• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

SkinCeuticals

SkinCeuticals mission är att förbättra hudens hälsa och de arbetar dedikerat för detta. SkinCeuticals löfte är enkelt - Att leverera avancerad hudvård med utgångspunkt i vetenskapen. SkinCeuticals använder sig av kliniskt bevisade ingredienser och mycket potenta formuleringar bestående av rena och aktiva ingredienser. Omfattande forskning gällande antioxidanter är en av SkinCeuticals framgångar, och det visar sig även i deras storsäljande Antioxidant C E Ferulic. SkinCeuticals är grundat i USA och rekommenderas av hudläkare och plastikkirurger världen över. Deras filosofi är att utveckla avancerad hudvård baserat på vetenskaplig forskning.

Filosofi
Historia
FAQ
Att Tänka På

Att skapa synliga resultat betyder inte bara att återskapa hudens ungdomliga lyster, utan också att korrigera, bevara och förbättra dess sundhet. SkinCeuticals hudfilosofi består av 3 grundpelare, Prevent(Motverka), Protect(Skydda) och Correct(Korrigera). Dessa tre jobbar i synergi för att åstadkomma den bästa hud och mående möjligt och då även bästa möjliga anti-age för din hud. Alltså bör ett effektivt hudvårdsprogram därför innehålla dessa grundläggande egenskaper:

Förebygga: SkinCeuticals antioxidanter är vetenskapligt dokumenterade för sina förmågor att ge avancerat dagligt skydd och främja hudens naturliga reparationsprocesser under natten.

Korrigera: SkinCeuticals korrigerande produkter bygger på stärkande och exfolierande ingredienser som bidrar till att återskapa en sundare och ungdomligare hud.

Skydda: SkinCeuticals avancerade solskyddsprodukter utgör ett effektivt första försvar mot UV-strålning.

Så utvecklar SkinCeuticals sina Produkter

SkinCeuticals tar fram produkter med en optimerad koncentration av rena aktiva hudvårdsingredienser för att skapa produkter med dokumenterad förmåga att absorberas och ge huden synliga fördelar. Idag utvecklar SkinCeuticals ny teknologi tillsammans med internationella läkare och nätverk av toppforskare från olika områden som cellulär- och molekylärbiologi, kemi och biofysik. Detta hjälper oss att säkerställa att våra produkter tas fram med den bästa tekniken, högsta relevansen och effektiviteten både för hemmabruk och professionell användning.

Varför är Antioxidanter så viktigt i SkinCeuticals Filosofi?

Forskning visar att en åldrande hud är mer än ett resultat av att åren går. Exponering för miljöfaktorer som solljus, rök och luftföroreningar leder till att huden visar tecken på för tidigt åldrande. Detta leder inte bara till bildandet av fina linjer, rynkor och pigmentförändringar, utan kan utmynna i mer allvarliga hudproblem. Studier visar att antioxidanter effektivt neutraliserar kemiska reaktioner genererade av exponering för externa miljöfaktorer.

Läs mer

SkinCeuticals föddes 1997 ur den vetenskapliga forskning som Dr. Sheldon Pinnell bedrev. Han etablerade och tog patent på de första formulaparametrarna som krävs för att C-vitamin ska kunna absorberas effektivt i huden. Tillsammans med SkinCeuticals forskningsteam utvecklade han den topiska ursprungsformeln med C-vitamin, vilket bidrog till starten för vetenskaplig baserad hudvård. Dessa parametrar kallades för Duke Parameters, en gyllene standard för antioxidanter som säkerställer en effektiv tillförsel av C-vitamin i huden. SkinCeuticals har därefter utvecklat sina produkter och utökat sitt sortiment gradvis allt eftersom nya sammansättningar forskats fram. Alla produkter är utvecklade för daglig hudvård hemma och kan även användas som komplement till estetiska behandlingar för att förlänga och förbättra resultatet.

Läs mer

Har SkinCeuticals produkter som innehåller vitamin C?

SkinCeuticals patenterade antioxidantserum innehåller höga halter av vitamin C och har en kraftfull antioxidativ effekt. Kika på Serum 10, C E Ferulic, Phloretin eller Silymarin beroende på hudtillstånd.

Vad är en antioxidant?

En antioxidant är en molekyl som motverkar oxidation av andra molekyler. Oxidation är en typ av skada som händer när en molekyl förlorar elektroner. Antioxidanter jobbar lite olika, men dess resultat är att stoppa eller neutralisera skadan. Oxidation eller skador på huden innebär att åldrandeprocessen går fortare, mikroinflammationer uppstår i huden och irriterar. Vitaminer så som C och E har kliniskt visa ge effekt på huden.

Vad är en fri radikal?

Fria radikaler är molekyler med oparade elektroner, vilket gör dessa stabila och reaktiva. De har lätt för att fästa sig till huden där den är nedsatt och inte skyddad av antioxidanter. Fria radikaler kommer från UV-strålar, avgaser och andra yttre påfrestningar så som rökning eller liknande. Solskydd är ett viktigt skydd mot fria radikaler, men ger inte ett 100% skydd mot dessa fria radikaler. Att tillsätta en antioxidant och solskydd ger mer optimalt skydd och motverkar förtida hudåldrande och skada på huden.

Vad är speciellt med SkinCeuticals C-vitaminserum?

SkinCeuticals antioxidantserum är patenterade och har en bevisad effekt på huden. Dess koncentration av C-vitamin, formen av vitamin C som används och pH-värdet i produkten är unik för SkinCeuticals och möjliggör en optimal upptagning av produkten i huden.

Testar SkinCeuticals på djur?

Nej, SkinCeuticals utför inga djurtestningar med sina produkter eller ingredienser.

Har SkinCeuticals Behandlingar?

Absolut! På vår klinik i Norrtälje erbjuder vi SkinCeuticals peels och även SkinScanning med deras SkinCeuticals SkinScope LED. Där kan vi djupdyka i huden och se underliggande pigmenteringar och övriga hudtillstånd som ökad talg eller uttorkning.

Kan produkter från SkinCeuticals användas vid graviditet och/eller amning?

Det finns vissa produkter som kan bli allt för aktiva vid graviditet eller amning. Fokusera gärna på fuktgivande produkter och inga produkter som innehåller allt för kraftfulla ingredienser. Använd med fördel lugnande produkter, gärna något från Phyto Corrective. Det kan även vara läge att dra ner på syror vid graviditet och amning - undvik alltså Blemish + Age Defense serum, Glycolic 10 Renew Overnight, Clarifying Clay Masque, Blemish + Age Toner, Equalizing Toner, Simply Clean, Glycolic Renewal Cleanser och Blemish + Age Cleansing Gel.

Vad är skillnaden mellan B5 Hydrating Serum och H A Intensifier?

Hydrating B5 Serum är enkelt sagt ett återfuktande serum. Den ger djup återfuktning till hudens översta lager, motverkar torrhet, förbättrar torrhetlinjer och ger näring till huden utan att göra huden fet. Lite lätt geléaktiga formula. Passar alla hudtyper men framför allt en fuktfattig hud. Kan med fördel kombineras med H.A Intensifier
H.A Intensifier serum är en återfuktare. Den är ett korrigerande serum som förbättrar hudens egna produktion av hyaluronsyra och förbättrar textur och plumphet i huden. Den bibehåller och ökar således upp fukten i huden djupare ner i huden jämfört med B5. Den är lite tunnare i sin konsistens än B5. Detta serum passar alla, men är mest optimal för en lite äldre hud som börjat tappa spänst och långsamt minska sin naturliga hyaluronsyraproduktion

Läs mer

Vi kan i butiken erbjuda dig en Helt Kostnadsfri Hudscanning med hjälp av SkinCeuticals SkinScope LED

Med Hjälp av unikt LED-UV ljus så kan man se underliggande och tydligare bild av hur huden mår. Melanin absorberar ljuset som en frånvaro av färg, och ändrar våglängden till färger som inte annars är synliga för människans ögon. Baserat på de synliga nyanserna som reflekteras tillbaka från huden kan karakteristisk diagnos ställas.

Läs Mer & Boka tid för SkinScanning Här. För bästa resultat rekommenderar vi att du gör regelbundna behandlingar i kombination med dina hemmaprodukter. På SethAndSally Concept Store erbjuder vi kemiska peels från SkinCeuticals. Deras behandlingar består av mycket potenta formuleringar med rena, aktiva ingredienser som kliniskt bevisat har en effekt och penetrerar optimalt in i huden.

Boka en Behandling med SkinCeuticals

Hos oss kan du boka en Ansiktsbehandling med SkinCeuticalsprodukter. Läs mer om våra Behandlingar Här >>

Invänjning av SkinCeuticals produkter

Tänk på att vänja in huden när du byter hudvårdsmärke och inte börja med alla SkinCeuticalsprodukter samtidigt.

Normalt tar det ca 2-12 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och först därefter kommer du se en tydlig förbättring. Till en början kan man uppleva en försämring av huden i form av torrhet och plitor och finnar kan blomma upp. Detta är en del av utrensningsprocessen som sker i början och det är helt normalt. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden - gör du det bör du avbryta din behandling och kontakta oss.

Så här kan en generell invänjning se ut:
Vecka 1: Vänta 3 dagar efter första appliceringen. Därefter varannan dag en gång om dagen (ovan hud var 3:e dag)
Vecka 2: Varannan dag morgon och kväll (ovan hud endast en gång om dagen varannan dag)
Vecka 3: Varje dag morgon och kväll (ovan hud en gång om dagen)
 Vi brukar rekommendera att man börjar med rengöring och creme och väntar någon vecka med att addera sitt serum. Vissa serum används endast en gång om dagen och vissa morgon och kväll.

Auktoriserad Återförsäljare av SkinCeuticals

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer/tillverkare som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Frakt av dina produkter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och till ditt närmsta Postombud eller leverans med Instabox till paketskåp. Du kan komma att behöva identifiera dig med Bank-ID.

Leveranstid av dina produkter

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

Rådgivning innan köp av produkter

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Sol

Mask

Läppar

Specialprodukter

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla