• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Rebiome

Rebiome är ett banbrytande hudvårdslinje vars fokus är att balansera hudens egna mikrobiom. Rebiome förenar vetenskap med natur och deras filosofi är att det är grundläggande för huden att leva i synergi med naturen. Hela hudvårdslinjen baseras på kunskaper från vetenskap inom mikrobiom, avancerad hudvårdsteknik och naturens egna påverkan på hudbalansen. Mikrobiotan i huden påverkar hur vi och vår hud mår, och genom att jobba med huden, kan vi också motverka förtida hudåldrande och balansera upp olika hudtillstånd - exempelvis känslighet eller utbrott. Hudens egna mikrobiom återställs och ombalanseras tack vare de sammansättningar med probiotika, prebiotika och postbiotika som Rebiome innehåller. Produktlinjen är en serie som passar för alla hudtyper och är unisex. Rebiome återställer din hud och främjar en återställd balans vilket ger en stärkt och motståndskraftig hud. 

Probiotisk Hudvård
Historia
FAQ
Att Tänka På

Mikrobiomet på vår hud påverkar huden i allra högsta grad. Genom bland annat forskning från Human Microbiome Project har vi fått kunskap om att bakterier har en betydande roll för hudens välmående och även för hudens åldrande. Detta har Rebiome lagt som grund i sin serie som Direkt riktar sig till att återställa och balansera upp hudens egna naturliga mikrobiom och jobba Pro-age.
Rebiomes högpresterande och mikrobiomvänliga formel består av kraftfulla, noggrant utvalda naturliga och aktiva ingredienser. Samtliga ingredienser har visar sig ha dokumenterad effekt som ger näring, stärker och stimulerar hudens mikrobiom. Varje produkt från Rebiome består av fyra till sju ingredienser som testats in-vivooch visat sig ge god effekt på hudens mikrobiota.

Läs mer

Grundaren till Rebiome är Pauline Sell Hellman, en affärskvinna från Danmark som vigt sin karriär åt hälsa, skönhet och naturen. Hon har varit i skönhetsbranschen i över 30 år med bland annat medicinsk och estetisk inriktning. Hon såg ett behov av produkter som jobbar med huden och hudens egna mikrobiom för att stärka huden och motverka inflammationer och stress orsakat av onda (patogena) bakterier. Hennes dröm har varit att skapa en avancerad hudvårdslinje med produkter som förenar naturliga ingredienser med hållbarhet och resultat men till överkomliga priser - Rebiome var svaret.
Genom sin kunskap hon samlat på sig genom åren tycktes det naturligt för henne att skapa en linje vars fokus är att återställa huden. Detta gav också henne namnet för serien - ReBiome - Återställa Mikrobiomet

Läs mer

Vad är probiotika?

Probiotika är levande mikroorganismer som bidrar till god hudhälsa när det finns i lämpliga mängder. Just ordet "probiotika" är allmänt känt som "goda" bakterier och kallas även levande bakterier. Just probiotika finns även i yoghurt eller kosttillskott som bidrar till förbättrad tarmhälsa. Huden har sina egna stammar av probiotika eller mikroorganismer som bidrar till hudens välmående. Se huden som sitt egna ekosystem med en mängd olika stammar av probiotika!

Vad är skillnaden mellan Prebiotika och Probiotika?

Prebiotika är näringen till hudens goda mikrober och man skulle kunna säga att prebiotikan matar probiotika så att den håller sig frisk, motståndskraftig och ökar i antal. Prebiotika förbättrar hälsan hos värden (huden) och bidrar till att stärka och balansera den.

Vart kommer Rebiome ifrån?

Rebiome kommer ursprungligen från Danmark.

Vad innebär hudens mikrobiom?

Huden är vårt största organ och kan i det närmaste liknas vid ett gigantiskt ekosystem. Det bor tusentals av olika bakterier på hudytan och dessa är nödvändiga för hudens välmående. Det finns till och med fler mikroorganismer i människokroppen än vad det finns celler! Över 1000 olika arter av mikrober bor i din hud. Deras jobb är att skydda hudens naturliga barriär mot onda bakterieangrepp och obalanser. Din huds pH-balans justeras också tack vare dessa goda mikrober.

Kan en känslig hud använda produkter från Rebiome?

Rebiome passar för alla hudtyper och hudtillstånd. Då produkterna innehåller prebiotika och postbiotika stärks hudens barriär och huden skyddas mot patogena bakterier och inflammation i huden dämpas. Rebiomes produkter innehåller även antioxidanter och högkvalitativa ingredienser som bidrar till en lugnad och frisk hud.

Är Rebiome ett veganskt hudvårdsmärke?

Det stämmer bra att Rebiome enbart har produkter som är 100% veganska.

Testar Rebiome sina produkter på djur?

Självklart testar Rebiome ej sina produkter på djur. De avstår kraftigt från detta och har certifikat som visar att varumärket är Cruelty-free.

Jag har Aknehud och vill använda produkter från Rebiome - går det?

Rebiomes produkter innehåller ingredienser med hög kvalitet som många har antiinflammatorisk effekt. Likaså probiotika, probiotika och postbiotika bidrar till att balansera ut huden och på så sätt även stärka huden och motverka inflammation orsakad av onda bakterier.

Har Rebiome levande probiotika i sin hudvård?

Att ha levande bakterier som klarar sig i hudvård är svårt. Dock har Rebiome lyckats med just detta och har en produkt som kickstartar och återställer huden. Deras produkt Re-Balance är en kurbehandling som gör just det - återställer och balanserar huden under 21 dagar för en förbättrad hudhälsa.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV REBIOME

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. ReBiome distribueras av Noscomed.

Frakt av dina produkter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och till ditt närmsta Postombud eller leverans med Instabox till paketskåp. Du kan komma att behöva identifiera dig med Bank-ID.

Leveranstid av dina produkter

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

Rådgivning innan köp av produkter

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Peeling

Serum / Booster

Ögon

24h / Dagcreme / Nattcreme

Sol

Kropp

Specialprodukter

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla