• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Dermalogica

Dermalogica är ett hudvårdsmärke som har utvecklats med fokus på att möta behoven hos människor som lever ett stressigt och modernt liv. Genom att förstå de negativa konsekvenserna av denna livsstil har Dermalogica skapat en hudvårdsrevolution.  Dermalogica innehåller därför  inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol. Detta har gjort att Dermalogicas hudvårdsserie kommit att bli en av världens mest populära. Dermalogica grundades 1986 av Jane Wurwand med idèn om att på ett enkelt sätt skapa en hudvårdsrutin anpassad för varje respektive tillstånd.

Auktoriserad Återförsäljare

Vi är Auktoriserade återförsäljare av Dermalogica. Detta gör att du som kund kan garantera att du alltid får äkta och nytillverkade Dermalogicaprodudukter. 

RÅDGIVNING | KUNDSERVICE

Vi erbjuder Rådgivning av Dermalogica såväl på telefon som på mail eller fysiskt i vår hudvårdsklinik. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt Hudtest online, helt anpassat för dig och ditt hudtillstånd. Är du osäker på vilken Hudtyp du har eller vill veta vilka Produkter som passar bäst för din hud? 

BOKA BEHANDLING

För att boka din Dermalogicabehandling hos oss så hittar du all information Här

KONTAKT: 

Telefon till Hudspecialist / Produktspecialist : 010-101540 
Mail till hudterapeut för frågor om Produkter eller behandling: [email protected]
Mail för frågor om din beställning eller övriga produktfrågor: [email protected]

Adress till vår Hudvårdsklinik: August Strindbergs Gata 19 , 761 46 Norrtälje

KOSTNADSFRI HUDKONSULTATION ONLINE

Har du inte möjlighet att besöka vår klinik så kan du göra vår digitala hudanalys, där svarar du på frågor om din hud och vilka resultat du önskar uppnå. Baserat på dina svar skickar våra utbildade hudterapeuter dig ett hudanalyssvar med en personlig hudvårdsrekommendation inom 5 dagar. Rutinen kommer att vara unikt anpassad din hud och dina förväntade resultat.

VÅRA HUDSPECIALISTER: 

När du ringer, mailar eller besöker oss möts du alltid av våra hudterapeuter som hjälper dig att hitta rätt produkter för just din hud. Vi vägleder dig till en hudvårdsrutin anpassad efter dina önskemål och behov. Vi ser alltid till att svara på dina frågor så snabbt som möjligt, vare sig det handlar om hudvård, din beställning, returer eller andra funderingar. Vår ambition är alltid att ge dig som kund den bästa personlig upplevelse i val av produkt för din hud.

För oss är säkerheten viktig och därför är våra hudspecialister utblidade via utbildningar som är godkända av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation & har CIDESCO examen och är den största internationella organisationen för hudterapeuter.

Läs mer
Serier
Face Mapping®
FAQ
Att Tänka På

Dermalogicas Produktserier
Dermalogicas produkter delas in i olika serier för att man enklare ska kund hitta det man söker efter.

Dermalogica Age Smart
Dermalogicas AGE smart-systemet består av avancerade produkter som hjälper till att motverka de biologiska reaktioner som leder till hudåldrande. Denna förebyggande vård ger huden bättre lyster, spänst och mjukhet.
Dermalogica Clear Start
Dermalogica Clear Start™ är utvecklad för tonårshud. Produkterna är tuffa mot blemmor och pormaskar men är snälla mot din hud. Kraftfulla aktiva ingredienser och naturliga, milda växtextrakt ser till att du får din fräschaste hud någonsin!
Dermalogica Body Therapy
Dermalogica Body Therapy är hudvård för hela kroppen! Eteriska oljor renar och mjukgör huden samt verkar avslappnande för sinnet.
Dermalogica Medic Clearing
Dermalogica MediBac Clearing®-produkterna ska användas på hud som till och från har problem med orenheter och blemmor. Talgproduktionen normaliseras och huden blir matt, ren och fräsch.
Dermalogica Powerbright
Dermalogica PowerBright TRx® -systemet reducerar pigmentfläckar, verkar lystergivande och innehåller kraftfulla antioxidanter som motverkar tecken på förtida hudåldrande.
Dermalogica UltraCalming
Dermalogica UltraCalming™-serien innehåller allt du behöver för att förebygga och behandla känslig eller överansträngd hud. Produkterna reducerar rodnad och lindrig hudirritation samtidigt som hudens naturliga barriärfunktion och förmåga att bevara fukt stärks.
Dermalogica Daylight Defense
Dermalogica Daylight Defense är Intensivt fuktgivande och mjukgörande lotion med högt UV-skydd mot både UVA och UVB-strålar för både kropp och ansikte. Perfekt för dig som vistas mycket utomhus!
Dermalogica Shave
Dermalogica Shave är ultralugnande, mediumlätt och mjukgörande rakprodukter. Den möjliggör en nära rakning utan att lämna huden uttorkad. Motverkar rakirritation, återställer hudbarriären och motverkar känslighet.

Varför ska man Välja Dermalogicaprodukter?

- Dermalogica är en klinisk serie med resultatinriktade produkter och behandlingar
- Dermalogica har multifunktionella produkter som kan användas året om
- Dermalogicas produkter ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
- Dermalogicaprodukterna är är fria från tilltäppande mineraloljor
- Dermalogica är fria från irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol
- Dermalogicas produkter är Unisex; passar alla hudtyper och åldrar

Läs mer

Dermalogica har patent på och använder sig av Face Mapping. Det är ett revolutionerande sätt att analysera huden när man gör en Dermalogicabehandling. Den här metoden hjälper även till att finna eventuella problem, innan de når upp till ytan. Den noggranna hudanalysmetoden Face Mapping ger dig en karta som visar var det finns problem i huden och vilka produkter som ska användas på de specifika zonerna. På så sätt använder du produkter endast på de ställen där de behövs – det hela blir både effektivare och mer ekonomiskt. Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används av såväl celebriteter i Hollywood som av professionella hudterapeuter världen över. Dermalogicas hängivenhet inom hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar, med tyngdpunkt på hudvårdsutbildning. Hela tiden genom Janes vision – intelligenta produkter till intelligenta användare. Vill du boka en Dermalogica behandling? Kontakta oss på 0760427298

Läs mer

Innehåller Dermalogicas produkter Syror?

Ja, Dermalogica har produkter som innehåller både AHA- och BHAsyra. skillnaden mellan AHA-syror och BHA-Syror är att BHA-syrorna är oljelösliga. AHA är endast vattenlösliga. På huden så innebär det att BHA kan tränga in i porerna och lösa upp talg och döda hudceller som finns inuti porer.


Innehåller Dermalogicas produkter Parfym?

Produkterna från Dermalogica är helt fria från irriterande artificiella färg- och parfymämnen, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin eller uttorkande S.D.-alkohol. De dofter från produkterna är helt naturliga från de ingredienser som de innehåller, detta kan medföra att de kan dofta olika beroende på det årets skörd.


Innehåller Dermalogicas produkter Mineralolja?

Dermalogicaprodukter är också helt fria från tilltäppande mineraloljor


Kan man använda dermalogica när man är gravid?

Krämer med ingredienser som AHA- Syra, Salicylsyra och A- vitamin brukar inte rekommenderas att använda under graviditeten, då dessa också kan påverka pigmentet negativt. Däremot krämer som innehåller lugnande och uppfräschande C- vitamin och andra antioxidanter, eller sheasmör och som återfuktar och ger huden både fukt och fett. Rådgör med BVC eller Läkare.


Är Dermalogicas produkter Djurtestat?

Nej Dermalogicas produkter är inte Djurtestat och känner du dig osäker på de produkter du använder idag så listar Djurens Rätt alla varumärken på sin hemsida Här >>


Vilka Dermalogicaprodukter ska jag använda om jag har känslig Hud?

Att ha känslig hud kan vara besvärligt – ibland känns det som att vad som helst kan utlösa en reaktion och huden börjar blossa och hetta. Här handlar det främst om att bygga upp hudens barriärfunktion igen. Därför har Dermalogica tagit fram en serie helt för detta. UltraCalming


Vilka Dermalogicaprodukter ska jag använda om jag har en Fet Hud?

Fet hud är direkt kopplat till genetiska anlag. De talgkörtlar som sitter i anslutning till hårsäckarna i framförallt t-zonen men även på kindben, käklinje, bröstkorg och rygg, producerar då mer vaxartat, klibbigt talg. Detta leder till att huden ser blank ut och att hudytan känns både fet och lite sträv. Det senare beror på att hudcellerna fastnar i talget. Vanliga misstag man gör för att försöka ta ner det blanka och feta är att använda starkt uttorkande produkter som tvålar, alkoholhaltiga ansiktsvatten och sedan ingen form av återfuktande produkter. Att hitta rätt produkter och att utföra en daglig hudvårdsrutin kommer vara nyckeln till att få huden i balans. Om du fortsätter med att torka ut huden kommer det bara att trigga ytterligare produktion av fett. - Håll utikik efter produkter som innehåller rengörande bentonit-& kaolinlera, polerande skrubb (t ex majsmjöl), porsammandragande AHA/BHA-syror & mattgivande majsstärkelse/mikrosvampar.


Vilka Dermalogicaprodukter ska jag använda om jag har Pormaskar?

En del individer har helt enkelt en känslighet för de hormoner som utsöndras vid stress – och detta kan visa sig på huden i form av ökat antal pormaskar, småkvisslor och större blemmor. De delar i huden som påverkas när man får de här förändringarna är talgkörtlarna – producerar mer fett i hårsäcken, Cellerna på hudytan – formar som ett lock av döda hudceller, Aknebakterier – orsakar svullnad och rodnad samt det lokala immunförsvaret – orsakar inflammation. För att behandla problemen effektivt behöver man motverka alla de här faktorerna. Produkterna i Dermalogicas MediBac-segment är specifikt utformade för att göra just detta.


Hjälper Dermalogicas produkter mot Finnar/Acne?

En vanlig missuppfattning är att problemhud/blemmor bara drabbar tonåringar eller individer med fet hud. Men mer än någonsin upplever både män och kvinnor i vuxen ålder att blemmor och kvisslor är ett återkommande hudproblem, oavsett hur din hud är till vardags. Nu finns det kliniska studier som visar att en av de främsta orsakerna bakom så kallad vuxenakne är kronisk stress. För att behandla problemen effektivt behöver man motverka alla de här faktorerna. Produkterna i Dermalogicas MediBac-segment är specifikt utformade för att göra just detta. Akne är en hudsjukdom som i allvarligare fall kräver läkarbehandling. Dermalogicas produkter är hudvårdande produkter, inte läkemedel.


Vilka Dermalogicaprodukter ska jag använda om jag har Rynkor?

Vill du minska risken för att du får rynkor, pigmentfläckar och andra ålderstecken i förtid? Huden kommer precis som resten av kroppen naturligtvis att åldras – men finns faktiskt mycket du kan göra för att hålla din hud så frisk och motståndskraftig som möjligt. Kombinationen av en sund, balanserad livsstil, bra hudvårdsprodukter samt behandlingar hos en professionell hudterapeut räcker långt. Hudcellernas kvalitet avgörs också av dina gener. Dina genetiska anlag avgör helt enkelt hur mycket påfrestningar din hud klarar av. Dermalogicas AGE smart™-produkter består av avancerade ingredienser som hjälper till att motverka hudåldrande. Produkterna kommer att göra hudstrukturen jämnare, reducera ojämn pigmentering samt ge fräsch lyster. Din hudterapeut hjälper dig med en professionell konsultation och hudanalys för att sedan rekommendera en hudvårdsrutin som ger dig rätt resultat.

Läs mer

Invänjning av Dermalogicas Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Kontraindikation av Dermalogiaprodukter

Kontraindikationer för Dermalogicas hudvårdsprodukter innehållande syror (tex AHA-syra). Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie än Dermalogica bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej Dermalogica om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden.

Auktoriserad Återförsäljare av Dermalogicaprodukter

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Dermalogicas produkter, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Dermalogica distribueras av Skin Concept AB Du Hittar deras Hemsida Här >>

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet me dina Dermalogicaprodukter levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Leveranstid

Dina Dermalogicaprodukter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur av dina Dermalogicaprodukter

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Du Hittar deras Hemsida Här >>

Rådgivning av Dermalogicas produkter

Är du osäker på valet av dina Demalogicaprodukter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Copyright SethandSally Dermalogica

Allt innehåll på denna sida tillhör SethandSally.com - Kopiera gärna men ange källa.

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Clear Start

Peeling

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Primer

Ögon

Sol

Mask

Läppar

Specialprodukter

Kropp

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

Kit

X

 

Vill du ha Nyheter & Erbjudanden om Dermalogica och deras Produkter?
Ange in din Mailadress nedan

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla