• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Clinisoothe

Clinisoothe är ett varumärke som kombinerar vetenskaplig forskning med innovativ teknologi. Deras vision är att erbjuda det allra bästa inom avancerad hudvård. Varumärket har skapat produkter som inte bara rengör på huden utan har en perfekt sammansättning för att balansera huden och främja dess naturliga balans. Clinisoothe har en patenterad formel som bekämpar olika sorters hudproblem som känslighet, akne och klåda. Utforska kraften hos Clinisoothe idag och upptäck en helt ny dimension av hudvård.

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är Auktoriserade återförsäljare av Clinisoothe. Detta gör att du som kund kan garantera att du alltid får nytillverkade och äkta produkter från Clinisoothe. 

VÅRA HUDSPECIALISTER: 

När du mailar, ringer eller besöker oss möts du alltid av våra hudterapeuter som hjälper dig att hitta rätt produkter för din hudtyp och hudtillstånd. Vi vägleder dig till en hudvårdsrutin anpassad efter dina önskemål och behov. Är du ny till hudvård eller osäker på vad som är rätt? Låt oss ge dig en förståelig och anpassad hudvård efter ditt intresse och ambition. 

Vi ser alltid till att svara på dina frågor så snabbt som möjligt, vare sig det handlar om hudvård, din beställning, returer eller andra funderingar. Vår ambition är alltid att ge dig som kund den bästa personlig upplevelse i val av produkt för din hud.

För oss är säkerheten viktig och därför är våra hudspecialister utblidade via utbildningar som är godkända av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation & har CIDESCOexamen och är den största internationella organisationen för hudterapeuter.

KOSTNADSFRI HUDKONSULTATION ONLINE

Har du inte möjlighet att besöka vår klinik så kan du göra vår digitala hudanalys, där svarar du på frågor om din hud och vilka resultat du önskar uppnå. Baserat på dina svar skickar våra utbildade hudterapeuter dig ett hudanalyssvar med en personlig hudvårdsrekommendation inom 5 dagar. Rutinen kommer att vara unikt anpassad din hud och dina förväntade resultat. Där kan du i hudtestet välja om du främst vill ha en rekommendation med Clinisoothe-produkter.

RÅDGIVNING | KUNDSERVICE

Vi erbjuder Rådgivning och råd i produktval av Clinisoothe såväl på telefon som på mail eller fysiskt i vår hudvårdsklinik. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt Hudtest online, helt anpassat för dig och ditt hudtillstånd. 

KONTAKT: 

Telefon till Hudspecialist / Produktspecialist : 010-101 15 40 

Mail till hudterapeut för frågor om Produkter eller behandling: [email protected]

Mail för frågor om din beställning eller övriga produktfrågor: [email protected]

Adress till vår Hudvårdsklinik: August Strindbergs Gata 19, 2 tr 761 46 Norrtälje

För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Varumärke + -

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla