• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Mesoestetic

Mesoestetic är ett prisbelönt, globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Mesoestetic Pharma Group grundades 1984 i Barcelona och företaget finns i dag representerat i över 90 länder. 40% av vinsten återinvesteras i forskning för att få fram nya, innovativa produkter. Företaget har sitt huvudkontor med egen modern forsknings- och produktionsanläggning utanför Barcelona. Mesoestetic är världskänt för sina skinboosters, vitamincocktails, kemiska peelingar och produkter för behandling av pigmenteringsproblem samt för sina exklusiva anti-ageing produkter för hemmabruk. Cosmelan® anses vara världens mest sålda klinikbehandling mot hyperpigmentering och melasma. 

Historia
Serier
FAQ
Att Tänka På

Mesoestetic Pharma Group grundades 1984 i Barcelona och företaget finns i dag representerat i över 90 länder. En av hörnstenarna för mesoestetic är forskning och innovation. Cosmelan® anses vara världens mest sålda klinikbehandling mot hyperpigmentering och melasma. Företaget har ett 20-tal kemiska peels som anses som ett av de bästa och bredaste peel-sortimenten i världen. En av salongsbehandlingarna är Mesoéclat som ger omedelbar lyster och effekt på fina linjer och går under namnet Madonna-peelen; det är Madonnas favorit-peel. Mesoestics mesoterapi ampuller och vialer finns både med singelsubstanser som tex centella asiatica, organisk silica, C-vitamin och hyaloronsyra med flera, samt mixade cocktails för att behandla specifika hudproblem. Mesoestetic är ett av Europas mest avancerade laboratorier och kan räknas som ett referenslaboratorium inom kosmetik och cosmeceuticals. Forskningen som bedrivs är grunden till effektiva produkter som är vetenskapligt beprövade och stöds av tekniska studier.

Läs mer

Cleansing Solutions

Serie med rengörande produkter som passar alla olika hudtyper och hudtillstånd. Det första steget i din hudvårdsrutin som säkerställer en ren hud innan dina nästkommande produkter från Mesoestetic.

Peeling Solutions

Peelande produkter som säkerställer en jämn hudstruktur och förbättrar upptag av nästkommande produkter. Bra att komplettera sin rutin med för att få sin hudvård till nästa steg.

Pigment Control Solutions

Pigmenthämmande produkter vars fokus är att jämna ut hudtonen och förbättra klarheten.

Moisturising Solutions

En optimal serie för dig som önskar förbättra fukthalten i huden. Samtliga produkter i denna serie går att blanda med andra produkter i Mesoestetic för att förstärka effekten och boosta huden med välbehövd fukt.

Sensitive Skin Solutions

Reparerande och stärkande serie som lugnar och dämpar rodnad hos en reaktiv hud. Är återfuktande och produkterna i denna serie passar bra att använda i kombination med mer kraftfulla produkter från Mesoestetic - exempelvis pigmentbehandlingen Cosmelan.

Anti-Blemish Solutions

Serie som hjälper till att motverka tilltäppta porer och fet hud. Har en antibakteriell effekt och bidrar till en klarare hud.

Age Element Brightening Solutions

Antioxidant linje för strålande hud. Baserad på [meso]epigen systemTM, ett komplex som verkar på hudens åldrande genom att förlänga cellernas livslängd och ge huden ett bättre försvar mot oxidativ stress.

Age Element Firming Solutions

Återuppbyggande linje för fastare och jämnare hud. Baserad på [meso]epigen systemTM, ett komplex som verkar på hudens åldrande genom att förlänga cellernas livslängd och ge huden ett bättre försvar mot oxidativ stress.

Age Element Anti-Wrinkle Solutions

Regenererande linje för slätare och jämnare hudstruktur. Baserad på [meso]epigen systemTM, ett komplex som verkar på hudens åldrande genom att förlänga cellernas livslängd och ge huden ett bättre försvar mot oxidativ stress.

Photoprotection Solutions

Skyddande och reparerande serie som innehåller solskydd för ansikte och kropp. Bidrar till att stärka huden och motverka solskador. Finns texturer för alla olika sorters önskemål och passar alla hudtyper och hudtillstånd.

Läs mer

Är produkterna Testade på Djur?

Idag är det i Europa förbjudet att testa färdiga produkter på djur (sedan 2004) men också dess ingredienser (sedan 2009) och det gäller alla produkter som tillverkas eller importeras (2013). Alla ingredienser och produkter testas på melanocyter, keratinocyter och lipocyter av mänsklig donerad vävnad (från plastikkirurgi).

Innehåller produkterna konserveringsmedel?

I vissa produkter finns konserveringsmedel med anledning för bättre hållbarhet och för att hålla microorganismer borta.

Innehåller produkterna parabener?

Mesoestetic har jobbat i år för att få bort parabener men det är ett tidskrävande arbete då man i många fall nästan måste göra om hela formulan. I produkterna som innehåller parabener utgör parabenerna mellan 0.005-1% av produktens innehåll.

Klimatsmart?

Mesoestetic använder sig av återvunnen plast i alla sina förpackningar (även cellofanet runt antiaging-linjerna). Alla kartonger är FSC-märkta.

Läs mer

Invänjning av Mesoestetic Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Mesoestetic

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Mesoestetic distribueras av Uderm i Sverige.

Frakt av dina Mesoesteticprodukter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen. Vi har även leverans med Instabox.

Leveranstid av dina Mesoestetic produkter

Dina Mesoestetic produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur av Mesoesteticprodukter

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Har du frågor om din betalning kontaktar du Collectorbank på [email protected]

Rådgivning innan köp av Mesoesteticprodukter

Är du osäker på valet av dina Mesoesteticprodukter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Just Nu SuperPris

Rengöring

Peeling

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Serum / Booster

Ampull / Fluid

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Sol

Mask

Läppar

Specialprodukter

Kosttillskott

Kropp

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

Kit

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla