• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Heliocare

Heliocare är ett av Europas ledande solskyddsmärken som är utvecklat av experter inom dermatologi. Deras sortiment är fokuserat och framtaget för att aktivt skydda huden mot UVA och UVB-strålning av solen. Heliocares mission är att se till att man kan njuta av sol och värme, så länge man ser till att har ett effektivt skydd. Varje produkt är packad med intelligenta ingredienser som ger maximalt brett spektrum skydd mot solens skadliga strålar och försvarar huden inifrån. Heliocare förstår att all hud är unik. Det är därför de erbjuder en rad formuleringar som passar din hudtyp, så att alla kan hitta en Heliocare-produkt att bli kär i oavsett hudtyp eller vilket annat märke du använder. 

FernBlock®
Historia
FAQ
Att Tänka På

Det unika med Heliocare är deras innovativa ingrediens Fernblock® som är ett extrakt från en speciell typ av ormbunksväxt som heter Polypodium Leucotomos. Denna växt har visat sig ha utvecklat ett väldigt bra skydd mot att skydda sig själv mot solens strålar. Fernblock® är ett unikt extrakt som innehåller kraftfulla antioxidanter som förbättrar hudens skydd mot strålning från solen. Dess goda effekter har visat sig i laboratorier skydda mot UVA,UVB, synligt ljus och Infrarött ljus. Fernblock® hjälper även till att motverka fria radikaler vilket har en skyddande effekt på hudskador och motverka förtida åldrande av huden.
Denna växt har använts i flera hundra år och traditionellt används den till att behandla inflammatoriska sjukdomar såsom psoriasis och atopisk dermatit. Genom att ta till vara på denna egenskap har Heliocare skapat produkter som kan förhindra DNA-skador vilket hjälper huden att hålla sig skyddad, mjuk och jämn.

Läs mer

Heliocare är ett av Europas ledande varumärken inom solskydd. Heliocare är framforskat och produceras av Cantabria Labs sedan 2001, vilket är ett spanskt labratorium som består av ett framstående team av dermatologer och forskare. 12 år av forskning och kliniska studier har resulterats i Heliocare - ett märke som effektivt skyddar huden inifrån och ut. Produkterna i Heliocare är exklusivt framtagna och innehåller ingredienser som med avancerad teknik skyddar huden optimalt.
Deras exklusiva extrakt FernBlock® har blivit väl testat i minst 40 olika kliniska studier och har visat sig ge väldigt god effekt både på huden och invärtes. Heliocare är ett ett väl beprövat solskyddsmärke som har ett solskydd för alla hudtyper och hudtillstånd.

Läs mer

Vad innebär Fernblock® teknologin?

Fernblock® är ett unikt extrakt som innehåller kraftfulla antioxidanter som förbättrar hudens skydd mot strålning från solen. Dess goda effekter har visat sig i laboratorier skydda mot UVA,UVB, synligt ljus och Infrarött ljus.

Skyddar Heliocare mot UVA- och UVB-strålning?

Ja, alla Heliocares solskyddsprodukter skyddar mot UVA - och UVB.

Har Heliocare färgade solskydd?

Ja, det finns både i färgat och i ofärgat solskydd. Allt för att passa allas önskemål.

Vad menas med 360° i deras serie?

Det betyder att dom produkterna också skyddar mot HEV-ljus samt infrarödstrålning. Produkterna med svarta korkar är alla i 360°-serien och skyddar effektivt huden mot strålning.

Vad är HEV-ljus?

Det är det blåa ljuset från din dator, mobil eller surfplatta. Detta ljus har visat sig påverka huden och bidra till photoaging.

Är Heliocare Veganskt?

Heliocares krämer och geléer innehåller inget från djur och klassas därför som veganskt.

Behöver man solskydd hela året, trots det är molnigt ute?

Solen bidrar till olika sorters strålar. Den strålning som orsaka solbränna är UVB, och den kan inte penetrera genom moln. Det kan däremot UVA, vilket har en negativ effekt på huden. Likaså synligt ljus och infrarött ljus bidrar till försämrad hud och hudskada. Även strålning från våra datorer eller telefoner kan bidra till bland annat förtida hudåldrande och photoaging, vilket du skyddas från om du alltid har ett bredspektrat solskydd från Heliocare.

Är Produkterna från Heliocare alkoholfria?

Alla produkter från Heliocare 360° är alkoholfria.

Kan Heliocares produkter användas vid graviditet och/eller amning?

Solskydd under graviditet och amning är viktigt för att motverka solskador. Huden är påverkad av hormoner vilket kan bidra till ökad risk för melasma. Att använda Heliocares produkter som skyddar mot solskador är jättebra!

Finns fysikaliskt eller kemiskt filter i Heliocares produkter?

Majoriteten av produkterna innehåller en kombination av kemiska och fysikaliska solfilter. Mineral Tolerance Fluid innehåller däremot enbart fysikaliskt solfilter och är optimal för en känslig och reaktiv hud.

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV HELIOCARE

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

FRAKT AV DINA HELIOCAREPRODUKTER

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

LEVERANSTID AV DINA HELIOCAREPRODUKTER

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR AV PRODUKTER

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick, Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

RÅDGIVNING INNAN KÖP AV HELIOCAREPRODUKTER

Är du osäker på valet av dina produkter från Heliocare eller har frågor om ditt köp, kontakta oss gärna på [email protected] så hjälper vi dig.

Läs mer

Ansikte

Kropp

Övrigt / Tillbehör

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla