• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Optmzd Skin

Optmzd Skin är nästa generations minimalistisk hudvård, där år av forskning resulterat i
multiprodukter med Optimerade Formulationer och en mer effektiv hudvård.
Optmzd Skin tycker att alla förtjänar att ha tillgång till en effektiv hudvårdsrutin utan krångel och komplexitet. Deras uppdrag är att erbjuda multiprodukter med en perfekt sammansättning av aktiva ingredienser, vilket gör avancerad hudvård enkel och tillgänglig för alla.

Där användare av Optmzd Skin sparar tid, pengar & onödig belastning på huden. Detta genom att endast använda 3 produkter morgon och kväll som stärker & skyddar på dagen & behandlar när du sover. Multirengöring med 3-i-1-effekt + Serum & Dagcreme med SPF på dagen. På kvällen byts Dagcremen ut mot en Behandlande Nattcreme.

Det är vad som kallas Microdosing - Där vi har sett ett bättre långsiktigt resultat med mindre produkter.

Optmzd Skin är framtidens Hudvård.
Du hittar fullständig information kring deras ingredienser på optmzdskin.com.

Auktoriserad Återförsäljare

Vi är Auktoriserade återförsäljare av Optmzd Skin. Detta gör att du som kund kan garantera att du alltid får äkta och nytillverkade Optmzd Skinprodukter. 

RÅDGIVNING | KUNDSERVICE

Vi erbjuder Rådgivning av Optmzd Skin såväl på telefon som på mail eller fysiskt i vår hudvårdsklinik. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt Hudtest online, helt anpassat för dig och ditt hudtillstånd. Är du osäker på vilken Hudtyp du har eller vill veta vilka Produkter som passar bäst för din hud? Vi hjälper dig med en personlig rekommendation.

KONTAKT: 

Telefon till Hudspecialist / Produktspecialist : 010-101 15 40 
Mail till hudterapeut för frågor om Produkter eller behandling: [email protected]
Mail för frågor om din beställning eller övriga produktfrågor: [email protected]

Adress till vår Hudvårdsklinik: August Strindbergs Gata 19 761 46 Norrtälje

KOSTNADSFRI HUDKONSULTATION ONLINE

Har du inte möjlighet att besöka vår klinik så kan du göra vår digitala hudanalys, där svarar du på frågor om din hud och vilka resultat du önskar uppnå. Baserat på dina svar skickar våra utbildade hudterapeuter dig ett hudanalyssvar med en personlig hudvårdsrekommendation inom 5 dagar. Rutinen kommer att vara unikt anpassad din hud och dina förväntade resultat.

VÅRA HUDSPECIALISTER: 

När du ringer, mailar eller besöker oss möts du alltid av våra hudterapeuter som hjälper dig att hitta rätt produkter för just din hud. Vi vägleder dig till en hudvårdsrutin anpassad efter dina önskemål och behov. Vi ser alltid till att svara på dina frågor så snabbt som möjligt, vare sig det handlar om hudvård, din beställning, returer eller andra funderingar. Vår ambition är alltid att ge dig som kund den bästa personlig upplevelse i val av produkt för din hud.

För oss är säkerheten viktig och därför är våra hudspecialister utbildade via utbildningar som är godkända av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation & har CIDESCO-examen vilket är den största internationella organisationen för hudterapeuter.

Filosofi
Forskning
FAQ
Att Tänka på

Med Optmzd Skin behöver du inte längre navigera genom komplicerade hudvårdsrutiner eller kämpa för att förstå vilka produkter som fungerar bäst för dig. Vi har tagit bort gissningsarbetet genom att skapa en rad multiprodukter som är specifikt utformade för att adressera olika hudproblem. Oavsett om du vill förbättra hudens struktur, minska tecken på åldrande, bekämpa akne eller rodnader har vi de perfekta lösningarna för dig. Vårt motto "Gör avancerad hudvård enkel", fångar vår dedikation att förenkla din hudvårdsresa. Vi tror på att uppnå en frisk och strålande hud bör vara en rak och trevlig upplevelse. Våra produkter är noggrant utformade för att vara användarvänliga, med tydliga instruktioner och förpackningar som både är estetiskt tilltalande och funktionella. Men framför allt, att ge ett fantastiskt Resultat.

Läs mer

Det som skiljer Optmzd Skin åt är vårt engagemang för att kombinera vetenskap och enkelhet. Vi har investerat år av tid i forskning och utveckling för att identifiera de mest kraftfulla och säkra aktiva ingredienserna inom hudvård. Vårt team av experter formulerar noggrant varje produkt för att säkerställa den perfekta kombinationen av ingredienser som ger exceptionella resultat. Ett innovativt forskningsteam, sammansatt av svenska och tyska dermatologer, hudterapeuter och kemister, har vi skapat vad vi tycker är perfekta hudvårdsformuleringar som är i harmoni med dagens moderna livsstil. Vår vision är att främja Skinminimalism och Microdosing som våra främsta principer för att uppnå maximala resultat med minimal ansträngning.

Läs mer

Vad innebär Microdosing?

Microdosing innebär en speciell teknologi som säkerställa att Optmzd Skins produkter levererar exakt rätt koncentration av aktiva ingredienser för att ge maximala resultat men utan att överbelasta huden. Alla Produkter är noga avvägda och balanserade för att ge optimala resultat men till minimal ansträngning och irritation. Optmzd Skin använder sig av avancerade algoritmer och maskininlärning. Dessa algoritmer analyserar och kombinerar informationen från en omfattande databas som sedan identifierar de mest effektiva kombinationerna av aktiva ingredienser för det specifika hudtillståndet som vi fokuserar på.

Vad innebär Skinminimalism?

En del av Optmzd Skins Filosofi är att dra ner på antal produkter som vi lägger på huden. Med optimalt formulerade produkter finns det ingen anledning att ha 10 steg, utan en hudvårdsrutin på maximalt 4 produkter är bäst för huden. Optmzd Skin vill att alla ska kunna uppnå goda resultat till minimal ansträngning. Alla ska kunna enkelt förstå och få hjälp med sin hud.

Är Optmzd Skin veganskt?

Ja, samtliga produkter är fria från ingredienser från djurriket och hela märket är veganskt.

Går det att kombinera produkter från olika serier?

Upplever du att du vill blanda produkter från olika serier så går det självklart bra. Produkterna är formulerade för att förstärka varandra inom serierna, men om din hud behöver komplettera exempelvis med något från Calming-serien för att lugna huden lite extra eller använda BHA Cleanser and Toner ibland för att dämpa utbrott någon vecka i månaden så går det självklart bra. Kontakta gärna oss för att få vägledning i valet av produkter.

Kan man använda Optmzd Skin under graviditet?

Det finns ingenting som är kontraindicerat under graviditet. Huden kan bli mer reaktiv under graviditet och amning, vilket gör att huden kan vara mer reaktiv än tidigare. Under graviditet eller amning kan det vara mest förmånligt att fokusera på Calming-serien för att efter denna period i livet fokusera med på de aktivare produkterna. Är du osäker kan du i samråd med våra Hudterapeuter hitta en perfekt hudvårdsrutin även under denna tid. Kontakta oss här.

Fungerar Optmzd Skins Produkter vid konstaterad akne?

Optmzd Skin har skapat en serie speciellt formulerad för en akne-hud eller en hud med obalans med utbrott och tilltäppta porer som följd. Hela Blemish | Hormonal-serien är utformad för att minska inflammation, ge fukt och balansera upp en onormal talgutsöndring. Använder du receptbelagda preparat för din akne - oral eller topikal - bör den först avslutas innan du påbörjar behandling med Optmzd Skin. Äter du receptbelagda akne-mediciner och vill fortsätta med dessa, är Optmzd Skin Calming-serie bäst lämpad för din hud. Du kan alltid kontakta oss vid frågetecken gällande din hudvårdsrutin!
Rådfråga alltid din läkare innan du avslutar en utskriven behandling för dig.

Läs mer

Invänjning av Optmzd Skins Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Kontraindikation av Optmzd Skin

Kontraindikationer för Optmzd Skin hudvårdsprodukter innehållande syror (tex AHA-syra).
Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie än Optmzd Skin bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej Optmzd Skin om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden.

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord/Instabox och paketet med dina produkter levereras till ditt närmaste eller valda postombud. Du aviseras med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Leveranstid

Dina Optmzd Skinprodukter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Du Hittar deras Hemsida Här >>

Rådgivning av Optmzd Skinprodukter

Är du osäker på valet av dina Optmzd Skinprodukter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Copyright SethandSally Optmzd Skin

Allt innehåll på denna sida tillhör SethandSally.com - Kopiera gärna men ange källa.

Läs mer

Rengöring

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Startkit - Fullsize

Day & Night

Kit - Duo

X
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla