• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Dermaceutic

Dermaceutic är ett märke som grundades 2002 i Frankrike av en grupp framstående Franska Dermatologer med mångårig erfarenhet. Idén vid grundandet av Dermaceutic är övertygelsen att vetenskap är hudens allierade. Med hjälp av vetenskaplig expertis stöds och stärks hudens egna naturliga processer, för att ge snabbare och mer tydliga resultat. Detta resulterar i högkvalitativa produkter som passar både professionellt, efter estetiska behandlingar och Hemma. 

Dermaceutics uppdrag är att genom att leverera den senaste vetenskapliga tekniken och expertis, ge exeptionella resultat på varje individs hud. Effekten av Dermaceutics Cosmeceuticals och Kemiska peels har bevisats i omfattande studier och i samarbete med branschledande utövare från hela världen. Detta har gjort att Dermateutics har blivit ett av de populäraste varumärkena inom estetisk Dermatologi.

Dermaceutic är Skintelligent Science.

Läs mer
Skintelligent Science
Serier
Att Tänka På
FAQ

Vi lever i en värld där den mesta kunskapen har upptäckts under de senaste 20 åren. Och detta är bara början. Dermaceutic är dedikerade till att ligga i framkanten av hudvetenskapen: formulering med de senaste aktiva ingredienserna, certifierade och objektiverade i rätt koncentration för maximal effektivitet. Dermaceutics uppdrag är att höja standarden inom hudvård med den senaste vetenskapliga tekniken och expertis för att ge huden det allra bästa. ​
Upptäck hur Dermaceutics ständigt utvecklande, ständigt växande utbud av ingredienser hjälper till att avslöja din huds naturliga skönhet - samtidigt som den är snäll mot vår naturliga värld.
Dermaceutic är Skintelligent Science

Läs mer

Dermaceutic delar in sin Hudvård i sju olika serier för att det ska vara enkelt att se vilken produkt som jobbar på vad. Färgen på produkterna symboliserar även de olika serierna.

CLEANSE

- Serie med Rengöring utan syror som passar alla hudtyper och hudtillstånd.

PURIFY

- Djuprengörande serie som jobbar för att förbättra struktur och rengöra huden på djupet. Produkter som innehåller mer aktiva syror.

STIMULATE

Stimulera cellförnyelsen i huden och förbättrar hudstrukturen, varesig det är åldersrelaterat eller om du har problemhud.

TARGET

Punktbehandla din hud där du har problem. Produkter utformade för att exempelvis Behandla pigmentfläckar.

PREVENT

- Förebygg och Förhindra skador från av fria radikaler som orsakar oxidativ skada med hjälp av produkter som innehåller vitaminer och antioxidanter.

PROTECT

- Skyddar huden mot strålning som kan orsaka solskador och förtida hudåldrande

RESTORE

- Återuppbygger, vårdar och återfuktar huden för att ge bästa förutsättningar för en optimal hudhälsa

Läs mer

Invänjning av Dermaceutic Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och ibland ännu längre innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Dermaceutic

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Dermaceutic distribueras av Luxoro i Sverige.

Frakt av dina produkter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och till ditt närmsta Postombud eller leverans med Instabox till paketskåp. Du kan komma att behöva identifiera dig med Bank-ID.

Leveranstid av dina produkter

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

Rådgivning innan köp av produkter

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer

Vad är Skillnaden mellan Foamer 5 och Foamer 15?

Skillnaden mellan dessa två exfolierande rengöringar är halten av glykolsyra. Foamer 5 innehåller 5% glykolsyra medan Foamer 15 innehåller 15 % glykolsyra. Glykolsyra är en AHA-syra som jobbar djupt nere i huden och stimulerar cellförnyelse samt förbättrar hudens struktur. Foamer 15 är alltså mer intensiv och är mer passande för dig med tålig hud eller van syreanvändare.

Vilka solfilter innehåller Sun Ceutic?

Sun Ceutic SPF 50 innehåller en kombination av både kemiskt och fysikaliskt solskydd. Tillsammans utgår de ett komplett skydd mot UVA och UVB-strålar.

Vilka produkter bör jag pausa med under Graviditet & Amning?

Det är individuellt hur huden reagerar vid graviditet och amning, men ett generellt råd är att vara försiktig med aktiv hudvård under denna tid. Pausa gärna med: Activ Retinol 0.5 och Activ Retinol 1.0 Mela Cream och Yellow Cream Tri Vita C30 Foamer 5, Foamer 15, Light Ceutic och Turn Over

Kan man använda Dermaceutic när man är gravid?

Ja det kan man, men välj produkter som är snälla mot huden. Exempelvis produkter från Restore och Protect-serien.

Innehåller Dermaceutics produkter syror?

Ja, vissa produkter innehåller syror. Det framgår på varje specifik produkt om den innehåller syror.

Ger Dermaceutic bra resultat?

Enligt en klinisk studie har produkterna visat ge fin effekt:
Dermaceutic C25 Cream:
Över 80% av patienterna litar på produktens effektivitet
80% är intresserade av att fortsätta använda krämen
100% tycker om konsistensen
Dermaceutic Turn Over:
85% av patienterna litar på produktens effektivitet.
Dermacetic K-Ceutic:
84% av patienterna tycker att det är en effektiv produkt
93% tycker om konsistensen

Hur vänjer man in Dermaceutics aktiva produkter?

Första Veckan applicerar du produkten var tredje kväll på en rengjord hud. Därefter varannan kväll under ett par till tre veckor. När huden vant sig och känns lugn kan den användas varje kväll. Känns huden stabil kan invänjningen ske snabbare. Vid obehag eller irritation så minskar du användadet. Under användadet av Dermaceutic aktiva serum från Prevent-serien bör du också undvika att vistas i solen utan hög solskyddsfaktor.

Kan Activ Retinol kombineras med Turn Over?

Det är viktigt att du vänjer in produkterna i huden ordentligt enligt ovan direktiv eller enligt direktiv från din Hudterapeut. Activ Retinol och Turn Over bör inte användas samtidigt. Om du däremot är tålig i huden kan du alternera mellan dessa olika kvällar i veckan. Var dock försiktig och rådfråga gärna med din hudterapeut eller med oss innan.

Har Dermaceutic någon ögonkräm?

Du kan med fördel använda dig av C25 Cream runt ögonområdet för att ge huden antioxidanter och skydda huden. Likaså DermaLift är en produkt som du kan använda runt ögonen för att jobba anti-age och fuktgivande.

Är SethandSally Auktoriserade återförsäljare av Dermaceutic?

Självklart är vi Auktoriserade återförsäljare, vilket innebär att vi enbart säljer produkter som köps in via den svenska agenturen för Dermaceutic - Luxoro.

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Sol

Mask

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

X

 

Dermaceutic
Vill du ha Nyheter & Erbjudanden på Dermaceutics produkter?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla