösning". De har en okomplicerad och pragmatisk syn på hudvård. Det visar sig främst genom avsaknaden av onödiga ingredienser som kan irritera huden, där de istället har valt att ha ingredienser som är milda och passar för alla. Hudvård enligt Make P:rem ska vara enkel och i få steg. Make P:rems serier genomsyras av väl valda ingredienser som alla har ett syfta på huden - att förbättra hudens fukthalt, stärka och skydda. Produkterna är fria från formuleringar som kan skada eller irritera huden och hela produktsortimentet genomgår strikta dermatologiska tester för att garantera kvaliteten och säkerheten av produkterna.

 

Serier
Filosofi
FAQ
Att Tänka På

Make P:rem har få produkter men har delat upp serierna för att det ska vara enkelt för alla att förstå vad produkterna gör.

- Safe Me.

Safe Me. är grunden i Make P:rem. Produkterna i detta segment har ett pH som fungerar optimalt i huden. De jobbar alla mot samma mål, dvs att lugna, återfukta. minska rodnad och dämpa inflammation i huden. Denna serie lämpar sig extra väl för en yttorr hud med känslighet eller dig som besväras av blemmor. Hela serien jobbar barriärstärkande och förbättrar hudens allmänna mående. Det finns produkter här som passar för alla hudtyper och hudtillstånd.

- Comfort Me.

Comfort Me är en add-on-serie med masker som kan boosta upp din hudvård lite extra. De är sheetmasker som har lite olika ändamål beroende på ingredienser, men som kan jobba extra återfuktande, uppljusande eller uppstramande. Här kan du ha en grund inom Safe Me. men boosta din hudrutin med en sheetmask då och då.

- Peel me

Peel Me är en liten serie med hudvård som har en exfolierande effekt på huden, dvs där man avlägsnar döda hudceller. Denna typ av produkt är lite mer effektfull och säkerställer samtidigt att övrig hudvård upptas extra bra. Produkter från Peel Me. passar alla men kan användas på olika sätt för att passa för olika hudtillstånd. Kontakta oss vid osäkerhet.

Läs mer

Make P:rem är ett hudvårdsmärke från Korea och är ett sk K-Beautymärke. Deras produkter är en lugnande, stärkande och återfuktande med minimalt med ingredienser. De utvecklar smarta och multifunktionella produkter som med få steg i rutinen ändå ger resultat på huden. En stressig vardag ska inte sätta stopp för en välmående hud!
Märkets grundläggande filosofi är att återfukta huden på djupet samt berika den med välbehövliga antioxidanter - detta för att göra huden starkade och motverka förtida hudåldrande. Produkterna har unika och patenterade teknologier, exempelvis Micro Trans-Moisture™ som finns i samtliga produkter och förbättrar hudens upptagningsförmåga utav fukt.

Hela produktsortimentet går igenom strikta dermatologitester för att garantera kvalité och säkerhet.
Innehållet i produkterna är främst från Nordeuropa och är noga utvalda för sina fina effekter på huden. Alla produkter innehåller ingredienser som erhålls från olika växter i Nordeuropa. De innehåller världens första stamceller från nordiska bär/åkerbär vilka tagits fram i samarbete med VTT, TechnicalResearch Center, en offentlig forskningsmyndighet i Finland. Dessa ämnen är rika på C-vitamin och har utmärkta antioxidant- antiinflammations- och fuktgivande egenskaper. Produkterna innehåller även extrakt från torvvatten vilket är bra för återfuktning och anti-aging samt björksav, vilket återfuktar effektivt tack vare sina aminosyror och sackarider. Produkterna innehåller också algen ascophyllum nodosum från Island som är rik på mineraler, aminosyror och vitaminer och arbetar återfuktande och anti-aging.

Läs mer

PASSAR Make P:rem ALLA HUDTYPER?

Ja, produkterna från Make P:rem finns i olika texturer samtidigt som de flesta produkterna är avsedda att fungera för alla hudtyper.

Kan man använda Make P:rem när man är gravid eller ammar?

Ja, produkterna är fuktgivande och lugnande, vilket är optimalt för en hud som har lite obalanser hormonellt. Undvik gärna produkter som innehåller syror för att minska risken för reaktioner och stressa huden onödigt. Om du är minsta osäker med ditt produktval är du välkommen att kontakta våra hudterapeuter via email här

INNEHÅLLER Make P:rems PRODUKTER SYROR?

Det finns produkter från serien Peel Me som innehåller syror. De jobbar på att minska glåmighet, ta bort döda hudceller och förbättra upptaget av dina övriga hudvårdsprodukter.

PASSAR Make P:rem EN KÄNSLIG HUD?

Absolut finns det produkter som är passande för en känslig hud. Produkterna jobbar stärkande, återfuktande och barriärstärkande. Behöver du hjälp med att välja produkter, gör gärna vårt hudtest och välj alternativ Make P:rem.

Vad Innebär K-Beauty?

K-Beauty är förkortning på Korean Beauty och är ett samlingsnamn för skönhet från Sydkorea. Sydkorea har på kort tid hamnat på 3e plats inom kategorin skönhetsvård inom export. Produkterna inom K-Beauty är hyllade för sitt rika innehåll och nytänkande inom produktutveckling. Dessa produkter är generellt väldigt milda och snälla mot huden samt bidrar till en förbättrad barriärfunktion.

Läs mer

Invänjning av Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Make P:rem

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Make P:rems produkter, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Frakt av dina produkter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och till ditt närmsta Postombud eller leverans med Instabox till paketskåp. Du kan komma att behöva identifiera dig med Bank-ID.

Leveranstid av dina produkter

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

Rådgivning innan köp av produkter

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Varumärke + -

Rengöring

Sol

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

24h / Dagcreme / Nattcreme

Serum / Booster

Mask

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla