• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Comfort Zone

Comfort Zone är ett medvetet professionellt hudvårdsmärke - ett varumärke som har som mål att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för huden att må bra. Detta mål kombineras med en hög ambition om att ta hand om vår planet och natur och skapa de bästa förutsättningarna för vår omvärld. 
Comfort Zones resultatinriktade, hållbara, vetenskapsgrundade formulas för ansikte och kropp tillverkas i Parma på Davines Village.  Kraven på resultat är höga och ingredienserna är växtbaserade och högteknologiska. Många utav ingredienserna odlas i Comfort Zones egna vetenskapliga trädgård. Alla produkter från Comfort Zone är veganska och utan irriterande ämnen. Du kan känna dig trygg med att produkterna från Comfort Zone är ett gott medvetet val för både miljön och för din hud. 

Serier
Concious Skin Science
FAQ
Att Tänka På

Comfort Zone har delat upp sina produkter i flera olika serier för att underlätta att ge en överblick. På så sätt är det lättare att hitta serien som passar just dig.

Essentials

Detta är grunden för Comfort Zone med rengöring, peeling och makeupborttagning - produkter som alla behöver oberoende på vad för problemområde du önskar fokusera på. Denna serie har alltså de första steget i hudvårdsrutinen och här finns de grundläggande produkterna för alla olika hudtyper. Produkterna är milda och har en fräsch doft med hintar av citrus från apelsin och ingefära.

Hydramemory

Denna serie fokuserar på vår viktiga fukt i huden. Produkterna innehåller en exklusiv kombination av hyaluronsyra i olika storlek och vikt, tillsammans med oljor och naturliga extrakt. Dessa extrakt förbättrar hudens egna förmåga att binda och stärka hudens barriär vilket motverkar fuktförlust. Denna serie passar alla hudtyper som har en uttorkad eller fuktfattig hud.

Active Pureness

En serie som fokuserar på att motverka tilltäppt hud och balansera upp en hud med överproduktion av talg. Matterande och sammandragande produkter som jobbar med huden. Innehåller ingredienser som Vita och gröna leror, fruktextrakt och även AHA-syror.

Remedy

En serie vars fokus ligger i att stärka känslig och sensitiviserad hud. Innehåller probiotika för att läka huden och förbättra hudens försvar mot yttre påfrestningar. Remedy innehåller exklusiva växtextrakt som jobbar antiinflammatoriskt och barriärstärkande.

Sublime Skin

Serie som är optimal för en mogen hud som vill jobba på sin spänst och motverka torr hud. Passande för Alla hudtyper som vill förbättra förlorad elasticitet.

Renight

En serie som fokuserar på att ge huden nödvändig näring och antioxidanter. Detta är produkter för nattetid som uppmuntrar din hud att effektivisera den nattliga hudreparationen. Förbättrar hudens egna försvar och följsamhet.

Sacred Nature

En linje med starkt fokus på hållbarhet. Sacred Nature är en miljöanpassad och CO2-negativ serie som är certifierad enligt Cosmos Organic & Natural Standards. Produkterna i denna serien är fullspäckade med antioxidanter och aktiva ingredienser som försvarar huden mot miljöpåfrestningar.

Sun Soul

I denna serie hittar du en mängd olika solskydd och solprodukter som skyddar dig mot solskador. Deras unika formationer ger samtidigt fukt till huden och ger ett högt skydd utan att klibba. Flertalet produkter är vattenresistenta i fantastiska 80 minuter.

Tranquillity

En nedpressande och lugnande serie vars fokus är att ge dig ett ökat välbefinnande. Dessa produkter innehåller aromatiska formler som bidrar till ett inre lugn och en möjlighet till avslappning.

Water Soul

Serie som fokuserar på att ta hand om både din hud och våra hav. Innehåller hållbara produkter som gör gott för vår hud men utan att påverka våra marina livsmiljöer. Valet av Water Souls solfilter minimerar påverkan på havets ekosystem.

Body Strategist

En innovativ serie som på ett hållbart och effektivt sätt minskar bland annat celluliter och bidrar till en fastare hud. Här finns det produkter som förbättrar problemområden på kroppen.

Läs mer

Comfort Zones fokus är ”Concious Skin Science”.
Ordet concious, eller medveten, syftar på flera olika saker. För det första medvetna val när det gäller vad som är bäst för huden. Med Comfort Zone kan huden förbättras synligt tack vare salongsbehandlingar och aktiva hemmaprodukter i kombination med den hälsosamma och hållbara livsstilen som förespråkas. I labbet arbetar idag 40 personer och nya produkter tas fram av en speciellt utsedd vetenskaplig kommitté. Produkterna testas dermatologiskt och effektiviteten är kliniskt bevisad innan lansering sker. Concious syftar också på ingrediensval då Comfort Zone har en egen vetenskaplig trädgård där ingredienser odlas och aktiva molekyler från växtriket kan studeras. Kraven på resultat är höga och ingredienserna är växtbaserade och högteknologiska. Alla produkter är veganska och man undviker ämnen som silikoner, djurderivat, mineraloljor, artificiella färgämnen, SL och SLS. Även framtagningen av förpackningarna är ett högst medvetet val då de är koldioxidneutral tillverkning med återvunnen plast i tillverkningen av flaskor och tuberna görs av sockerrör.

Grundaren, Doktor Davide Bollati, är farmaceut och kosmetisk kemist i botten men också en visionär med höga hållbarhetsmål i sikte.
Comfort Zones resultatinriktade, hållbara, vetenskapsgrundade formulas och behandlingar för ansikte och kropp tillverkas i Parma på Davines Village. Företagsgruppen är B Corp-certifierad vilket innebär att man vill göra gott för världen samtidigt som man driver företag. Detta arbete speglas i alla led, i både tillverkningsmetoder, lagerhållning, ingrediensval, utbildningar och marknadsmaterial. Varje års tas en hållbarhetsrapport fram och många välgörenhetsprojekt stödjs och drivs av Comfort Zone och Davines Group. 

Läs mer

Vart är Comfort Zones produkter tillverkade?

Samtliga produkter från Comfort Zone är designade, formulerade och producerade i deras egna lab i Parma - Italien.

Är Comfort Zone Miljövänligt?

En av grundpelarna hos Comfort Zone är att skapa hållbar hudvård och samverka med naturen. Samtliga produkter har så lite packmaterial som möjligt, och de använder sig i stort av återvunnet material eller material som är komposterbara. Comfort Zone jobbar även aktivt för att minska koldioxidutsläpp och bidrar till att plantera skog i Etiopien - Ethio Trees Project.

Passar Comfort Zone en känslig hud?

Det finns serier för alla olika hudtillstånd och problem. För en känslig hud skulle Remedy-serien vara bra att kika på. Vid väldigt uttalad känslighet eller om du inte vet vad du ska välja, gör gärna vårt hudtest.

Är Comfort Zone Cruelty-free?

Självklart är Comfort Zone Cruelty-free och även veganskt!

Är Comfort Zone naturlig hudvård?

En hög andel, ofta över 90%, av produkternas innehåll kommer från naturen. Vissa produkter innehåller mer än andra från naturen. Varje produkt har specificerat hur hög andel av produkten som är från naturligt ursprung.

Innehåller Comfort Zone Mineraloljor eller paraffin?

Nej, inga produkter till försäljning innehåller mineraloljor eller paraffinolja - de motsäger deras filosofi om mer hållbara ingredienser och alternativ i hudvård.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV COMFORT ZONE

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Comfort Zone distribueras av Kraft Group i Sverige.

FRAKT AV DINA PRODUKTER

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen. Vi har även leverans via Instabox.

LEVERANSTID AV DINA PRODUKTER

Dina Comfort Zone-produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR AV DINA PRODUKTER

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick, Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

RÅDGIVNING INNAN KÖP AV PRODUKTER

Är du osäker på valet av dina Comfort Zone-produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss gärna på [email protected] så hjälper vi dig.

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Produkt Makeup + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Just Nu SuperPris & Gåva På Köpet

Rengöring

Peeling

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Serum / Booster

Ampull / Fluid

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Sol

Mask

Specialprodukter

Apparatur

Makeup

Kropp

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla