• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Startkit

Här finns startkit som våra hudterapeuter satt ihop för att passa alla olika hudtyper och hudtillstånd. Det ska vara lätt att börja med hudvård - och med dessa kit är det enkelt att välja rätt. Startkiten finns i olika varianter beroende på hudtyp och hudtillstånd, vilket underlättar för att produkterna ska bli så rätt som möjligt för Dig. 
Nästan alla våra märken har sina olika provapå eller resekit vilket underlättar inför valet att köpa produkter i full storlek. Produkterna i test-kiten är i mini-storlek och därför toppen att ta med på resan eller ha med i träningsväskan.

Här finns även kit som är perfekt att ge som gåva!

Hur Väljer Jag?
Hudtyp
Hudtillstånd
Att Tänka På

Välj det startkit som passar beskrivningen på din hud. Vid osäkerhet kontakta gärna våra hudterapeuter på [email protected] alternativt gör vårt hudtest för en full rutin.

Läs mer

Torr Hud -

Ofta stramar den efter att du gjort rent den med ansiktsrengöring och det den behöver är fukt - massor av fukt och näring/fett. Välj ett startkit som är inriktat på återfuktning eller är till för en torr hud, för att säkerställa att produkterna ger huden tillräckligt med fukt och näring.

Normal Hud -

Normal Hud innebär att huden inte är för torr eller för fet i ansiktet och porerna är lika stora i hela ansiktet. Huden är följsam och med en balanserad talgproduktion. Här är ett startkit för att ge fukt aldrig fel, alternativt ett kit som jobbar mot något hudtillstånd. Det finns även startkit som fokusera på att bibehålla fukten och ge lyster.

Blandad Hud -

Blandhy är den vanligaste hudtypen och den kännetecknas med att det finns partier som är fetare och torrare i ansiktet. Vanligtvis är det T-zonen som är fet och kinderna som upplevs torra. Välj det startkit som är specifikt för en blandhud för att inte få för näringsrika produkter. <4>Fet Hud - Fet hy har ofta en överproduktion av fett i talgkörtlarna och upplevs ofta blank och glansig. Porerna i ansiktet är generellt större. Välj startkit specifikt för en fet hud för att inte få för näringsrika produkter i rutinen.

Läs mer

Känslig hud -

En känslig hud kan vara tillfälligt sensitiviserad eller mer eller mindre alltid vara känslig. Det är viktigt att inte använda för kraftfulla eller irriterande produkter eller ingredienser i rutinen. Dessa startkit för en känslig hud är sammansatta för att lugna och reparera huden.

Pigmenteringar / Melasma -

Pigmentfläckar eller solfläckar som det också kallas, kommer oftast för att huden varit utsatt för mycket sol. De Startkit som finns här fokuserar på att skydda huden och minska synligheten av fläckarna. Pigmentfläckar uppstår ofta av mycket solning och att man missat att använda solskydd, men ibland kommer det inifrån i form av hormoner. Något som är Extra viktigt är att solskydd används dagligen så huden är skyddad mot solen och ytterligare yttre påfrestningar.

Yttorr hud -

Yttorrhet innebär att hudens yttersta lager är fuktfattigt, vilket innebär att det är brist på fukt eller brist på både fukt och olja i huden. Startkiten här för en yttorrhud fokuserar på fukt för att förbättra hudens smidighet och fukthalt. Om inte kitet innehåller någon peeling, kan det med fördel kompletteras till för att förbättra resultatet.

Akne/Finnar -

Blemmor är inflammerade talgkörtlar och det får näst intill alla till och från. När besvären blir mer uttalade kan det vara tal om akne akne vilket är en hudsjukdom. Vid utbrott är det viktigt att inte klämma eller peta på inflammationerna för att minska risken för pigmentering och för att förvärra problemet. Här finns det Startkit som hjälper till att aktivt balansera upp huden men utan att kompromissa med hudens välmående och fukthalt.

Läs mer

Generella Tips

Under denna kategori finns det både kit i full-size men även i små trial-kit eller provapå-kit. Är du osäker på vad du ska välja så finns våra hudterapeuter till din hjälp via hudtestet.

Auktoriserade återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick, Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Produkt Makeup + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla