• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Hyggee

Hyggee är ett koreanskt hudvårdsmärke som fokuserar på att förenkla hudvårdsrutinen med få, multifunktionella och rena produkter. Just ordet "Hyggee" kommer ifrån danska språket som ungefär översätts till känsla av mysighet och välbefinnande. Hyggee har tagit fram en linje med produkter som gör användandet enkelt samtidigt som de är effektiva och ger effektivt resultat på huden. De har en innovativ "allt-i-ett"-formula i sina produkter vilket gör att varje produkt har fler egenskaper och jobbar brett på hudens olika tillstånd. Hyggee betonar vikten av att hitta rätt balans i huden med skonsamma och närande ingredienser som stärker hudens naturliga barriär. Ledordet för varumärket Hyggee är "all in one" vilket ger en avslappnande men ändå effektiv hudvårdsrutin - helt okomplicerat.

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är Auktoriserade återförsäljare av Hyggee. Detta gör att du som kund kan garantera att du alltid får nytillverkade och äkta produkter från Hyggee. 

RÅDGIVNING | KUNDSERVICE

Vi erbjuder Rådgivning och råd i produktval av Hyggee såväl på telefon som på mail eller fysiskt i vår hudvårdsklinik. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt Hudtest online, helt anpassat för dig och ditt hudtillstånd. 

VÅRA HUDSPECIALISTER: 

När du mailar, ringer eller besöker oss möts du alltid av våra hudterapeuter som hjälper dig att hitta rätt produkter för din hudtyp och hudtillstånd. Vi vägleder dig till en hudvårdsrutin anpassad efter dina önskemål och behov. Är du ny till hudvård eller osäker på vad som är rätt? Låt oss ge dig en förståelig och anpassad hudvård efter ditt intresse och ambition. 

Vi ser alltid till att svara på dina frågor så snabbt som möjligt, vare sig det handlar om hudvård, din beställning, returer eller andra funderingar. Vår ambition är alltid att ge dig som kund den bästa personlig upplevelse i val av produkt för din hud.

För oss är säkerheten viktig och därför är våra hudspecialister utblidade via utbildningar som är godkända av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation & har CIDESCOexamen vilket är den största internationella organisationen för hudterapeuter.

KOSTNADSFRI HUDKONSULTATION ONLINE

Har du inte möjlighet att besöka vår klinik så kan du göra vår digitala hudanalys, där svarar du på frågor om din hud och vilka resultat du önskar uppnå. Baserat på dina svar skickar våra utbildade hudterapeuter dig ett hudanalyssvar med en personlig hudvårdsrekommendation inom 5 dagar. Rutinen kommer att vara unikt anpassad din hud och dina förväntade resultat. Där kan du i hudtestet välja om du främst vill ha en rekommendation med Hyggee-produkter.

KONTAKT: 

Telefon till Hudspecialist / Produktspecialist : 010-101 15 40 

Mail till hudterapeut för frågor om Produkter eller behandling: [email protected]

Mail för frågor om din beställning eller övriga produktfrågor: [email protected]

Adress till vår Hudvårdsklinik: August Strindbergs Gata 19, 2 tr 761 46 Norrtälje

Historia
FAQ
Att Tänka På

Hyggee grundades 2015 och är ett revolutionerande varumärke som är dedikerat att erbjuda produkter som är både etiskt ansvarstagande och effektiva resultatmässigt på huden. Med sina allt i ett-lösningar i produkterna och minimaliska syn har Hyggee tagit världen med storm och älskas världen öven. Hyggee är perfekt för att minska rutinen utan att kompromissa med resultatet. Med ingredienser som björksav, hjortron och goda bakterier får huden nödvändiga tillskott för att stärka och återfukta på djupet utan att irritera eller rubba hudens naturliga barriär.

Läs mer

Vad betyder K-Beauty?

K-Beauty är förkortning på Korean Beauty och är ett samlingsnamn för skönhet från Sydkorea. Sydkorea har på kort tid hamnat på 3e plats inom kategorin skönhetsvård inom export. Produkterna inom K-Beauty är hyllade för sitt rika innehåll och nytänkande inom produktutveckling. En hudvårdsrutin inom K-Beauty kan vara från 10 steg och längre, men är inget måste. Hyggee hamnar inom K-Beautykategorin men har en betydligt kortare hudvårdsrutin än 10 steg.

Kan produkter från Hyggee användas vid graviditet och/eller amning?

Ja, majoriteten av produkterna är fuktgivande och lugnande, vilket är optimalt för en hud som har lite obalanser hormonellt. Undvik gärna produkter som innehåller syror för att minska risken för reaktioner och stressa huden onödigt. Kika gärna under "frågor och svar" under respektive produkt för att få ett tydligt svar på om den är lämplig. Kontakta oss gärna på [email protected] för rådgivning.

Passar Hyggees produkter för känslig hud?

Absolut finns det produkter för en känslig hud! Majoriteten av produkterna från Hyggee har stärkande, återfuktande och lugnande effekter som har god effekt på hudhälsan och hudens mikrobiom. Stark & balanserad mikrobiom = glad och balanserad hud.

Kan man kombinera produkter från Hyggee med andra märken?

Det går jättebra att kombinera med andra varumärken. Var gärna uppmärksam så att det inte blir syror från olika märken som kan vara för aktiva för huden. Vid osäkerhet, kontakta gärna oss för rådgivning.

Innehåller Hyggee konstgjorda dofter, färgämnen eller parabener?

Nej - Hyggees produkter är utan parfym, färgämnen samt parabener. Dock kan en naturlig doft från ingredienserna förekomma men inget som är satt dit enbart för doftens skull.

Vad Betyder Hyggee?

Hyggee står för danska termen "hygge" som betyder ungefär "välmående". Termen används gärna i kombination med att se skönhet i det enkla, njuta av nuet och lycka över små saker i vardagen. Ordet Hygge kombineras i varumärkets Logotyp tillsammans med Hygge + "Essence of Beauty" vilket tillsammans blir Hyggee.

Är Hyggee Cruelty-Free?

Hyggee strävar efter att erbjuda skönhetsprodukter av högsta kvalitet utan att kompromissa med sina värderingar. Genom att noggrant välja sina ingredienser och säkerställa att de inte testas på djur kan du vara säker på att Hyggee-produkter inte bara är effektiva, utan också etiskt framställda.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV HYGGEE

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Hyggee-produkter, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

FRAKT

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och Instabox och paketet levereras till närmaste postombud.

LEVERANSTID

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick, Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning.

RÅDGIVNING

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Serum / Booster

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

24h / Dagcreme / Nattcreme

Mask

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla